Italiaans | 1 gang | Pizza oven

Ovenmobiel

Reserveren en extra opties

Waar?
Wanneer?
Hoeveel personen?

Prijs per persoon (6x)

€20

Reiskosten

€10

Servicekosten

€6,40

Totaal voor 20 personen

166,40

Over Ovenmobiel

U organiseert een feest of evenement waarop u heerlijke gerechten uit een traditionele pizza oven wilt serveren. Met onze mobiele ovens in diverse uitvoeringen bieden wij de mogelijkheid om dit voor alle gelegenheden op alle locaties te doen. Of u nu al een professionele pizza chef/kok bent óf dit als liefhebber een keer wilt beleven. Na een korte instructie wordt u zelf een heuse Ovenchef en gaat u uw gasten verrassen met de heerlijkste ovengerechten die u zelf heeft bereid. Zo kunt u uw tuin omtoveren tot een échte Italiaanse pizzeria waar u heerlijke ambachtelijke houtoven pizza's voor uw gasten gaat bakken. Heeft u dit nog nooit eerder gedaan, dan kunt u daarvoor onze voorgebakken authentieke Italiaanse biologische pizzabodems bestellen waarmee u zelf de lekkerste pizza varianten kunt maken. Heeft u echter wel wat meer ervaring dan kunnen wij voor u ook pizza deegbollen leveren en gaat u als een volleerde pizzaiolo zelf de pizza's openen en met de lekkerste ingrediënten beleggen om zo de traditionele Italiaanse houtoven pizza's te bakken. Wij bieden u daarnaast de keuze of u alleen de pizzabodems óf de deegbollen bij de houtoven afneemt of dat wij voor u ook de overige ingrediënten mogen verzorgen. De houtoven wordt geleverd met voldoende brandhout en de benodigde hulpstukken. Bij levering wordt de mobiele oven voor u startklaar gemaakt en krijgt u een duidelijk instructie hoe deze mobiele oven te gebruiken. Wilt u de pizza's binnen bakken dan is dat ook mogelijk met een elektrische pizza steenoven of een op gasgestookte pizza oven (de laatste alleen in combinatie met actieve luchtafvoer bijv. onder een afzuigkap).

Dit arrangement is inclusief

1 gang

Pizzaoven

Thuisbezorgd en opgehaald

Kan rekening houden met

Het menu kan worden aangepast o.b.v. dieetwensen of allergieën. Vermeld deze altijd in je aanvraag zodat de chef meteen op de hoogte is.

Vegan
Vegetarisch

Voorbeeldmenu

Alle menu’s kunnen worden aangepast o.b.v. je wensen en producten van het seizoen. De chef stemt dit met je af nadat je de boeking hebt bevestigd.

Pizzabodems | Tomatensaus | Verschillende toppings bv Mozzarella, Salami, Ham, champignons, tonijn, ui, basilicum

Ovenmobiel

Ovenmobiel

Lid sinds juni 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

9.3

1474 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Altijd een professionele top cateraar

Altijd een back-up cateraar beschikbaar

Volledig verzekerd bij schade

Een blinkend schone keuken na afloop

team

Hulp nodig?

Ons team helpt je graag.

Stuur een WhatsApp bericht

Bel ons op +31 85 303 0203

Mail naar contact@chefstbl.com

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.