Onvergetelijk vrijgezellenfeest met een geweldig diner

Wees zeker van een top thuiskok dankzij onze kwaliteitscheck

Het grootste aanbod private chefs van Nederland

Je blijft achter met een schone keuken

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

photo-2021-10-05-10-28-02

Een kok aan huis of catering voor een vrijgezellenfeest

In het middelpunt van elk vrijgezellenfeest hoort een een luxe borrel, diner of een walking dinner te staan of een Bourgondisch buffet. Een goede bodem leggen om de avond te kunnen starten. Je wilt een vrijgezellenfeest groots aanpakken, om dan ook nog een diner te organiseren wordt misschien dan wel heel ambitieus. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je dit gedeelte van het vrijgezellenfeest bij ons uit handen geven. We zorgen voor de tafelaankleding, het menu, de bereiding van de gerechten én wordt zelfs de afwas gedaan.

Onze privé chefs zijn zo divers dat jouw favoriete cuisine er zeker tussen zal zitten. Niet alleen qua kookstijl, maar ook qua ervaring. De ene privé chef heeft jaren in sterrenkeukens gestaan en de andere heeft in zo veel soorten keukens gestaan dat de chef ongeveer elke kookstijl uit z’n mouw kan schudden.  

Al onze prijzen zijn van tevoren bekend. Zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke thuiskok het meest aansluit bij jouw wensen? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen. 

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Voor een vrijgezellenfeest met zes meiden heeft Tom een heerlijke, chique en gezellig diner verzorgd! Het was een feestje om zulke gerechten uit je eigen keuken geserveerd te krijgen. We raden Tom aan iedereen aan en kijken uit naar het eerstvolgende feestje om hem weer te kunnen uitnodigen voor een heerlijk avondmaal.
Prijskwaliteit is ook helemaal in orde! Dus op alle vlakken voor ons een dikke tien 🙂
Lees meer
Nicole
Wij hebben een heerlijke avond gehad met vriendinnen ter gelegenheid van onze vriendin die gaat trouwen in Italië! Merlin en Sebastiaan hebben een complete avond voor ons verzorgd in Italiaans thema. Wat een ervaring! Het contact vooraf en de afstemming van het diner verliep soepel. Merlin en Sebastiaan hebben er echt een fijne avond van gemaakt en het eten was fantastisch!
Lees meer
Annieke

Veelgestelde vragen

Onze chefs zijn echte professionals en kunnen nog wel een maaltijd bereiden op een kampvuurtje. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De kans is groot dat je keuken zelfs schoner achtergelaten wordt.

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per chef. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De chef neemt alles voor jullie mee, want zij weten dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen en voor 8 of meer personen. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen. Als je dit aangeeft bij je boeking dan komen we tot een gepaste oplossing.

Een thuiskok voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest

De thuiskoks van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier ben je van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en dingen op te lossen. Meer verzekerd van een geweldig diner kan je niet zijn.