Blog

Latest News
Fine dining bbq aan huis met privé chef

Fine dining bbq aan huis met privé chef

Een warme zomeravond met een privé chef die de meest fantastische gerechten op de bbq bereid bij jou thuis of op jouw favoriete locatie. Klinkt heerlijk toch? Lees hier hoe zo’n avond verloopt en wat je kunt verwachten.

Boek je een diner met een bbq chef bij CHEFSTBL dan boek je niet zomaar een bbq aan huis, maar je boekt een complete ervaring. Naast dat er uiteraard fantastische gerechten worden gekookt, is een bbq aan huis echt een beleving. Stel het jezelf maar eens voor; een warme zomeravond, lekker lang buiten zitten, de geuren en het oplaaiende vuur van de bbq en het fantastische eten van de barbecue met die heerlijke rokerige smaken. Iedere chef geeft er een persoonlijke touch aan waarbij jij en je vrienden, familie of collega’s kunnen genieten van een avondvullend programma.

Waarom boek je een barbecue chef?

Wat je ook te vieren hebt, eten verbindt. Een walking dinner of private dining om gezellig met iedereen samen te zijn is al een goed idee, maar het wordt nog beter als je daar een barbecue aan toevoegt. Creëer een blijvende herinnering met je dierbaren tijdens een warme zomeravond onder het genot van een diner van hoogstaande kwaliteit, maar dan met de rokerige smaken van de bbq. Je bruint zelf een beetje bij in de zon en de kids spelen in de tuin.

bbq aan huis privé chef

 

Barbecueën wordt echt vertaald naar fine dining

Vergeet de standaard worstjes en hamburgers, want bij een bbq aan huis geniet je van fine dining. Alles kan bereid worden op de barbecue en zelfs nog meer dan in je binnenkeuken. Heb je wel eens gehoord van caveman cooking? Hierbij wordt het vlees recht op het loeihete houtskool bereid. Er zit dan natuurlijk niet een hele laag houtskool op je vlees, maar je proeft wel de prachtige smaken die in het vlees trekken terwijl het wordt dichtgeschroeid. Zo kan er ook live een groot stuk zalm gerookt worden. Of wat dacht je van zo’n overheerlijke Italiaanse porchetta van knapperig buikspek met heerlijke kruiden en bijzondere bijgerechten van de bbq?

Uiteraard wordt niet alleen de vlees- en visliefhebber bediend. Ook voor de vegetariërs en veganisten zijn er fantastische gerechten die bereid kunnen worden op de bbq. Gepofte en geroosterde groenten, kruidencrumbles en vleesvervangers zoals jack fruit en pulled oats zijn heerlijk van de barbecue. Zelfs desserts worden er (deels) op de bbq bereid, want ze kunnen ook als oven gebruikt worden om bijvoorbeeld overheerlijke chocolade brownies te bereiden.

Zit ik in de rook?

Een van de meest gestelde vragen voor een bbq diner is toch wel; zit ik in de rook? Onze chefs zorgen ervoor dat de barbecue op een goede plek opgebouwd wordt. We beheersen de wind niet, maar met een ventilator onder de bbq sturen we de rook in ieder geval de andere kant op. De rooklucht hoort wel een beetje bij de bbq ervaring en kunnen we niet wegnemen.

Hoe verloopt een bbq op locatie?

Een bbq chef kan op iedere locatie komen koken. Bij voorkeur niet op een dakterras zonder lift, want zo’n barbecue is best zwaar. Van prachtige tuinen tot bedrijfshallen zolang er voor de chef ongeveer 3m2 is om zijn werkplek te bouwen, is het mogelijk om een bbq op locatie te boeken.

Zoals bij ieder soort diner wat je boekt, heb je vooraf even contact met de chef om je wensen af te stemmen. Een bbq kan in verschillende vormen zoals een private dining, shared dinner of walking dinner. Een (groot) deel van de voorbereiding wordt van tevoren gedaan en de chef arriveert ruim op tijd om de vuurplaats op te bouwen. Indien gewenst kan er ook een tent, tafels en tuinaankleding geregeld worden. Terwijl jij geniet van je gezelschap en het eten, staat de chef gezellig buiten te koken en niet weggewerkt in de keuken. Je beleeft echt live cooking. Na afloop wordt alles afgebouwd en opgeruimd.

Aanbod bbq chefs

Op CHEFSTBL vind je een uitgebreid aanbod aan BBQ koks. Kies bij ‘type keuken’ voor ‘BBQ’ en je kunt kiezen uit verschillende chefs die fine dining op de barbecue voor je kunnen verzorgen. Iedere chef heeft zijn eigen stijl en favoriete bbq.

Zo boek je bij Superchef Mark Driessen een shared dinner of 6 gangen private dining bereid op een kamaro en/of ofyr barbecue. Volledig verzorgd inclusief een grote dosis enthousiasme over de achtergrond van de producten. Superchef Mark Kloosterman, beter bekend als de Vlammende Chef, bouwt een complete vuurplaats op en kookt een 5 gangen diner met o.a. een caveman style bereid gerecht. De Heeren van Hout & Kool verzorgen een shared dinner van 7 gerechten en Proeflokaal Duiven brengt de meest eerlijke, lokale en lekkerste producten mee om een 6 gangen private dinner te verzorgen waarbij je smaakpapillen behoorlijk worden uitgedaagd.

Boek een bbq aan huis

Kijk jij uit naar die heerlijke zomerse avond met een compleet verzorgde bbq? Boek eenvoudig online een diner met een chef. Bekijk hier alle chefs voor private dining, walking dinner, shared dinner of borrel & bitesToch nog vragen? Neem contact op via contact@chefstbl.com of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen.

Related Posts