Puur Sang

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Puur Sang

Chef Sang Vonk uit Zaltbommel is al 25 jaar werkzaam als chef. Door zijn werkzaamheden als freelance kok heeft hij erg brede ervaring opgedaan op alle niveau’s. Koken is zijn passie en zijn leven, dat merk je meteen! Hij laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld, met als uitgangspunt de Franse keuken. Met andere woorden: pure smaken, ambachtelijk en seizoensgebonden. Al deze ervaring en invloeden neemt hij met liefde mee om voor jou en je gezelschap een onvergetelijk diner neer te zetten!

Reviews over Puur Sang

Chef score 9.7

Uit 4 reviews

Paul Steeghs

23-12-2021

10

Nog nooit zo lekker en relaxed gegeten, lekker met zijn vieren thuis aan tafel. Eten was heerlijk en zelfs de jongste, die (te) kieskeurig is heeft overal van meegegeten. Kok Sang Vonk kwam perfect voorbereid en uitgerust aan en zette in een perfect tempo de lekkerste gerechten op tafel, en droeg bij aan een gezellige en ongedwongen sfeer. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Anneke

05-12-2021

10

Heerlijk gegeten, lekkere wijnen, ook goed vegetarisch menu voor 1 van de deelnemers. Aanrader

Marjolein

04-05-2021

10

Wat een onvergetelijke avond. Heerlijke gerechten, goede wijnen. Vriendelijke professionele kok. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was echt heerlijk!

André van Wijk

08-03-2021

8.8

Sang heeft onze ouders een fantastische avond bezorgd. Hij is een fantastische kok die de sfeer prima aanvoelt. Hij toverde in de keuken de mooiste smaken bij elkaar. en bracht een flesje bubbels mee om de diner-reden te vieren. Onze ouders kregen dit diner aangeboden omdat ze allebei 75 zijn geworden en het (helaas) niet mogelijk is om met de hele familie bij elkaar te komen. Sang, bedankt dat je onze ouders een onvergetelijke avond hebt bezorgd.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.