Vind hier je ideale kok aan huis

Meer dan 100 professionele thuiskoks

Voor thuis, op het werk, of op een externe locatie

Boek een kok aan huis van topniveau dankzij onze kwaliteitscheck

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

1439 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Diner aan huis met wijn

Jouw ideale kok aan huis

Bij CHEFSTBL vind jij je ideale kok aan huis, wat voor soort diner je ook voor ogen hebt. Laat bijvoorbeeld een kok aan huiskomen om een mijlpaal te vieren met je naasten, om het dagelijks leven net iets specialer te maken, of misschien wel om zakelijke relaties te onderhouden. Voor elke gelegenheid hebben wij een thuiskok die perfect bij jou past. Van Caribische fine dining, tot Frans klassiek en van traditioneel Italiaans tot Asian fusion. Onze privé chefs zijn zo divers dat jouw favoriete cuisine er zeker tussen zal zitten. Niet alleen qua kookstijl, maar ook qua ervaring. De ene privé chef heeft jaren in sterrenkeukens gestaan en de andere heeft in zo veel soorten keukens gestaan dat hij ongeveer elke kookstijl uit z’n mouw kan schudden. Keuze genoeg dus!

Ben jij op zoek naar een gezellige bourgondische aan huis, naar een verfijnde sterrenchef, of juist naar iets wat daar tussenin zit? Vertel ons je wensen en wij vinden de kok die op elke locatie het diner kan verzorgen. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook op kantoor, in een vakantiewoning of een andere externe locatie. Kom je er zelf al uit? Ook helemaal goed. Reserveer je ideale kok aan huis gemakkelijk via zijn pagina op onze website en wij gaan er direct mee aan de slag. Speciale dieetwensen kunnen allemaal met de privé chef besproken worden na je boeking, onze koks aan huis stemmen het menu namelijk altijd persoonlijk af op jouw wensen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je kok op locatie wel rekening kan houden met jouw allergie. Al onze privé koks zijn absolute professionals die hun hand niet omdraaien voor een aanpassing hier of daar. Sterker nog, de meeste chefs zien het als een leuke, creatieve uitdaging!

Wanneer je de kok aan huis hebt gevonden, kan je via zijn pagina een reserveringsaanvraag plaatsen. Deze aanvraag gaat direct uit naar de chef, waarop hij zal antwoorden of hij de aanvraag kan aannemen of niet. Daarna vragen we je de reservering te bevestigen en heb je de chef officieel geboekt!

Kok aan huis reviews

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Onze chefs zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. Heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen na jouw diner aan huis. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De chef neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Een kok aan huis via CHEFSTBL

Een kok op locatie boek je via CHEFSTBL zodat je zeker bent van het volgende:

1. Dankzij onze kwaliteitscheck heb je gegarandeerd een professionele top-kok in huis.

2. Vanwege ons ruime aanbod hebben we altijd een back-up chef beschikbaar.

3. Je bent volledig verzekerd bij schade.

4. Je keuken blijft na afloop blinkend schoon achter.

5.Op iedere locatie mogelijk