Blog

Latest News

Interview met Bart Manders van CHEFSTBL ‘Thuis ben je toch het meest jezelf’

Dat we thuis ook heerlijk kunnen eten hebben we het afgelopen jaar natuurlijk meer dan eens ondervonden. We kookten uitgebreider, bestelden vaker bij goede restaurants en nodigden mensen thuis uit in plaats van uit eten te gaan. Maar als je de restaurantervaring echt naar je eigen huis wilt halen, dan kan je nog een stapje verder gaan door een private chef in te huren.

CHEFTSBL is ontstaan uit een passie voor lekker eten in goed gezelschap. Wij vinden dat speciale momenten in ons leven gevierd mogen worden met de mensen die ons het meest dierbaar zijn, op de plek waar we onszelf het meest thuis voelen, onder het genot van een geweldige maaltijd. Want eten verbindt mensen!

Voorjaar 2020 ontstond het idee om een platform te ontwikkelen dat exact laat zien welke private chefs passen bij jouw wensen. Je ziet hierbij direct de kosten, het menu en of er mogelijkheid is om ook een wijnarrangement te boeken. Vervolgens ontvangt jouw chef de aanvraag en gaat hij aan de slag. De chef belt je van tevoren om het menu en eventuele aanvullende wensen door te spreken. De chef neemt alles mee wat hij nodig heeft en ruimt na afloop je keuken ook weer helemaal op. Zelf hoef je dus helemaal niks te doen, waardoor er meer tijd overblijft voor het gezellig samen tafelen met je gezelschap.”

Op CHEFSTBL staan alleen maar ervaren en professionele prive chefs. “Wij screenen de chefs van te voren om te kijken of ze de juiste kwaliteit kunnen leveren”, vertelt Manders. “Ze staan allemaal ingeschreven bij de KvK en we bepalen aan de hand van hun cv of ze bij ons concept passen. Vervolgens houden we een telefonische intake, want het is ook heel belangrijk dat de chefs communicatief vaardig zijn. Uit ons reviewsysteem blijkt ook dat men ontzettend blij is met onze chefs, want er is er altijd wel eentje die past bij jouw wensen.”

En dat is fijn, want we willen, mede door corona, steeds meer thuis gaan doen. “Thuis ben je toch het meest jezelf”, vertelt Manders. “Mensen voelen zich op hun gemak in hun eigen omgeving, veel meer dan in een restaurant. Dit soort etentjes houdt men toch vaak met een grote groep, voor een feestelijke gelegenheid, en dat is thuis veel intiemer dan in een groot restaurant. Je krijgt ook de volle aandacht van een chef die speciaal voor je gezelschap kookt en dat is natuurlijk hartstikke leuk. En daarnaast is het ook nog eens lekker makkelijk als je bijvoorbeeld met kinderen erbij wilt eten, die kan je als ze moe zijn gewoon in bed leggen in plaats van dat ze in het restaurant gaan jengelen. Zo blijft het voor iedereen leuk!”

Of je nou een etentje wilt houden voor je vijftigjarig huwelijk, je pensioen, een jubileum, verjaardag of een zakelijk diner , CHEFSTBL heeft voor ieder wat wils. “Ook in een kantoor kunnen onze chefs zich uitstekend redden, dan nemen ze gewoon een eigen kookplaat of oven mee. Met CHEFSTBL maken we een private chef echt voor iedereen beschikbaar, ook als je een kleine keuken of een kleiner budget hebt. Zo kan iedereen een onvergetelijke avond aan huis beleven.”

Related Posts