GastroBaas Culinair

GastroBaas Culinair

Lid sinds oktober 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over GastroBaas Culinair

Bij GastroBaas Culinair draait het om een onvergetelijke avond in de ontspannende setting van je eigen (vakantie)huis en voor elk bedenkbare gelegenheid. Met meer dan 20 jaar ervaring in een breed scala aan restaurants, met als meest recente voorbeeld, keukenchef bij Doubletree by Hilton in Amsterdam, voorzie ik u van een geweldig lunch of diner. Ik ben gek op de Aziatische keuken, uit deze keuken verwerk ik graag lichte toetsen in herkenbare, toegankelijke gerechten met alleen de mooiste ingrediënten, gecombineerd met lichte zuren, verrassende (krokante) structuren en bijzondere presentaties. Alle menu's zijn gebaseerd op een avondvullend programma, inclusief amuse(s) en dessertamuse, boerenbrood met diverse flavourbutters en friandises. Bij GastroBaas Culinair draait het om totale ontzorging, het enige wat u hoeft te doen is genieten! Een onvergetelijke lunch of diner moet uniek zijn, daarom stem ik het menu, wijn en alle details er om heen graag af, gebaseerd op de wensen van de gast.

Reviews over GastroBaas Culinair

Chef score 10

Uit 8 reviews

Daniela

05-02-2024

10

Rick is een perfecte gastheer. Tot in de puntjes was alles verzorgd. Een mooi gedekte tafel, fantastische gerechten, heerlijke wijnen erbij. Met passie bereid en met liefde geserveerd. Wij hebben echt een onvergetelijke avond gehad!

Gerrit Boomgaard

15-01-2024

10

Een fantastische avond gehad. Heerlijk bijzonder gegeten met ons hele gezin. In overleg samen ons huwelijksdiner samengesteld met Gastrobaas Rick. Echt een aanrader. Alles werd verzorgd. Heerlijk wijn arrangement erbij. Helemaal top!

Suzan

28-12-2023

10

Rick heeft ons een top avond bezorgd! We hadden dit geregeld als verassing voor iemand zijn verjaardag. Echt een top cadeau! De afstemming met Rick was fijn en hij hield rekening met alle wensen. Hij creerde een whele fijne relaxe sfeer! Het eten was heerlijk en echt top kwaliteit. Zeker een aanrader!

Maartje

22-12-2023

10

Top!

Eveline & Paul Cohen

22-04-2023

10

Zonder van huis te hoeven gaan getrakteerd worden op een bijzondere en culinair perfecte belevenis. Inclusief een geroutineerde en gezellige chef praktisch aan tafel, die elk gerecht toelicht en alles mooi uitgeserveerd op smaakvol gekozen serviesgoed. Echt een aparte dimensie van eten binnen de deur.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.