Boek hier je ideale diner aan huis

Een culinaire ervaring om nooit te vergeten

Voor thuis, op het werk, of op een externe locatie

Diner aan huis van topniveau dankzij onze kwaliteitscheck

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

15882 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Diner aan huis met wijn

Jouw diner aan huis

Via CHEFSTBL boek je gemakkelijk en snel jouw ideale diner aan huis. Met het grootste aanbod van thuiskoks in Nederland en België, zit jouw perfecte chef of cateraar er ongetwijfeld tussen. Het diner kan aan huis worden verzorgd maar de kok kan op iedere locatie het diner verzorgen. Bijvoorbeeld op kantoor, in een vakantiehuis of op een boot. Van de klassieke Franse keuken tot de Aziatische keuken, het kan allemaal. De ruime keuze kan soms overweldigend zijn, maar gelukkig hebben we hele handige filters om je op weg te helpen. Al onze prijzen zijn van tevoren bekend, zo kan jij chefs makkelijk vergelijken en hoef je niet te wachten op offertes. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke chef jou je ideale diner aan huis kan bezorgen? Neem dan vooral even contact met ons op voor advies, we beantwoorden graag al je vragen.

Wanneer je de chef hebt gevonden, kan je via zijn pagina een reserveringsaanvraag plaatsen. Deze aanvraag gaat direct uit naar de chef, waarop hij zal antwoorden of hij de aanvraag kan aannemen of niet. Daarna vragen we je de reservering te bevestigen en heb je de chef officieel geboekt!

Reviews

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Onze chefs zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. Heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen na jouw diner aan huis. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De chef neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Diner aan huis via CHEFSTBL

Een diner aan huis boek je via CHEFSTBL zodat je zeker bent van het volgende:

1. Dankzij onze kwaliteitscheck heb je gegarandeerd een professionele top-kok in huis.

2. Vanwege ons ruime aanbod hebben we altijd een back-up chef beschikbaar.

3. Je bent volledig verzekerd bij schade.

4. Je keuken blijft na afloop blinkend schoon achter.