Vagus Culinary Studio

Vagus Culinary Studio

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Vagus Culinary Studio

"We have a strong believe that through food we have the oppurtunity to communicate with others in a unique way". Vagus Culinary Studio uit Almere bestaat uit een team van Griekse chefs die klassiek opgeleid zijn. Ze delen allemaal hetzelfde doel: het uitvinden, ontwikkelen en creëren van de uniekste diner ervaringen voor hun gasten. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf, ook als het gaat om duurzaamheid; bij een diner van Vagus kan je dus verwachten dat zij verse en lokale producten gebruiken van hoge kwaliteit. Qua stijl slaat Vagus Culinary Studio een brug tussen traditionele en avant-garde cuisine, met een hintje Mediterraanse roots. De heren hebben onder andere ervaring opgedaan bij: Funky Gourmet Athene (**), Vork en Mes, De Jonge Dikkert en W Hotel Amsterdam. Van een uniek en weldoordacht menu kan je dus zeker zijn bij hen! Het hele team communiceert overigens in het Engels.

Reviews over Vagus Culinary Studio

Chef score 9.9

Uit 157 reviews

Arjanne van de Meulenreek

21-05-2023

10

Wij hebben een fantastische avond gehad. Wij zullen Vagus zeker aanbevelen en zeker nog meerdere malen boeken! Super bedankt!

Peter Glissenaar

17-05-2023

9.2

Zeer geslaagde avond. De koks waren betrokken en maakten de avond tot een echt feestje. Mijn complimenten!

Jorieke

15-05-2023

10

Ontzettend lekker gegeten en werkelijk alles wordt voor gezorgd. Heel fijn om in je eigen omgeving zo lekker te dineren.

leonie van der Graft

15-05-2023

10

Nu de 2e keer dat wij mochten genieten. En het was weer voortreffelijk. Bedankt!!!!!!!!

Arjen Visser

10-05-2023

10

Super avond gehad . Vriendelijke griekse chef , die met veel passie en liefde voor zijn vak een heerlijk 5 gangen menu op tafel zette. Een ware ontdekkingsreis van smaak explosies. Heerlijk genoten samen met onze ouders die 60 jaar getrouwd waren . Zeker voor herhaling vatbaar.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.