Deel je culinaire kunsten met de wereld als chef of cateraar op CHEFSTBL

Focus je op de boekingen i.p.v. lange offerte trajecten

Zet je bedrijf in de spotlight

Uitsluitend voor professionele chefs en cateraars

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Waarom CHEFSTBL?

slimme-technologie-bij-chefstbl

Slimme technologie

Zorgt ervoor dat jij je kostbare tijd alleen hoeft te besteden aan de verzorging van de catering.

80%-slaagkans-bij-chefstbl

Hoge slaagkans

80% van de aanvragen resulteert in een bevestigde boeking.

geen-kleine-lettertjes-bij-chefstbl-handschud

Geen kleine lettertjes

Duidelijke voorwaarden en transparante kosten, je zit nergens aan vast.

volledige-ontzorging

Volledige ontzorging

Wij doen alle marketing en het klantcontact tot aan de betaling.

snelle-betaling-door-chefstbl

Snelle betaling

Je krijgt binnen 2 werkdagen na het diner het bedrag uitbetaald.

aanmelden-als-chef-bij-chefstbl

Meer klanten, meer tijd voor diners

Bij CHEFSTBL willen we zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke culinaire ervaring bieden met een catering aan huis of op kantoor. Om dit te kunnen realiseren, zijn wij dus altijd op zoek naar goede chefs en cateraars! Heb jij tijd voor meer boekingen en ben je op zoek naar meer klanten? Deel je kookkunsten dan via CHEFSTBL met een nieuwe groep levensgenieters door heel Nederland en België.

Dit doe je uiteraard volgens je eigen regels, want jij bepaalt hoe je jezelf wilt profileren, wat voor arrangement je wilt aanbieden, de prijzen die je hanteert en of je een reservering wel of niet wilt accepteren. Op CHEFSTBL ben je letterlijk en figuurlijk de chef.

Chefs aan het woord

Als zzp kok ben ik de laaste 6 aangesloten bij chefstbl.com. super tevreden over de professionele organisatie achter het platform. Duidelijke communicatie met zowel de gasten als met mij. Op naar de volgende tevreden gasten.
Tom. Taste of moments
Lees meer
tom woltinge Avatar
tom woltinge
3/15/2021
Sinds kort werkt Chef Léon van catering Chef Léon met CHEFSTBL samen. Dit met heel veel plezier. CHEFSTBL is een professionele organisatie die de Chefs samenbrengt met de opdrachtgevers. Dit gaat middels een heldere en vlotte communicatie.
Léon van der Heijden, eigenaar Catering Chef Léon.
Lees meer
Leon van der Heijden Avatar
Leon van der Heijden
9/10/2020

Ook meer diners verzorgen?Aanmelden als chef is eenvoudig

1. Reserveringen

De klant reserveert jou via onze website, onze Whatsapp robot stuurt de aanvraag naar je door en jij laat gemakkelijk weten of je beschikbaar bent.

2. Bevestiging

Wanneer jij beschikbaar bent, vragen wij de klant om de reservering te bevestigen door de betaling te voldoen.

3. Afstemming

Na de betaling, stem je het diner en menu persoonlijk af met de klant.

4. Het diner

Kook de sterren van de hemel bij de mensen thuis.

We verwelkomen graag nieuwe chefs

Het invullen van je bedrijfsgegevens kost slechts enkele minuten.

Veelgestelde vragen

Klanten gaan er vanuit dat ELKE chef op CHEFSTBL aan een bepaalde kwaliteitsstandaard voldoet. Dus we bepalen erg zorgvuldig wie we op het platform toelaten. De harde eisen zijn dat je bedrijf is ingeschreven bij de KVK en dat je (aantoonbare) ervaring hebt in het verzorgen van privé diners. Daarnaast gaat het om een combinatie van verschillende factoren. Goed kunnen koken is natuurlijk enorm belangrijk, maar direct in contact staan met mensen vereist een set sociale vaardigheden. Daarom kijken we o.a. naar je social media kanalen en je website, om te beoordelen hoe je jezelf presenteert als chef.

Als professional is het belangrijk dat je je houdt aan de wettelijke vereisten voor (horeca) ondernemers. Hieronder vallen bijvoorbeeld bedrijfsverzekeringen, hygiëne voorschriften voor de horeca en de actuele COVID-19 maatregelen.

Als je je wilt aansluiten als chef betaal je geen aansluitkosten, opstartkosten of vaste maandelijkse kosten. Je betaalt uitsluitend voor onze service als wij daadwerkelijk klanten leveren. Dit doe je in de vorm van een commissie en is voor alle chefs en cateraars hetzelfde. Als een klant tevreden is en terugkomt, krijg jij korting op de commissie.

Een echte business partner bij wie je erop kunt vertrouwen dat jouw belangen behartigd worden. Wij zorgen voor klanten, geven je meer naamsbekendheid via onze marketing, geven je advies over hoe je nog meer kunt verkopen (bijv. prijzen, foto’s, teksten, invulling van je arrangement) en zullen je actief adviseren aan klanten die geen voorkeur hebben voor een specifieke chef. Wij willen dat jij zoveel mogelijk mensen blij kunt maken met jouw culinaire kunsten.

Nee. Je bent niet bij ons in dienst en we houden niet van wurgcontracten. Als je niet tevreden bent, kan je de samenwerking altijd stoppen. Het is echter wel ons doel om langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze chefs. We steken veel tijd en energie in het maken van jouw pagina en het vergaren van klanten, we verwachten van jou dus eenzelfde motivatie om de samenwerking te doen slagen. Bijvoorbeeld door snel te reageren op aanvragen, je agenda up to date te houden, direct contact op te nemen met klanten en uiteraard door een onvergetelijke avond neer te zetten voor de klant!

Als we je aanvraag hebben beoordeeld, zullen wij je account aanmaken en je de inloggegevens sturen van je account.  Hier kan je zelf je advertenties aanmaken, mocht je vragen hebben dan helpen we je graag. Zodra wij je advertentie goedkeuren en live zetten ben je beschikbaar om gereserveerd te worden! 

Natuurlijk houden wij ons ook veel bezig met marketing, waardoor privé diners veel bekender en toegankelijker (zijn ge)worden voor de massa. Daarmee vergroten we niet alleen onze naamsbekendheid, maar ook die van de chefs op ons platform! Om daar zelf een rol in te spelen, kun je ons tijdens een diner taggen op sociale media zodat wij jouw berichten kunnen delen binnen ons netwerk.

Omdat wij naar de klant van tevoren volledig transparant willen zijn in de prijs, werken we met vaste prijzen. Dit betekent niet dat je geen maatwerk kunt leveren, het ziet er alleen wel anders uit.

Je hebt een standaard arrangement die je in de basis aanbiedt, bijvoorbeeld 4 gangen. De prijs per persoon die je opgeeft, geldt voor dat arrangement. Deze prijs kan variëren per groepsgrootte, doordeweeks vs weekend en met feestdagen.  Dan zijn er nog bij te boeken extra’s zoals een wijnarrangement, extra gang, amuse, oesters, kaasplankje etc. Deze kan een klant toevoegen aan je basis arrangement om zo hun eigen diner samen te stellen. Omdat je prijzen voor deze extra’s ook vastliggen, weet een klant op die manier van tevoren precies wat het diner gaat kosten. Je bepaalt je eigen aanbod en je eigen prijzen, maar ze liggen wel vast van tevoren. Je reiskosten worden ook automatisch berekend op basis het aantal km’s retour x jouw kilometervergoeding.

Wij snappen heel goed dat je ook je eigen boekingen en plannen hebt. Zelfs als je regelmatig je beschikbaarheid update in je account of je digitale agenda koppelt met de onze, kan het zijn dat wij niet 100% zeker weten of jij een diner kunt aannemen. Nadat een klant jou gereserveerd heeft, checken wij om die reden eerst altijd bij jou of je écht nog beschikbaar bent. Als dit het geval is, vragen we de klant pas om de reservering te bevestigen. Zo voorkomen wij aan onze kant dat je zomaar dubbel geboekt wordt, of een diner voor je aannemen die je niet kunt of wilt doen.

Zodra iemand jou wilt boeken, krijg je automatisch een verzoek binnen via Whatsapp. Je hoeft dan alleen maar met ja of nee te antwoorden, daarna gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat de klant betaalt en bevestigt. Wanneer de betaling is voldaan en jij officieel geboekt bent, is het de bedoeling dat jij z.s.m. persoonlijk contact opneemt met de klant om hun wensen en het menu te bespreken. Daarna begint de fun pas en zal je op de aangegeven datum het diner verzorgen bij de klant thuis!

Zodra een betaling is voldaan, sturen we jou een bevestiging met alle details omtrent het diner. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk contact opneemt, maar uiterlijk binnen 48 uur! Wij merken dat klanten het spannend vinden als ze een aanzienlijk bedrag afrekenen en vervolgens niks horen. Ook willen ze graag weten wie ze in huis halen. Door snel contact te leggen, verbeter je de klantervaring vanaf de start.

Ook kan het zijn dat je voor een aanvraag al een mail krijgt van een klant. Je kan dan alle vragen beantwoorden daarna de klant vragen om de aanvraag via de site in te vullen.

Als een klant afrekent op CHEFSTBL, wordt het geld bewaard op een derdengeldenrekening van Payaut. Payaut is een onafhankelijke betaalprovider die aangesloten is bij de Nederlandse Bank. Dat is wel zo veilig voor jou, de klant en voor ons. Nadat een diner heeft plaatsgevonden, word je binnen 2 werkdagen automatisch uitbetaald op het rekeningnummer wat je hebt opgegeven.

Omdat wij niet je opdrachtgever zijn, maar een bemiddelaar tussen jou en de klant, sturen wij jou geen factuur voor het diner. Je huurt ons als het ware in om de bemiddeling te doen en die dienst betaal je in de vorm van onze commissie. Je kunt het gehele boekingsbedrag dus rekenen als omzet, onze commissie reken je als kostenpost. Wij sturen je uiteraard wel elke maand netjes een btw factuur voor onze dienstverlening.

Sommige klanten boeken het diner via de zaak en vragen om die reden om een BTW factuur. Dit kunnen zij direct bij de reserveringen aangeven, waarna wij jou alle klantgegevens sturen die je nodig hebt om de factuur op te maken. Wanneer de klant een factuur vraagt, zorg je dat het factuurbedrag overeenkomt met het totale boekingsbedrag. Het bedrag voordat onze commissie ervan afgaat dus. Onze commissie hoef je niet op de factuur te vermelden, want dat is jouw kostenpost. Vermeld het bijpassende orderID op je facturen om ze met onze uitbetalingen te matchen.

Volgens onze annuleringsvoorwaarden mogen klanten tot 7 dagen voorafgaand aan het diner kosteloos annuleren. Binnen 7 dagen krijgen ze 50% van het bedrag terug en binnen 24 uur niets meer. Wij proberen in alle gevallen de beste oplossing te vinden voor zowel de klant als voor jou, de voorwaarden zijn een vangnet voor als we er samen niet uitkomen. In realiteit gaat een annulering dus vaak in goed overleg en wordt de restitutie gebaseerd op de situatie. Mocht een klant via jou annuleren, zorg dan dat ze dit ook bij ons doorgeven. Als wij niet op de hoogte zijn van wijzigingen, kunnen we geen actie ondernemen. 

Meld je aan als chef

Leuk dat je bedrijf wilt aanmelden op CHEFSTBL! We verwelkomen graag nieuwe Chefs. Het invullen van je bedrijfsgegevens kost slechts enkele minuten.