Boek een privé chef in jouw vakantiehuis!

De beste thuiskoks voor in jouw vakantiekeuken

Maak je vakantie extra speciaal

Altijd een back-up chef

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Roompot kok aan huis

Een thuiskok in huren op een vakantiepark

Maak je vakantie op een vakantiepark extra speciaal door een privé chef of cateraar aan huis uit te nodigen in jouw vakantiehuis! Vanwege ons enorme aanbod van thuiskoks en cateraars, zit jouw ideale chef er altijd tussen.

Zoek op jouw locatie, het aantal personen én jouw gewenste datum om gemakkelijk jouw chef match te vinden. De keuze in soorten keukens en arrangementen is eindeloos; van de Japanse – tot de klassieke Franse keuken of een BBQ met kok.  Of wil je juist liever een verzorgde BBQ zonder kok waarbij je zelf gaat grillen ons platform vind je het allemaal!

Onze chefs werken door heel Nederland en België, van de Veluwe tot de Ardennen. Zee verzorgen graag jullie familiediner met grootouders, kinderen en kleinkinderen, Maar ook voor jullie vriendenweekend of vrijgezellenweekend komen ze graag een heerlijk diner verzorgen.

 

Meest gereviewde chefs

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Ja. Op het moment dat je reserveert, zit je nog helemaal nergens aan vast. Als jij gereserveerd hebt, gaan we eerst namelijk dubbelchecken of de chef beschikbaar is op de betreffende datum. Wanneer dit allemaal duidelijk is, zullen we je een verzoek tot betaling zenden. Vervolgens is de reservering pas officieel rond als jij het bedrag hebt overgeboekt.

Wij snappen natuurlijk dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen én voor 8 of meer personen. Servies en bestek worden daarom altijd verzorgd door de chef, bij een arrangement met wijn wordt ook altijd het glaswerk meegebracht. Verdere bijzonderheden qua tafelaankleding verschillen per chef en staan aangegeven op hun persoonlijke pagina’s.

Onze chefs zijn echte professionals en zouden in theorie nog wel een maaltijd kunnen bereiden op een kampvuurtje. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. Is dat niet aanwezig in jouw vakantiehuis? Geef het even aan in je reservering en dan vinden we wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.

Absoluut! Alle chefs op ons platform zijn echte professionals die met elke allergie rekening kunnen houden. Veel chefs vinden het zelfs een creatieve uitdaging om alternatieven te bedenken voor jouw allergie(ën)!

Geef bij de reservering aan om welke allergieën het gaat, dan is de chef alvast op de hoogte. Op die manier kunnen de mogelijkheden na je reservering meteen bekeken en besproken worden.

Als je bepaalde dieetwensen hebt, of dit nu door geloofs – of levensovertuiging komt, moet je natuurlijk ook optimaal van deze unieke ervaring kunnen genieten! Om die reden hebben wij de volgende filter opties geīmplementeerd: Halal, Kosher style, Vegan en Vegetarisch. Zo kun je heel gemakkelijk vinden welke chefs goed om kunnen gaan met jouw dieetwensen!

Voor kinderen kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per chef. De prijs voor een kindermenu staat bij bijna elke chef aangegeven op zijn of haar pagina onder ‘Extra opties’. Wanneer hier niets staat aangegeven, kan er in overleg vaak iets geregeld worden.

Het klopt inderdaad dat de couvertprijs hoger ligt bij een lager aantal personen, en lager ligt bij een hoger aantal personen. Dit komt omdat er bepaalde onkosten zijn die de chef sowieso maakt, of het nu gaat om een diner voor 2, of een diner voor 8. Die onkosten worden verdeeld onder het aantal personen om de couvertprijs te berekenen, wat er dus voor zorgt dat de groepsgrootte invloed heeft op de couvertprijs.

Nee! De chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De kans is groot dat je keuken zelfs schoner achtergelaten wordt.

Het is altijd vervelend om iets te moeten annuleren waar je zo naar uit hebt gekeken, wij willen dan ook in elke situatie naar de best mogelijke oplossing zoeken voor jou. Dit kan betekenen dat we het diner in overleg gaan verzetten, of dat we het diner moeten annuleren. Wanneer annuleren de enige optie blijkt te zijn, is het belangrijk om te weten welke voorwaarden wij hierin hanteren.

Tot 7 dagen voor het diner kun je gewoon nog kosteloos annuleren. Wanneer er later wordt geannuleerd, moeten wij 50% van het boekingsbedrag in rekening brengen. Wanneer de annulering (korter dan) 24 uur van tevoren plaatsvindt, zullen we uiteraard het gehele boekingsbedrag in rekening moeten brengen. Dit omdat de chef tegen die tijd bijna alle onkosten al heeft gemaakt.

Hiernaast verwijzen we je graag naar artikel 6 van onze algemene voorwaarden, om de verdere voorwaarden in te zien: https://chefstbl.com/algemene-voorwaarden – Bel ons vooral zodat we samen naar de fijnste oplossing kunnen zoeken!

Jouw ideale thuiskok in je vakantiehuis

Met een privé chef in jouw vakantiehuis, maak je jouw vakantie in op een vakantiepark eigen land éxtra speciaal. Wil je bijvoorbeeld het gevoel hebben dat je in het buitenland zit? Boek dan een chef uit de cuisine van je favoriete vakantieland! De opties zijn eindeloos en we staan altijd voor je klaar om je te adviseren en helpen. Onze chefs komen graag voor je koken op de vakantieparken van bijvoorbeeld Landal, Roompot of Centerparcs.