Kok aan huis – Maastricht en regio

Privé diner op maat

Wist je dat je door middel van de bij te boeken extra’s je eigen diner kunt vormgeven? Elke chef uit Maastricht biedt een bepaald arrangement aan voor de vastgestelde prijs, maar wil jij graag wat oesters of een extra gang? Dan kan je die simpelweg toevoegen bij de extra opties! Houd je dus niet veel vast aan het ‘basis’ arrangement van een chef, dit is nog helemaal naar wens aan te vullen. Dat zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in Maastricht is die jouw ideale diner kan verzorgen.

Je kok aan huis in Maastricht bij chefstbl.com

Waar in – of rondom – Maastricht je ook bent, wij hebben de beste chefs voor jou. Dus ben je ook even klaar met zuurvlees en vlaai? Kijk dan snel welke thuiskoks je naar Maastricht kunt halen en laat je verrassen! Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende soorten keukens, maar ook uit verschillende soorten chefs. Naast chefs aan huis, hebben we namelijk ook BBQ chefs en catering chefs. Voor als je het wat groter aan wilt pakken. Dus prik een datum, zoek je favoriete chef uit en ervaar een memorabel diner bij jou thuis. Laat een chefkok aan huis komen uit Maastricht, of misschien zelfs wel uit Sittard, Heerlen, Roermond, Venlo of Weert.

Een privé chef in Maastricht, wat kost dat?

Benieuwd naar de prijs van een kok aan huis in Maastricht? Bij CHEFSTBL weet je altijd vooraf wat je betaalt en hoef je niet te wachten op een offerte. Dit betekent dus dat prijzen direct inzichtelijk zijn en je gemakkelijk chefs kunt vergelijken. De prijzen variëren van €70,- p.p. tot €300,- p.p en zijn afhankelijk van de chef, het aantal gangen en de eventuele extra wensen. Deze extra wensen kun je bijboeken door middel van de extra opties. Hier kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om er een wijnarrangement bij te boeken, maar ook extra gangen, kindermenu’s, amuses, oesters, enzovoort. Wat je ook kiest, je weet altijd duidelijk vooraf wat de prijs is voor jouw thuiskok in Maastricht.

Hoe boek je een chef in Maastricht?

Een chef boeken is appeltje eitje op onze website. Zoals eerder vernoemd, is het vergelijken erg makkelijk omdat de prijzen vooraf bekend zijn. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan vind je hieronder de stappen om een chef te vinden én boeken. Met een paar klikken op de muis heb jij een privé kok uit Maastricht in huis!

  1. Vul je locatie, het aantal personen en de gewenste datum in
  2. Filter de chefs op ‘dichtstbijzijnde’
  3. Zoek de chef die je het meeste aanspreekt
  4. Reserveer de chef en wacht op onze reactie
  5. Geniet van je unieke diner ervaring

Wij adviseren je graag

Een privé chef boeken, gebeurt de meeste mensen niet dagelijks. Wij snappen dus heel goed dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Waar moet je op letten? Waarom is de ene chef duurder dan de ander? Welke cuisine wil ik eigenlijk? Wij helpen je maar al te graag met je vragen, ook adviseren we je graag als je al wel heel goed weet wat je wilt. Dit kunnen wij voor de reserveringsaanvraag doen, maar natuurlijk ook erna. Bijvoorbeeld als de door jou reserveerde chef toch al geboekt blijkt te zijn, dan gaan wij in samenspraak met jou meteen op zoek naar een goed alternatief. Wij zorgen er dus altijd voor dat jij een kok aan huis kunt boeken in Maastricht.

Chef uit je omgeving

Geen chef meer beschikbaar uit Maastricht? Maak je geen zorgen, chefs willen namelijk best een stukje rijden voor jou en je gezelschap. Een chef uit de omgeving, of van iets verder weg, kun je dus ook zeker boeken! Elke chef hanteert zijn eigen reiskosten, maar deze zijn vooraf inzichtelijk en dus makkelijk te vergelijken per chef. Het zou zomaar kunnen dat een thuiskok die iets verder weg zit, goedkoper uitpakt dan een thuiskok die om de hoek zit. Schrijf de chefs buiten Maastricht dus niet meteen af! De keuze is reuze.

De populairste chefs in Maastricht

Ben je op zoek naar de beste kok aan huis in Maastricht voor jou? Bekijk hier alle chefs met foto’s, voorbeeldmenu’s en reviews, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken en jouw favoriete chef uit kunt kiezen. Onderstaand wat tips van ons voor in regio Maastricht.

De perfecte privé kok voor jouw diner

Vind jouw chef uit omgeving Maastricht.