Inloggen

Over CHEFSTBL

 

Elk goed restaurant heeft één Chef’s Table beschikbaar. De meest exclusieve tafel met kijk op de keuken en extra aandacht van de chef. Met onze hulp staat die exclusieve tafel bij jou thuis, met die geweldige chef in jouw eigen keuken. Of je nu een romantisch diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden of een groot familie diner voor ogen hebt, op CHEFSTBL vind je de perfecte kok aan huis! Kortom: een nieuwe culinaire ervaring om nooit te vergeten.

 

Historie

CHEFSTBL bestaat uit een team van echte Bourgondiërs! We houden allemaal van een lekker hapje, een bijpassend wijntje en een goede sfeer. Zoals de meeste mensen baalden wij dus enorm dat de horeca werd gesloten ten tijde van de eerste COVID-19 golf. Toen we er goed bij stil stonden, bedachten we ons echter iets belangrijks: een geweldige avond bestaat voor 90 procent uit fijn gezelschap, goed eten en een lekker drankje, en maar voor een klein gedeelte uit de locatie. Dus waarom zouden we de restaurantbeleving niet thuis kunnen creëren?

 

Nieuwe culinaire ervaring

CHEFSTBL draait het dus om: wij brengen de beleving gewoon naar jouw huis! Een top chef die alleen voor jou en je gasten kookt. Naast genieten van de geweldige gerechten, zitten jullie ook nog eens op de eerste rij. Beleef hoe de chef te werk gaat, krijg uitleg over ingrediënten en bereidingen, stel alle vragen die je altijd al had willen stellen en geniet van de smaaksensatie die op je af komt. Uit eten in eigen huis wordt een ware beleving. En aan het einde van de avond kunnen jullie heerlijk op de bank blijven zitten en naborrelen, terwijl de chef de keuken schoner achterlaat dan ‘ie was!

Een unieke ervaring in jouw eigen huis.

over-ons-chefstbl

Begin jouw ervaring hier

Vind een privé chef die bij je past.