Exclusief voor u als klant van ABN AMRO MeesPiersonBij iedere boeking ontvangt u als gratis aperitief een Blanc des Blancs Champagne van Hostomme.

Wees zeker van een top thuiskok dankzij onze kwaliteitscheck

Het grootste aanbod private chefs van Nederland

Vul de MeesPierson kortingscode in bij de boeking en ontvangen een gratis champagne aperitief

Bekend van:

de-ondernemerbnr-nieuwsradioad_krantad_krantad_krantnu_nl

9.3 uit 1383 reviews op CHEFSTBL

chef-gear-hat@40x40

Back-up chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

check-badge@40x40

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt aan jouw eigendommen, ben je gewoon verzekerd.

room_service_plates@40x40

Sit back & relax

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

chef-gear-hat-moustache@40x40

Top chef garantie

Wij selecteren alle chefs zorgvuldig o.b.v. kwaliteit, ervaring en professionaliteit.

hospital-shield@40x40

Covid proof

Alle koks aan huis houden zich aan de wettelijke vereisten m.b.t. COVID-19 en nemen extra maatregelen indien jij dat fijn vindt.

Blanc des Blancs Champagne van Hostomme.

Deze heerlijke champagne is de perfecte start voor uw diner.

Champagne Blanc des Blancs Grand Cru N.V.  Fantastische Grand Cru Champagne, Blanc des Blancs, dus gemaakt van 100% Chardonnay, volgens Methode Traditionelle. Komt uit een klein maar bijzonder ambitieus bedrijf in Chouilly, een Grand Cru dorp. De wijngaarden liggen op heel goede kalkgronden. 100% Chardonnay en minimaal 3 jaar ‘sur lattes’ vóór dégorgement. Een uiterst verzorgde vinificatie in temperatuur gecontroleerde gistingskuipen geven dit schitterend resultaat! De tweede fermentatie vindt plaats in de flessen, welke langzaam rijpen in de koelte van onze kelder gedurende minimaal 36 maanden.

Bijzondere vermelding! Michelinsterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, onder leiding van meesterkok Sergio Herman, heeft deze prachtige Blanc des Blancs Champagne van Hostomme opgenomen als vaste Champagne van het huis. Sergio Herman was, net als de huidige sommelier van The Jane, direct zeer aangenaam verrast door de bijzondere en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vul uw ABN AMRO MeesPierson PriFi code in bij de boeking en deze heerlijke champagne wordt naar u toe gestuurd.

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Wat moet ik hier nog aan toevoegen, wij hebben een geweldige avond gehad. Wij waren 25 jaar getrouwd en Jeroen en Jelle hebben ervoor gezorgd dat wij een "feestje" mochten beleven met een hele fijne smaak sensatie. Zij zorgden ervoor... Lees meer

Theo & Erica

Wat een genot en plezier om deze mannen, Daan en Jelle, over de vloer te hebben. Mijn ouders waren 60-jaar getrouwd en wilden iets bijzonders doen. Voor 10 personen. Wij kwamen op dit idee, maar het is toch de vraag:... Lees meer

Chantal

Veelgestelde vragen

Onze thuiskoks zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De thuiskok neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel thuiskoks beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Een thuiskok voor uw diner aan huis bij CHEFSTBL

De thuiskoks van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier bent u van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Meer verzekerd van een geweldig diner kan u niet zijn.