Blog

Latest News
Zakelijk diner met een privé chef

Zakelijk diner met een privé chef

Een zakelijk diner van een privé chef is een mooie gelegenheid om zakelijke relaties op te bouwen of te vieren. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Tijdens de Corona-lockdown zijn een hoop personeelsuitjes en zakelijke events niet doorgegaan of hebben online plaatsgevonden. Wil jij weer eens écht in contact komen met jouw collega’s, medewerkers of klanten? Teambuilding, een personeelsuitje, een bedrijfsfeest of netwerken onder het genot van mooie gerechten? Huur een privé chef in bij CHEFSTBL voor jouw zakelijk diner en wordt volledig ontzorgd in jouw eigen kantoor.

Wanneer kies je voor een zakelijk diner?

We kennen allemaal het gezegde ‘liefde gaat door de maag’ waarmee bedoeld wordt dat iemand graag blijft als er goed voor hem of haar gezorgd wordt. Dit geldt niet alleen voor een liefdespartner, maar is ook zeker van toepassing in het bedrijfsleven op zakelijke relaties, aandeelhouders, werknemers en collega’s. Een zakelijk diner van een privé chef is een mooie gelegenheid om zakelijke relaties op te bouwen of te vieren.

Genietend van een prachtig opgemaakt bord met mooie ingrediënten in een informele omgeving zal de relaties alleen maar hechter maken. Of je nu het jubileum van een werknemer viert, een zakelijk deal wil sluiten of een mooie nieuwe samenwerking wil vieren. Boven een bord met heerlijk eten is dat nou eenmaal nog beter.

zakelijk diner boeken

Redenen voor een zakelijk diner met een thuiskok:

 • jubileum van het bedrijf of een werknemer
 • zakelijke deal sluiten
 • successen vieren zoals mooie samenwerking of behaalde doelen
 • netwerkevent
 • teambuilding
 • bedrijfsuitje
 • receptie

Privé chef op locatie versus restaurant

Er zijn natuurlijk talloze restaurants waar je heerlijk uit eten kunt gaan, maar hoe kies je de juist plek? Voelen jouw klanten zich wel op hun gemak in een Michelin-restaurant of eetcafé? In sommige restaurant is het wellicht zo druk dat je elkaar bijna niet kunt verstaan of voelt het ongepast om persoonlijke gesprekken aan te gaan. Een aparte ruimte kan een oplossing zijn, maar soms kun je dan lang wachten tot het personeel weer langskomt.

Door catering op je eigen locatie te boeken voelen jij en je collega’s zich al meer thuis en dat merken de klanten of partners die je uit hebt genodigd ook. De sfeer is meteen een stuk persoonlijker en je hoeft niet zo discreet een gesprek te voeren zoals je wellicht in het restaurant zou doen.

Wat voor diner bij welke gelegenheid?

Bij CHEFSTBL kun je een private dinner boeken of kiezen voor een meer dynamische vorm zoals shared dining of een walking dinner. Kies je voor private dining dan zit je lang bij elkaar en kun je meer diepgaande gesprekken aangaan. Het voordeel van een zakelijk diner is dat er echt tijd is om met elkaar in gesprek te gaan en je leert elkaar beter kennen. De juiste mensen zitten bij elkaar aan tafel.

Bij een walking dinner is het iets meer casual waardoor je makkelijker kunt netwerken en nieuwe mensen kunt ontmoeten en aan elkaar kunt verbinden. En dat allemaal onder het genot van heerlijk eten gemaakt door een private chef.

Naast diners is het ook mogelijk om een zakelijke borrel te boeken. In plaats van de standaard bitterballen en nootjes verzorgen onze chefs heerlijke borrelgerechten en bites. Ideaal voor recepties of jubilea.

zakelijk diner boeken

Volledig ontzorgd zakelijk diner

Catering bij CHEFSTBL is eenvoudig online te boeken. Je hoeft niet bang te zijn dat het diner onverhoopt niet door kan gaan bij bijvoorbeeld een zieke chef, want wij regelen altijd een back up chef. Ook de locatie is geen probleem, want de chefs komen gewoon naar je toe.

Voordelen van een zakelijk diner via CHEFSTBL:

 • direct online te boeken
 • het event gaat altijd door: er is altijd een back up chef bereikbaar
 • ieder kantoor wordt omgetoverd tot privé restaurant
 • geschikt voor een intiem privé diner, luxe borrel of catering tot 100 personen

Bijzondere locaties voor bijzondere mensen

Onze chefs maken van ieder kantoor een heus privé restaurant, maar niet alleen kantoren zijn geschikt voor zakelijke diners. Is het bedrijfsuitje incl. overnachting? De chef kan ook komen koken op de groepsaccommodatie waar jullie verblijven of op een bijzondere vergaderlocatie. Van vakantiehuisjes tot boten. We regelen het.

Boek een zakelijk diner

Kijk jij uit naar een verbindend diner met je collega’s of zakelijke relaties? Boek eenvoudig online een diner met een chef. Bekijk hier alle chefs voor private dining, walking dinner, shared dinner of borrel & bitesTwijfel je alsnog welk soort diner geschikt? Neem contact op via contact@chefstbl.com of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen. Benieuwd hoe een diner verloopt? Lees dan deze blog.

Related Posts