Vind hier jouw kok aan huis in Apeldoorn en regio

Waarom boeken via CHEFSTBL?

Een chef boeken via onze website is snel, duidelijk en ook nog eens erg gemakkelijk. Je weet de prijs voor jouw diner altijd vooraf omdat de chefs bij ons vaste prijzen doorgeven voor hun arrangement en extra’s. Je hoeft dus alleen in te vullen wat je wensen zijn, et voilà: de prijs, inclusief reiskosten, zie je meteen! Wachten op offertes is dus verleden tijd. Daarnaast betaal je altijd op een vertrouwde manier, namelijk via iDEAL of een CHEFSTBL giftcard. Bovendien vinden wij goede en persoonlijke service enorm belangrijk, wij staan dus altijd voor je klaar via livechat, whatsapp of telefoon om je vragen te beantwoorden!

Persoonlijk advies

Een privé chef boeken is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Wij snappen dus heel goed dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Dat is dan ook meteen de reden dat wij persoonlijke service zo hoog in het vaandel hebben staan. Wij kunnen onze service voor je reservering verlenen, maar natuurlijk ook erna. Bijvoorbeeld als de door jou reserveerde chef toch al geboekt blijkt te zijn, dan gaan wij in samenspraak met jou meteen op zoek naar een goed alternatief. Wij zorgen er dus altijd voor dat jij een kok aan huis in Apeldoorn kunt boeken.

Chefkok uit Apeldoorn óf omgeving

Is er geen chef meer beschikbaar uit Apeldoorn? Dat maakt helemaal niets uit, chefs willen best een stukje rijden voor jou en je gezelschap. Een chef uit de omgeving, of van iets verder weg, kan je dus evengoed boeken! Of misschien woon je zelf wel niet in Apeldoorn, maar bijvoorbeeld in Deventer, Zwolle, Zutphen of Harderwijk. Elke chef hanteert zijn eigen reiskosten, maar deze zijn vooraf bekend waardoor de prijzen makkelijk te vergelijken zijn. Dit betekent dus dat een thuiskok die iets verder weg zit, goedkoper uit zou kunnen pakken dan een thuiskok die om de hoek woont. Kijk dus vooral verder dan alleen thuiskoks uit regio Apeldoorn!

Gepersonaliseerd diner

Wist je dat je door middel van de bij te boeken extra’s je eigen diner kunt samenstellen? Elke chef biedt een bepaald arrangement aan voor een eigen vastgestelde prijs, maar wil jij graag een extra gang of een gezellig aperitief? Dan kan je die simpelweg toevoegen bij de extra opties! Houd je dus niet veel vast aan het ‘basis’ arrangement van de chefs bij het vergelijken, deze zijn nog helemaal te personaliseren. Op die manier is er altijd een kok aan huis in Apeldoorn die jouw diner perfect kan verzorgen.

Verschillende thuiskok opties in Apeldoorn

Of je nou zit te denken aan een diner voor twee, of juist wilt dineren met je hele vriendengroep: het is altijd mogelijk om een kok aan huis in Apeldoorn uit te nodigen. Geniet van 5 gangen van sterrenniveau of vier een verjaardag met catering chef of BBQ chef! Wat jij en je gasten ook lekker vinden, de opties van chefs in Apeldoorn zijn eindeloos. Jij hebt jouw diner dus altijd in alle gewenste geuren, smaken en kleuren in huis!

Ontzorging door jouw chefkok in Apeldoorn

Waar je ook bent en wanneer je ook wilt, er is altijd de mogelijkheid om een kok aan huis in Apeldoorn te boeken. In welke vorm, met welke extra’s of op welke locatie dan ook. Trakteer jezelf en je gasten op deze unieke beleving! Zo geniet je samen van al het lekkers dat de chefs uit Apeldoorn te bieden hebben!

De perfecte private chef voor jouw diner

Vind jouw chef uit regio Apeldoorn