CHEFSTBL klantverhalen

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven:  15882 mensen beoordeelden hun CHEFSTBL diner met 9.2. En met gemiddeld 5 sterren uit meer dan 130
Google reviews.

Het grootste aanbod geverifieerde private chefs en cateraars van Nederland

Bekend van: chefstbl bekend van de ondernemerbnr-nieuwsradiochefstbl bekend van ad_krantad_krantchefstbl bekend van ad_krantchefstbl bekend van nu_nlchefstbl bekend van brabants dagbladchefstbl bekend van emercechefstbl bekend van sublime

Echte mensen, echte klantverhalen en beoordelingen

Femmy (uit Ulvenhout) – “We hebben fantastisch gegeten en heerlijke wijnen erbij gedronken. Overal was aan gedacht. Ze waren de perfecte gastheer in mijn eigen huis.”

Lees meer over waarom Femmy koos voor CHEFSTBL als het platform voor het vinden en boeken van een chef voor het 21 diner van haar dochter

Ontdek de ervaring van een privé chef aan huis

review-feed-heading-icon

30.000+ tevreden klantenWat onze klanten over ons zeggen.

Rene de Bruin
30/08/2023
Alleen al op basis van de eerste ervaring geef ik ze vier sterren. Bij twee chefs een aanvraag gedaan voor een offerte, binnen vier uur van beiden een reactie, ook van Chefstbl een app en mail. Prima adequate service en zeker proffesioneel
Lees meer
Koppelsteyn Koppelsteyn
28/07/2023
Lees meer
John Verhees
10/06/2023
Zeer goede communicatie, geweldige service en betrouwbaar.
Lees meer
Anneke Bakker
24/04/2023
Wat een leuke chef koks kregen wij op bezoek! Heerlijk gegeten. Goed georganiseerd binnen de mogelijkheden van het gebouw.
Lees meer
Henk Tullemans
03/04/2023
Erg goed verzorgd, erg lekker en een fantastische beleving. Een aanrader.
Lees meer
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining Image
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining
Irene
03/04/2023
Wat een verrassing voor mijn 60ste verjaardag. Heeren Catering was top!
Lees meer
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining Image
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining
Josien
02/04/2023
Heerlijk gegeten, creatieve gerechten, goed rekening gehouden met alle wensen. Luxe fine dining, prachtige opmaak ook!
Lees meer
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining Image
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining
Mark
02/04/2023
Super! Erg lekker. Fijne bijpassende wijntjes. Alles spik en span achtergelaten.
Lees meer
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining Image
Heeren Catering | Internationaal | 5 gangen | Private dining

Waarom klanten van CHEFSTBL houden

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

In Nederland en België kiezen 20.000+ klanten voor CHEFSTBL