Maak jouw personeelsfeest of zakelijke evenement dit jaar extra persoonlijk met CHEFSTBL!

Volledig ontzorgde BBQ’s , walking dinners en private dinners op iedere locatie mogelijk

Direct online te boeken

Altijd een back up chef beschikbaar.

Voor een ongedwongen teamuitje, een luxe borrel of een bedrijfscatering tot 100 personen

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.1

1474 klantbeoordelingen

chef-gear-gloves@40x40

Ook voor maatwerk

We denken graag mee hoe we het evenement zo passend mogelijk kunnen maken. Voor speciale wensen kun je een offerte aanvragen.

room_service_plates@40x40

Volledige ontzorging

We plannen de diners met je relaties in, het diner wordt verzorgd en de financiële afhandeling met de chef wordt verzorgd.

chef-gear-hat@40x40

Kwaliteit gegarandeerd

Alle chefs zijn door ons persoonlijk geselecteerd. Het zijn echte professionals die graag het perfecte diner voor jou en je relatie verzorgen.

hospital-shield@40x40

Back up chef garantie

Wij hebben een groot bestand aan chefs. Mocht de chef die geboekt hebt door overmacht op het laatste moment toch niet kunnen zorgen wij voor een vervangende chef zodat je evenement gegarandeerd door kan gaan.

Medewerkers aan een zakelijk diner van CHEFSTBL

Versterk de band met collega’s en zakenrelaties

Wil je binnenkort een personeelsfeest organiseren? Verras je personeel of collega’s met een personeelsfeest op kantoor! Laat een privé chef komen voor geheel verzorgd private diner, een luxe borrel met culinaire hapjes , een  zomerse BBQ een buffet of een walking dinner. De mogelijkheden voor een personeelsfeest zijn eindeloos. We zorgen voor de tafelaankleding, het menu, de bereiding van de gerechten én wordt de afwas gedaan. Het zal een personeelsfeest worden waar nog lang over wordt gepraat.

Onze privé chefs en cateraars zijn zo divers dat jouw favoriete cuisine er zeker tussen zal zitten. Niet alleen qua kookstijl, maar ook qua ervaring. De ene privé chef heeft jaren in sterrenkeukens gestaan en de andere heeft in zo veel soorten keukens gestaan dat de chef ongeveer elke kookstijl uit z’n mouw kan schudden.

Al onze prijzen zijn van tevoren bekend. Zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke thuiskok of cateraar het meest aansluit bij jouw wensen? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen.

CHEFSTBL verzorgt het diner op iedere locatie en staat garant voor de kwaliteit van de chefs, daarbij wordt je volledig ontzorgd. Geen gepaste locatie tot je beschikking? Bij onze partner InspiratieopLocatie.nl  kan je jouw bijzondere vergaderlocatie boeken.

ReferentiesWat heeft CHEFSTBL voor deze bedrijven betekend?

b2b-calvi-zakelijk-diner

Kerstgeschenk voor het personeel met een landingspagina en een videoboodschap.

b2b-t_mobile-zakelijk-diner

Verschillende diners aan huis als prijs voor de winnaars van een sales challenge.

b2b-manpower-zakelijk-diner

Zakelijk diner van een privé chef op een externe locatie als afsluiting van een strategische dag.

b2b-instituut_voor_het_midden_en_kleinbedrijf-zakelijk-diner

Verschillende diners met zakenrelaties op kantoor om de band te versterken.