Over CHEFSTBL

Elk goed restaurant heeft één chef’s table beschikbaar. De meest exclusieve tafel met kijk op de keuken en extra aandacht van de chef. Wij brengen deze tafel naar jouw huis! Voor een onvergetelijke culinaire ervaring met familie, vrienden of collega’s.

Historie

CHEFSTBL is ontstaan uit een passie voor lekker eten in goed gezelschap. Wij vinden dat speciale momenten in ons leven gevierd mogen worden met de mensen die ons het meest dierbaar zijn, op de plek waar we onszelf het meest thuis voelen, onder het genot van een geweldige maaltijd. Want eten verbindt mensen! Ons doel is om de unieke ervaring van een privé kok aan huis toegankelijk te maken voor iedereen. Op ons platform staan kwaliteit, transparantie en gemak voorop zodat jij een makkelijke een keuze kunt maken uit één van de ruim 125 professionele thuiskoks, cateraars en restaurants.

Team brainstorm

Visie | ‘Wij cheffen het!’

Wat je gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat het extra speciaal wordt. Terwijl de chef jou en je gezelschap volledig in de watten legt, hoeven jullie niks anders te doen dan genieten van het moment.

Team CHEFSTBL

Team CHEFSTBL

Bart-Manders-CHEFSTBL

Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Brabant. Van thuis uit heb ik geleerd om te genieten van een grote Indische rijsttafel, of van een zelf gevangen forel op de BBQ op de Franse camping. Op latere leeftijd heb ik de complexere en luxere keukens leren waarderen. Één ding blijft voor mij vooraan staan; goed eten en drinken gaat voor mij hand in hand met goed gezelschap. Ik vind het daarom geweldig om het juiste gezelschap aan de juiste chef de koppelen, om vervolgens in de reviews terug te lezen hoe geweldig hun avond was.

Kim-van-der-Zande-CHEFSTBL

Als kleinzoon van een Portugese kok, ben ik van jongs af aan al dol op alles wat uit de zee komt. Koken is dan ook mijn grootste passie! Ik doe niets liever dan met familie en vrienden thuis genieten van heerlijke gerechten en geweldige wijnen. Vanuit die ervaring heb ik samen met Bart CHEFSTBL opgericht. Ik werk elke dag met enorm veel plezier samen met onze chefs, om de mooiste culinaire ervaringen te organiseren voor liefhebbers van lekker eten.

Nina-CHEFSTBL

Als peuter keek ik al vol bewondering naar de serveerster van onze plaatselijke pizzeria. “Later mag jij hier ook komen werken”, zei ze dan. Een grapje die jaren werd gemaakt, totdat ik er op mijn 15e inderdaad solliciteerde. Sindsdien heeft de horeca, én de Italiaanse keuken, mijn hart gestolen. Hard werken in een gezellig team en altijd omringd zijn door lekker eten en drinken, wat wil je nog meer? Toen ik afstudeerde en toch écht de horeca moest gaan verlaten, was er uiteraard geen beter vervolg denkbaar dan CHEFSTBL.

Jaron-CHEFSTBL

Mijn passie ligt bij het automatiseren van processen om zo het leven voor ons, maar vooral voor de klant en chef, makkelijker te maken. Ik houd me natuurlijk bezig met nog veel ingewikkeldere dingen, maar daar zal ik je verder niet mee lastig vallen. Als het om eten gaat, maak je mij het gelukkigst met een goed stuk vlees!

Begin jouw ervaring hier

Vind een privé chef die bij je past.