Vagus Culinary Studio

Vagus Culinary Studio

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Vagus Culinary Studio

"We have a strong believe that through food we have the oppurtunity to communicate with others in a unique way". Vagus Culinary Studio uit Almere bestaat uit een team van Griekse chefs die klassiek opgeleid zijn. Ze delen allemaal hetzelfde doel: het uitvinden, ontwikkelen en creëren van de uniekste diner ervaringen voor hun gasten. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf, ook als het gaat om duurzaamheid; bij een diner van Vagus kan je dus verwachten dat zij verse en lokale producten gebruiken van hoge kwaliteit. Qua stijl slaat Vagus Culinary Studio een brug tussen traditionele en avant-garde cuisine, met een hintje Mediterraanse roots. De heren hebben onder andere ervaring opgedaan bij: Funky Gourmet Athene (**), Vork en Mes, De Jonge Dikkert en W Hotel Amsterdam. Van een uniek en weldoordacht menu kan je dus zeker zijn bij hen! Het hele team communiceert overigens in het Engels.

Reviews over Vagus Culinary Studio

Chef score 10

Uit 152 reviews

Nelleke

15-01-2023

9.6

Professionele koks, alles prima geregeld en heerlijk gegeten. Communicatie verliep goed. Eind van de avond was alles keurig opgeruimd. Zeker aan te raden.

Johannes van der Weide

27-12-2022

10

Hele mooie avond gehad. Eten was heel lekker en de chefs heel aardig en behulpzaam. Zeker aan te bevelen.

Marith

19-12-2022

10

Delicious food, nice people - overall amazing experience

Yien

12-12-2022

10

Wat een fijne en heerlijke avond hebben we gehad! Contact van te voren met Evangelos verliep vlot en was erg helder. De chefs kwamen ruim op tijd, waren professioneel en enorm vriendelijk. Ze waren in voor een praatje maar gaven ook genoeg privacy, een goede balans. Het eten was voortreffelijk, van hoge kwaliteit en de tafel was prachtig gedekt. Ook heel erg leuk dat ze erbij vertellen wat hun filosofie is. Je voelt de passie voor het vak. Ik zou Vagus Culinary Studio zeker aanraden!

Kirsten

27-11-2022

10

Een hele fijne sfeer, goed contact vooraf en tijdens het diner en erg lekker eten waarbij er gebruik wordt gemaakt van lokale producten uit Griekenland. Al met al een hele leuke, gezellige avond met super eten.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.