Over CHEFSTBL

Elk goed restaurant heeft één chef’s table beschikbaar. De meest exclusieve tafel met kijk op de keuken en extra aandacht van de chef. Met onze hulp staat die bijzondere tafel bij jou thuis! Of dit nu een tafel voor vier is in de woonkamer, een lange mooi gedekte tafels met een groot gezelschap of ontspannen dineren eten aan statafels in de tuin; wij regelen dat het een moment wordt om nooit meer te vergeten. De beste private chefs hebben we zorgvuldig voor je geselecteerd en kan je eenvoudig bij ons boeken. 

Historie

CHEFTSBL is ontstaan uit een passie voor lekker eten in goed gezelschap. Oprichters Bart en Kim willen met CHEFSTBL graag stimuleren om het leven te vieren, of het nu gaat om een wekelijks diner met vrienden of een groots jubileum. Zomer 2020 zijn we begonnen met 20 chefs in Brabant en inmiddels werken we samen met ruim 100 chefs in Nederland én België! Wat ons betreft worden dat er nog veel meer; meer chefs, maar vooral meer memorabele momenten.

Team brainstorm

Visie | ‘Wij cheffen het!’

Ons doel is om jou de zorgen uit handen te nemen. Tijdens het diner zelf, maar ook tijdens het plannen van het diner. Dit doen wij door het vinden en vergelijken van chefs makkelijker te maken, maar vooral door middel van onze persoonlijke en eerlijke service. Weet je niet hoe het allemaal in z’n werk gaat? Kan je geen keuze maken tussen chefs? Heb je een vraag voor een chef of wil je gewoon even kennis met ons maken? Geen probleem, wij zijn altijd bereikbaar voor onze gasten. Want dat ben je bij CHEFSTBL; een gast, geen klant. Of je nu een speciaal moment wilt vieren, gewoon even wilt genieten met vrienden of een zakelijke lunch moet organiseren. Wij cheffen het, van begin tot eind.

Met ‘wij’ bedoelen we niet alleen onze foodies op kantoor, maar uiteraard ook onze geweldige chefs. We werken namelijk samen als één groot team om jouw wensen uit te laten komen. De kantoor foodies staan voor je klaar met al hun kennis over de chefs om de beste match te vinden voor jou. Daarna neemt de chef het over en staat hij voor je klaar om het menu samen te stellen en jullie compleet in de watten te leggen tijdens jullie diner, lunch of feestje.

Team CHEFSTBL

Team CHEFSTBL

Bart-Manders-CHEFSTBL

Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Brabant. Van thuis uit heb ik geleerd om te genieten van een grote Indische rijsttafel, of van een zelf gevangen forel op de BBQ op de Franse camping. Op latere leeftijd heb ik de complexere en luxere keukens leren waarderen. Één ding blijft voor mij vooraan staan; goed eten en drinken gaat voor mij hand in hand met goed gezelschap. Ik vind het daarom geweldig om het juiste gezelschap aan de juiste chef de koppelen, om vervolgens in de reviews terug te lezen hoe geweldig hun avond was.

Kim-van-der-Zande-CHEFSTBL

Als kleinzoon van een Portugese kok, ben ik van jongs af aan al dol op alles wat uit de zee komt. Koken is dan ook mijn grootste passie! Ik doe niets liever dan met familie en vrienden thuis genieten van heerlijke gerechten en geweldige wijnen. Vanuit die ervaring heb ik samen met Bart CHEFSTBL opgericht. Ik werk elke dag met enorm veel plezier samen met onze chefs, om de mooiste culinaire ervaringen te organiseren voor liefhebbers van lekker eten.

Nina-CHEFSTBL

Als peuter keek ik al vol bewondering naar de serveerster van onze plaatselijke pizzeria. “Later mag jij hier ook komen werken”, zei ze dan. Een grapje die jaren werd gemaakt, totdat ik er op mijn 15e inderdaad solliciteerde. Sindsdien heeft de horeca, én de Italiaanse keuken, mijn hart gestolen. Hard werken in een gezellig team en altijd omringd zijn door lekker eten en drinken, wat wil je nog meer? Toen ik afstudeerde en toch écht de horeca moest gaan verlaten, was er uiteraard geen beter vervolg denkbaar dan CHEFSTBL.

Jaron-CHEFSTBL

Mijn passie ligt bij het automatiseren van processen om zo het leven voor ons, maar vooral voor de klant en chef, makkelijker te maken. Ik houd me natuurlijk bezig met nog veel ingewikkeldere dingen, maar daar zal ik je verder niet mee lastig vallen. Als het om eten gaat, maak je mij het gelukkigst met een goed stuk vlees!

Begin jouw ervaring hier

Vind een privé chef die bij je past.