Blog

Latest News
Een 21-diner met een thuiskok van CHEFSTBL

Een 21-diner met een thuiskok van CHEFSTBL

Gender reveal parties, Halloween-feesten, babyshowers en 21-diners; het is een kleine greep uit de evenementen die vanuit de Verenigde Staten naar Nederland zijn overgewaaid. Vooral het laatste voorbeeld  – onder het genot van lekker eten en drinken je 21e verjaardag met je beste vrienden of studiegenoten vieren – is ook hier uitgegroeid tot een heus event. Alles moet daarbij tot in de puntjes geregeld zijn. Van de tafelschikking tot aan de menukaart. Om de voorbereidingsstress wat te verlichten, kan een thuiskok voor je 21-diner uitkomst bieden. Zo geniet iedereen van een onbezorgde avond. En weet je één ding zeker: aan het eten en drinken zal het niet liggen… 

Een 21-diner organiseren, daar komt het nodige bij kijken. Want wie zet je op de gastenlijst? Hoe versier je jouw ouderlijk huis of studentenkamer? Waar haal je voldoende tafels en stoelen vandaan? En kies je voor een chic vijfgangendiner met een dresscode of voor een tuinfeest met barbecue? Sommige knopen moet je zelf doorhakken. Maar je kunt jouw 21-diner prima gedeeltelijk láten organiseren. Waar mogelijk denken de chefs van CHEFSTBL immers graag met je mee. Ze bieden een scala aan arrangementen, waarmee ze precies op jouw ideeën kunnen aansluiten. Indien nodig zorgen ze voor extra materialen, zoals stoelen. En ze nemen het regelen van het eten en drinken compleet uit handen. Zo hoef jij je enkel op je gezelschap te focussen. En van jóúw avond te genieten.

Een 21-diner organiseren met CHEFSTBL

Kies je voor CHEFSTBL? Dan weet je zeker dat je 21-diner met thuiskok een avond om nooit te vergeten wordt. Want een chef die live voor jou en je gasten kookt, betekent een unieke culinaire ervaring. Onze thuiskoks zorgen voor alle materialen, zoals de ingrediënten, servies en eventueel tafelaankleding. Afruimen tussen de verschillende gangen door hoort ook bij het takenpakket van de chef. En na het diner wordt alles weer meegenomen. Ook de afwas. Zo heb je alle tijd en ruimte voor een liefdevolle toost door je vrienden of die gênante verhalen van je broertje.

Heb je via de website een chef geboekt? Dan neemt deze ruim van tevoren contact met je op om samen het menu af te stemmen. Zo zorgen we ervoor dat er gerechten worden geserveerd die jij lekker vindt en die passen bij eventuele dieetwensen van je genodigden. Of bij het thema dat je wellicht hanteert. De chef begint de dag vóór je diner al in zijn eigen keuken met het voorwerk voor de mise-en-place. Hierdoor is deze optimaal op je grote avond voorbereid.

De avond van je 21-diner

Jouw CHEFSTBL-kok staat ongeveer een uur voor aanvang van het diner voor je deur. Nadat hij of zij zich in jouw keuken heeft geïnstalleerd, de koelkast heeft gevuld en de tafel heeft gedekt, kan de avond beginnen. Jij en je gasten mogen aanschuiven! Na een korte introductie bij de gerechten, ingrediënten en eventueel de geserveerde wijnen, is het tijd om aan de eerste gang te beginnen. En zodra jullie van het eten aan het genieten zijn, is jouw thuiskok alweer bezig met het volgende gerecht. 

Na iedere gang worden zowel de tafel als jij en je gezelschap op een nieuw gerecht voorbereid. Na het slotstuk wordt alles afgeruimd, en kunnen jullie rustig natafelen. Onder het genot van een kop koffie of thee. Óf een lekkere borrel natuurlijk. Ook het openen van de dansvloer is dan een mogelijkheid. De kok ruimt ondertussen de keuken op, maakt ‘m blinkend schoon en vertrekt dan met de vaat en alle meegenomen materialen naar huis. Ideaal. Want zo hoef je de volgende ochtend niet extra vroeg je bed uit om de keuken te poetsen en de afwas te doen…

Velen gingen je voor 

Wij kunnen je wel vertellen dat je bij CHEFSTBL in de best mogelijke handen bent voor jouw 21-diner. Maar veel meer zeggen de ervaringen van onze klanten. Zo ook de onderstaande testimonial. Femmy schreef het volgende over onze hulp bij de organisatie van haar dochters 21-diner:

“Voor het 21-diner van onze dochter zochten we een kok die een 6-gangen diner voor 35 personen aan huis wilde verzorgen. Die was niet zo eenvoudig te vinden want mijn dochter en ik hadden een bepaald diner voor ogen. Het thema was Zomer Chiqueen dat wilden we in alles doorvoeren. Dus ook in het diner. Maar hoe vind je nu de juiste kok? Die niet alleen aan je menu-wensen voldoet maar ook aan je budget? Iemand raadde mij aan contact op te nemen met CHEFSTBL. En dat was een schot in de roos! Ik had met Bart meteen een goede klik en het gesprek verliep vlot en prettig. Bart is doortastend en kan snel schakelen. Nadat ik alle wensen kenbaar had gemaakt kwamen we al snel uit bij JeFe van Jesper en Femke.

Tijdens het gesprek samen met Jesper waarbij mijn dochter en ik het menu met hem gingen samenstellen maakten we kennis met het enthousiasme van Jesper voor het koken. Wij hadden er meteen alle vertrouwen in dat het goed ging komen. Het werd uiteindelijk een heerlijk mediterraans menu met bijzondere ingrediënten en mooie opgemaakte borden. Mede dankzij CHEFSTBL hebben we snel de juiste chef voor het 21-diner weten te vinden en werd het voor onze dochter en voor ons een onvergetelijke avond!”

Vind een thuiskok die bij je past  

Wil jij je 21-diner laten organiseren door een van onze ervaren en goed beoordeelde thuiskoks? Neem dan hier een kijkje en gebruik de zoekfilter. Zo maak je heel eenvoudig een keuze uit de verschillende chefs en arrangementen die bij jouw specifieke voorkeuren passen. Als jij je vervolgens focust op jouw deel van de organisatie van je onvergetelijke 21-diner, dan doen wij vanuit de keuken de rest!

21 diner femmy eten

Related Posts