Veelgestelde vragen

Ja. Op het moment dat je reserveert, zit je nog helemaal nergens aan vast. Als jij gereserveerd hebt, gaan we eerst namelijk dubbelchecken of de chef beschikbaar is op de betreffende datum. Wanneer dit allemaal duidelijk is, zullen we je een verzoek tot betaling zenden. Vervolgens is de reservering pas officieel rond als jij het bedrag hebt overgeboekt.

Wij snappen natuurlijk dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen én voor 8 of meer personen. Servies en bestek worden daarom altijd verzorgd door de chef, bij een arrangement met wijn wordt ook altijd het glaswerk meegebracht. Verdere bijzonderheden qua tafelaankleding verschillen per chef en staan aangegeven op hun persoonlijke pagina’s.
Onze chefs zijn echte professionals en zouden in theorie nog wel een maaltijd kunnen bereiden op een kampvuurtje. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.

Absoluut! Alle chefs op ons platform zijn echte professionals die met elke allergie rekening kunnen houden. Veel chefs vinden het zelfs een creatieve uitdaging om alternatieven te bedenken voor jouw allergie(ën)!

Geef bij de reservering aan om welke allergieën het gaat, dan is de chef alvast op de hoogte. Op die manier kunnen de mogelijkheden na je reservering meteen bekeken en besproken worden.

Als je bepaalde dieetwensen hebt, of dit nu door geloofs – of levensovertuiging komt, moet je natuurlijk ook optimaal van deze unieke ervaring kunnen genieten! Om die reden hebben wij de volgende filter opties geīmplementeerd: Halal, Kosher style, Vegan en Vegetarisch. Zo kun je heel gemakkelijk vinden welke chefs goed om kunnen gaan met jouw dieetwensen!

Voor kinderen kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per chef. De prijs voor een kindermenu staat bij bijna elke chef aangegeven op zijn of haar pagina onder ‘Extra opties’. Wanneer hier niets staat aangegeven, kan er in overleg vaak iets geregeld worden.

Het klopt inderdaad dat de couvertprijs hoger ligt bij een lager aantal personen, en lager ligt bij een hoger aantal personen. Dit komt omdat er bepaalde onkosten zijn die de chef sowieso maakt, of het nu gaat om een diner voor 2, of een diner voor 8. Die onkosten worden verdeeld onder het aantal personen om de couvertprijs te berekenen, wat er dus voor zorgt dat de groepsgrootte invloed heeft op de couvertprijs.

Nee! De chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De kans is groot dat je keuken zelfs schoner achtergelaten wordt.

Het is altijd vervelend om iets te moeten annuleren waar je zo naar uit hebt gekeken, wij willen dan ook in elke situatie naar de best mogelijke oplossing zoeken voor jou. Dit kan betekenen dat we het diner in overleg gaan verzetten, of dat we het diner moeten annuleren. Wanneer annuleren de enige optie blijkt te zijn, is het belangrijk om te weten welke voorwaarden wij hierin hanteren.

Tot 7 dagen voor het diner kun je gewoon nog kosteloos annuleren. Wanneer er later wordt geannuleerd, moeten wij 50% van het boekingsbedrag in rekening brengen. Wanneer de annulering (korter dan) 24 uur van tevoren plaatsvindt, zullen we uiteraard het gehele boekingsbedrag in rekening moeten brengen. Dit omdat de chef tegen die tijd bijna alle onkosten al heeft gemaakt.

Hiernaast verwijzen we je graag naar artikel 6 van onze algemene voorwaarden, om de verdere voorwaarden in te zien: https://chefstbl.com/algemene-voorwaarden – Bel ons vooral zodat we samen naar de fijnste oplossing kunnen zoeken!