Een jubileum van je huwelijk verdient een feest van culinair topniveau!

Wees zeker van een top thuiskok dankzij onze kwaliteitscheck

Het grootste aanbod private chefs van Nederland

Je blijft achter met een schone keuken

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

photo-2021-10-05-10-28-06

Een kok aan huis voor jouw jubileum

Heb je binnenkort een jubileum? Een mijlpaal wat gevierd mag worden. Samen met vrienden en familie, om het dagelijks leven net iets specialer te maken. Laat bijvoorbeeld een private chef  komen voor geheel verzorgd diner of walking dinner? Of een aangeklede borrel? We zorgen dan voor de tafelaankleding, het menu, de bereiding van de gerechten én wordt de afwas gedaan. 

Onze privé chefs zijn zo divers dat jouw favoriete cuisine er zeker tussen zal zitten. Niet alleen qua kookstijl, maar ook qua ervaring. De ene privé chef heeft jaren in sterrenkeukens gestaan en de andere heeft in zo veel soorten keukens gestaan dat de chef ongeveer elke kookstijl uit z’n mouw kan schudden. 

Al onze prijzen zijn van tevoren bekend. Zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke thuiskok het meest aansluit bij jouw wensen? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen.

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Wat moet ik hier nog aan toevoegen, wij hebben een geweldige avond gehad. Wij waren 25 jaar getrouwd en Jeroen en Jelle hebben ervoor gezorgd dat wij een "feestje" mochten beleven met een hele fijne smaak sensatie. Zij zorgden ervoor dat wij mooie gerechten mochten proeven, en de daarbij behorende wijnen waren TOP ! Echt jongens Bedankt voor de mooie culinaire beleving.
Lees meer
Theo & Erica
Wat een genot en plezier om deze mannen, Daan en Jelle, over de vloer te hebben. Mijn ouders waren 60-jaar getrouwd en wilden iets bijzonders doen. Voor 10 personen. Wij kwamen op dit idee, maar het is toch de vraag: krijg je wel kwaliteit voor het geld. Nou daar kan ik kort over zijn. Wij hebben zelden zo geweldig gegeten. Met die zalige rokerig BBQ touch. Het is duidelijk dat hier heel erg veel voorbereiding in zat. Daarnaast zijn ze heel professioneel, geruisloos en kunnen heel goed uitleg geven over alles wat ze aan het bereiden waren. Vonden het ook helemaal niet erg dat we continu even kwamen kijken. Jongens jullie hebben ons echt een onvergetelijke avond bezorgd!
Lees meer
Chantal

Veelgestelde vragen

Onze chefs zijn echte professionals en kunnen nog wel een maaltijd bereiden op een kampvuurtje. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De kans is groot dat je keuken zelfs schoner achtergelaten wordt.

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per chef. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De chef neemt alles voor jullie mee, want zij weten dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen en voor 8 of meer personen. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen. Als je dit aangeeft bij je boeking dan komen we tot een gepaste oplossing.

Een thuiskok voor jouw jubileum bij CHEFSTBL

De thuiskoks van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier ben je van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en dingen op te lossen. Meer verzekerd van een geweldig diner kan je niet zijn.