Vagus Culinary Studio

Vagus Culinary Studio

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Vagus Culinary Studio

"We have a strong believe that through food we have the oppurtunity to communicate with others in a unique way". Vagus Culinary Studio uit Almere bestaat uit een team van Griekse chefs die klassiek opgeleid zijn. Ze delen allemaal hetzelfde doel: het uitvinden, ontwikkelen en creëren van de uniekste diner ervaringen voor hun gasten. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf, ook als het gaat om duurzaamheid; bij een diner van Vagus kan je dus verwachten dat zij verse en lokale producten gebruiken van hoge kwaliteit. Qua stijl slaat Vagus Culinary Studio een brug tussen traditionele en avant-garde cuisine, met een hintje Mediterraanse roots. De heren hebben onder andere ervaring opgedaan bij: Funky Gourmet Athene (**), Vork en Mes, De Jonge Dikkert en W Hotel Amsterdam. Van een uniek en weldoordacht menu kan je dus zeker zijn bij hen! Het hele team communiceert overigens in het Engels.

Reviews over Vagus Culinary Studio

Chef score 9.9

Uit 170 reviews

Saskia

26-11-2023

10

Alles was meer dan super!!!! De twee broers (Panos en Sterros, zal vast verkeerd geschreven zijn :-) zijn écht heel erg goed. Ze hebben het 21-diner voor onze dochter aan huis verzorgd. En hoe….. Top eten, alles was een 10+, ook vegetarisch. Bediening en uitleg van de gerechten: 10+. In één woord: GEWELDIG!!! Absolute aanrader als je van lekker eten houdt met enthousiaste topchefs.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6

Dekkers

20-11-2023

10

We hebben een heerlijke avond gehad met Vagus Culinary. Alles was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Julia Berkenbosch

23-10-2023

9.6

Het was geweldig! Heerlijke gerechten en goede verzorging!

Familie van der Burg

21-10-2023

10

11 Oktober 69 jaar geworden. en.... als verrassingscadeau van mijn vrouw en kinderen en kleinkinderen een avond Chef's Table gekregen. 20 oktober werd de datum en wat een prima avond met een geweldige ,uit Rhodos afkomstige Chef, die zeer gedreven zijn geweldige gerechten aan ons voorzette. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Kortom geweldig ervaring. Dank namens de hele familie.

review image 5

Arabel Braun

21-08-2023

10

Wat een geweldige ervaring. Vooraf alles uitstekend gecommuniceerd. Meegedacht met dieetwensen. Professionele chef. Van begin tot het einde ontzorgd en alleen maar genoten. En buiten de geweldige ervaring ook nog eens heerlijk gegeten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Vagus Culinary Studio. Helemaal top!! Thank you guys.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.