Laat je 21 diner volledig verzorgen door een thuiskok

Wees zeker van een top thuiskok dankzij onze kwaliteitscheck

Het grootste aanbod private chefs van Nederland

Je blijft achter met een schone keuken

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Een kok aan huis voor jouw 21 diner

Het bereiken van de leeftijd 21 is iets speciaals dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Veel jongeren geven daarom een 21 diner, een feestelijke avond waarin vrienden, studiegenoten en familie worden uitgenodigd om heerlijk te komen dineren. Een 21-diner organiseren, daar komt het nodige bij kijken. Je kan er voor kiezen om je ouders te vragen de kok voor jou 21 diner te laten zijn. Maar je kan er ook voor kiezen om een professionele thuiskok het menu  van jouw 21 diner te laten bereiden.

Je kunt jouw 21-diner prima gedeeltelijk laten organiseren. Waar je zelf de aankleding verzorgt en het menu laat verzorgen door de kok aan huis. Waar mogelijk denken de private chefs van CHEFSTBL graag met je mee. Met het grootste aanbod van privé chefs in Nederland en België, zit jouw match er absoluut tussen. Al onze prijzen zijn van tevoren bekend. Zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes.

Het 21 diner menu wordt op maat afgestemd dus je krijgt niets geserveerd waar je niet achter staat. Als je speciale verzoeken hebt voor bijvoorbeeld cocktails of een extra bijzonder dessert dan kunnen we dat in overleg met de chef realiseren.

Kom je er toch nog niet helemaal uit welke thuiskok het meest aansluit bij jouw wensen voor jouw 21 diner? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen.

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Heerlijk gegeten en wat een prettige persoonlijkheid was Will. Zo rustig en gepassioneerd en bescheiden. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. En nadien, was er aan de keuken niet meer te zien, zo schoon, dat er zo uitgebreid gekookt was. Heerlijke avond.
Lees meer
Deetje
Voor het 21-diner van onze dochter zochten we een kok die een 6-gangen diner voor 35 personen aan huis wilde verzorgen. Die was niet zo eenvoudig te vinden want mijn dochter en ik hadden een bepaald diner voor ogen. Het thema was 'Zomer Chique' en dat wilden we in alles doorvoeren. Dus ook in het diner. Maar hoe vind je nu de juiste kok? Die niet alleen aan je menu-wensen voldoet maar ook aan je budget? Iemand raadde mij aan contact op te nemen met CHEFSTBL. En dat was een schot in de roos!
Lees meer
Femmy

Veelgestelde vragen

Onze chefs zijn echte professionals en kunnen nog wel een maaltijd bereiden op een kampvuurtje. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De kans is groot dat je keuken zelfs schoner achtergelaten wordt.

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per chef. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De chef neemt alles voor jullie mee, want zij weten dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen en voor 8 of meer personen. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen. Als je dit aangeeft bij je boeking dan komen we tot een gepaste oplossing.

Een thuiskok voor jouw 21 diner bij CHEFSTBL

De thuiskoks van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier ben je van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en dingen op te lossen. Meer verzekerd van een geweldig diner kan je niet zijn.