Kok aan huis uit Utrecht en omstreken

Privé kok aan huis

Wat of wanneer je ook wilt, een kok boeken in Utrecht is altijd een mogelijkheid. Fijn aan je eigen eettafel, of misschien wel op een speciale externe locatie. Met een kok aan huis, of met een luxe catering chef of barbece chef uit Utrecht. Trakteer jezelf en je gasten op deze unieke ervaring, zo geniet je samen van al het lekkers wat de chefs uit Utrecht te bieden hebben!

Zo boek je een kok aan huis in Utrecht

Een chef boeken is erg eenvoudig via ons platform! Of je nu geen idee hebt wat voor chef je in huis wilt halen, of nog een keer een CHEFSTBL ervaring wilt: In slechts een paar stappen heb jij een thuiskok Utrecht in huis!

  1. Vul de filters naar wens in
  2. Maak een keuze uit talloze chefs uit Utrecht
  3. Reserveer jouw ideale kok aan huis
  4. Bevestig je reservering door de betaling te voldoen
  5. Geniet van een unieke diner ervaring

Waarom boeken via CHEFSTBL?

Een chefkok boeken via ons platform is snel, duidelijk en ook nog eens ontzettend makkelijk. Zodra jij het aantal personen en eventuele extra opties hebt aangegeven, is de prijs duidelijk en staat deze vast. Je betaalt altijd op een vertrouwde manier, namelijk met iDEAL of een CHEFSTBL giftcard. Je mag er bovendien op rekenen dat we de hele dag klaar staan voor je met de beste service. Als brug tussen chef en klant, zorgen wij er altijd persoonlijk voor dat de wensen van beide partijen perfect op elkaar aansluiten.

Kosten van een kok aan huis

Benieuwd wat een chef aan huis in Utrecht kost? Bij CHEFSTBL weet je vooraf al wat je betaalt en hoef je dus niet te wachten op een voorstel. De prijzen variëren van €75,- p.p. tot €300,- p.p en zijn afhankelijk van de chefkok, het aantal personen, het arrangement én de eventuele extra’s die je kiest. Extra’s zijn bijvoorbeeld: bijpassende wijnen, extra gangen, oesters, kindermenu’s, amuses, champagne etc. Wat je ook kiest, je weet altijd duidelijk vooraf wat de prijs is voor je chef aan huis.

Wat kun je verwachten bij een kok uit Utrecht?

Of je nou zit te denken aan een diner voor twee, je lekker wilt dineren met je gezin, of je vrienden al veel te lang niet hebt gezien: het is altijd mogelijk om een kok aan huis uit te nodigen in Utrecht. Maar ook rondom de stad kan je natuurlijk een chef uitnodigen. Woon je bijvoorbeeld in Houten, Nieuwegein, Amersfoort, Zeist of Veenendaal? Geen probleem! Geniet van een avond in mediterraanse sferen, of vier je jubileum met een romantisch en klassiek diner. Wat jij en je gasten ook prefereren, in Utrecht kan het worden geregeld! Trakteer jezelf en je partner op een sterrendiner of geniet met je beste vrienden van Arabische fine dining. Dankzij de ruime keuze in chefs uit Utrecht, zit jouw ideale kok er altijd bij!

De meest gewilde chefs uit Utrecht en omgeving

Ben je op zoek naar de beste chef(s) aan huis in Utrecht? Bekijk alle chefs hier. Bepaal aan de hand van hun foto’s, voorbeeldmenu’s en reviews zelf welke privé chefkok het beste bij jou past. Reserveer de thuiskok Utrecht direct op jouw voorkeursdatum. Zo ben zeker van een onvergetelijke avond! Tips nodig? Vind hieronder de meest gereviewde chefs uit Utrecht en omstreken.

De perfecte kok aan huis voor jouw diner

Vind jouw chef uit omgeving Utrecht