Boek jouw catering aan huis of op kantoor

Catering aan huis of op kantoor vanaf 20 personen voor € € 29,50 pp

Voor thuis, op het werk, of op een externe locatie

Volledig verzorgde catering van hoog culinair niveau in verschillende vormen mogelijk

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

luxe-catering-aan-huis-met-kleine-gerechten-klaar-om-gegeten-te-worden

Catering aan huis of op kantoor

Op CHEFSTBL vind je jouw ideale catering ervaring met een privé chef of cateraar! Van de inkoop van de ingrediënten tot het meenemen van de vaat, alles wordt geregeld voor deze bij catering aan huis. Dus heb je iets te vieren en wil je daar zelf volledig van kunnen genieten zonder te hoeven rondrennen voor al je gasten? Kijk dan vooral welke culinaire catering beleving het beste bij jouw wensen aansluit!

De chef komt al vanaf 20 personen op locatie voor jouw catering aan huis. Afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie is de het verstandig goed na te denken in welke vorm van catering je wil boeken.

Kies je voor een walking dinner dan worden er  verschillende kleinere gangen geserveerd van prachtige gerechtjes en je eet daar waar je op dat moment staat of zit. Bij een shared dinner zit je gezellig samen aan tafel en staan de gerechten op tafel en kun je zoveel opscheppen en delen met je tafelgenoten. Of het diner wordt als buffet uitgeserveerd waarbij je langs het buffet loopt en daar je bord zelf opschept en weer een plekje zoekt. OP CHEFSTBL vindt je meer dan honderd verschillende cateraars die je catering aan huis kunnen verzorgen.

We hebben verschillende vormen van catering aan huis, van sterrenchefs die een privé diner aan huis verzorgen tot BBQ arrangementen waarbij jezelf moet grillen. Alle cateraars op zijn professionals die wij zorgvuldig geselecteerd hebben zodat je weet dat jouw catering aan huis gegarandeerd een succes is. We hebben een landelijke dekking dus als je een catering in Amsterdam of een catering in Rotterdam zoekt bij CHEFSTBL slaag je altijd.

Nog op zoek naar een externe locatie? Bij onze partner Groepen.nl kan je jouw ideale groepsaccommodatie  boeken.

Reviews

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Onze exclusieve catering chefs zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per luxe catering chef. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De catering chef neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een luxe catering van 15 personen of meer. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen voor een exclusieve catering. Als je dit aangeeft bij je boeking dan komen we tot een gepaste oplossing.

De ideale catering aan huis

De catering chefs van CHEFSTBL weten pas echt wat dineren op hoog niveau is. Stuk voor stuk, gaan ze uiterst professioneel en vol met passie aan de slag. Dit wordt niet je standaard catering, maar een culinaire luxe catering aan huis! Wil je de catering uitgeserveerd als walking dinner, of wil je juist aan tafel zitten? Wil je de klassieke Franse keuken, of Caribische fine dining? Welke vorm of catering aan huis je ook kiest, een compleet verzorgde beleving om samen met je gasten te genieten is verzekerd. Lees hier meer over de verschillende vormen van catering aan huis.