Chef score 10

Uit 4 reviews

Eveline & Paul Cohen

22-04-2023

10

Zonder van huis te hoeven gaan getrakteerd worden op een bijzondere en culinair perfecte belevenis. Inclusief een geroutineerde en gezellige chef praktisch aan tafel, die elk gerecht toelicht en alles mooi uitgeserveerd op smaakvol gekozen serviesgoed. Echt een aparte dimensie van eten binnen de deur.

Joost

05-02-2023

10

Rick is fantastisch, zijn kookkunsten mogelijk nog beter. We hadden een diner met 7 in een vakantiehuisje, het was perfect. Vooraf goed kunnen overleggen met Rick over het menu, en de invulling was vervolgens boven verwachting goed. Dank Rick, graag tot een volgende keer!

Anne

29-01-2023

10

We hadden geen verwachtingen en deze zijn overtroffen. Rick heeft alles onder controle en gaf ons een bijzondere avond ‘uit’. Ook voorafgaand aan de avond heeft hij zich flexibel opgesteld in het menu, we hadden een aantal aanpassingen en deze heeft hij goed kunnen doorvoeren. Wij kunnen hem heel erg aanbevelen!

Jesse Buijtenen, Van

30-12-2022

10

Chef-kok Rick, heeft voor een fantastische eetbeleving in eigen huis gezorgd. Het eten was van hoog culinair niveau, afwisselend en spannend! Bij vlagen vergeten dat we “thuis” zaten! Rick is een geweldige, zorgzame gastheer, met veel gevoel voor balans qua eten als zijn bescheiden “aanwezigheid”. Leuke toelichtingen op het eten en goede wijnadviezen. Alles was weer heel netjes achtergelaten. Een echte aanrader voor wie de “thuiskok” ervaring wil! De avond overtrof onze verwachtingen!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.