Bestel hier jouw Italiaans buffet aan huis

De lekkerste Italiaanse gerechten van verschillende cateraars

Voor thuis, op het werk, of op een externe locatie

Volledig verzorgd inclusief , borden, servies en warmhoudschalen

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Jouw Italiaanse buffet aan huis

Via CHEFSTBL bestel je gemakkelijk en snel jouw Italiaanse buffet aan huis. Met het grootste aanbod van thuiskoks in Nederland en België, zit jouw perfecte chef of Italiaanse cateraar er ongetwijfeld tussen. Het Italiaanse buffet wordt op locatie bezorgd inclusief warmhoudschalen, borden en bestek. De volledige Italiaanse catering wordt verzorgd zodat je ongestoord met je gezelschap kan genieten het de overheerlijke  Italiaanse gerechten in het buffet.

Vaak wordt er gestart met anti-pasti waarbij er een selectie van kazen, hammetjes en salami wordt geserveerd.  Italiaansen klassiekers zoals vitello tonnato en carpaccio maken ook vaak deel uit van het buffet, waarna er verschillende pasta gerechten zoals spaghetti alle vongole of lasagne op het menu staan. Jouw Italiaanse buffet catering wordt samen met je afgestemd en de cateraar kan rekening houden met alle dieetwensen en allergieën.

Je kan jouw Italiaanse koud en warm buffet op iedere locatie bestellen. Bijvoorbeeld op kantoor, in een vakantiehuis of op een boot. Al onze prijzen zijn van tevoren bekend, zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke cateraar jou je ideale buffet kan verzorgen? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen.

Wanneer je jouw Italiaanse buffet aan huis hebt gevonden, kan je een reserveringsaanvraag doen. Deze aanvraag gaat direct uit naar de Italiaanse cateraar waarop hij zal antwoorden of hij de aanvraag kan aannemen of niet. Daarna vragen we je de reservering te bevestigen en heb je de Italiaanse catering officieel geboekt en zal er contact op worden genomen om het Italiaanse buffet af te stemmen en afspraken te maken over de levering en het ophalen.

Reviews

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Nee! Alles wordt direct na het diner of de volgende dag weer opgehaald na jouw buffet aan huis dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle cateraars geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De chef neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Italiaans buffet aan huis via CHEFSTBL

Een buffet aan huis boek je via CHEFSTBL zodat je zeker bent van het volgende:

1. Dankzij onze kwaliteitscheck heb je gegarandeerd een professionele cateraar in huis.

2. Vanwege ons ruime aanbod hebben we altijd een back-up cateraar beschikbaar.

3. Je bent volledig verzekerd bij schade.

4. Alles wordt achteraf weer opgehaald dus je blijft niet zitten met vieze vaat