Regel de catering van je bruiloft via CHEFSTBL

Wees zeker van een top cateraar voor jouw huwelijk dankzij onze kwaliteitscheck

Het grootste aanbod aan prive chefs en cateraars van Nederland

Altijd verzekerd van een vervangende cateraar bij onvoorziene omstandigheden

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

wedding glasses for wine and champagne from crystal

Een culinair bruiloftsdiner van een professionele cateraar

Het huwelijksdiner is een van de belangrijkste onderdelen van jullie mooiste dag. Dat begrijpen wij maar al te goed. Geef op deze bijzondere dag de catering van jullie huwelijk uit handen geven. Van het menu en de tafelaankleding, tot aan de afwas: onze chefs zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke bruiloft wordt. Een privé chef die de catering van jullie huwelijk verzorgd zal dit in samenspraak met jullie tot in detail afstemmen, wil je een luxe diner waarbij iedereen aan mooi gedekte tafels zit en verschillende gangen worden gereserveerd. Of kies je liever voor een meer casual setting van een walking dinner of een luxe BBQ op locatie van een van onze grillmasters. Ook de catering van jullie bruiloft overdag of tijdens de huwelijksreceptie of ’s avonds tijdens het feest  kunnen de chefs ook een luxe borrelhapjes en de drankjes verzorgen.

Onze privé chefs zijn zo divers dat jouw favoriete cuisine er zeker tussen zal zitten. Niet alleen qua kookstijl, maar ook qua ervaring. De ene privé chef heeft jaren in sterrenkeukens gestaan en de andere heeft in zo veel soorten keukens gestaan dat de chef ongeveer elke kookstijl uit z’n mouw kan schudden.  De thuiskoks verzorgen de volledige catering van jouw bruiloft. 

Al onze prijzen zijn van tevoren bekend. Zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke thuiskok het meest aansluit bij de wensen van jouw trouwdag wensen? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen. 

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Onze bruiloft heeft door het heerlijk diner een nog feestelijker karakter gekregen .
Het heerlijke en proffesionele 7 gangen menu is een aanrader .
Lees meer
Bas
Al met al zijn we zeer tevreden, het was heerlijk om zo thuis bedient te worden. het was echt een aanvulling op onze bruiloft.
heel erg bedankt alsnog.
Lees meer
Joris

Veelgestelde vragen

Onze thuiskoks zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De thuiskok neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel thuiskoks beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Catering voor een onvergetelijk huwelijk

De cateraars van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier ben je van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en dingen op te lossen. Meer verzekerd van een geweldig huwelijksdiner kan je niet zijn.