Blog

Latest News
Dare Wines’ tip | Mei

Dare Wines’ tip | Mei

Wijn tip mei

Dare Wines, onze wijnpartner, heeft een heerlijke wijn voor jullie geselecteerd voor de maand mei. Het is een levendige frisse, pure wijn met fruitige aroma’s van bloemen en citrusfruit. Gemaakt door ‘Wijnhuis van het jaar Slovenië 2020’! De wijn heeft een geweldige balans met veel frisheid en een lange afdronk. Deze wijn is fantastisch te combineren met ceviche en tartaar bereidingen van vis, schaal- en schelpdieren met nadruk op de frisheid. Maar bijvoorbeeld ook heel goed bij rauw en gedroogd vlees als carpaccio of bij frisse salades.

 

Ena DVA Tri - Sauvignon BlancHet gaat om de Sauvignon Blanc/ Furmint ‘DVA’ van Puklavec uit Slovenië, perfect voor de lente! Kan jij ook niet wachten om de lente te proeven? Je kunt de wijn bestellen bij Dare Wines.

Nina Zeelenberg

Bekijk alle posts obv Nina Zeelenberg

Schrijft graag over alles wat met goed eten en drinken te maken heeft, bij CHEFSTBL zit zij dus helemaal op haar plek!

Related Posts