Firebowl Cooking

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Firebowl Cooking

Laat jezelf verwennen door mij! Ik ben Damiën van Helvoirt een chef die met veel passie graag voor jullie bijzondere gelegenheid aan de slag gaat en je in de watten legt. Al vanaf mijn 16de ben ik actief in de keuken en nog steeds ben ik volop bezig met mijzelf te ontwikkelen met allerlei smaakcombinaties. Op mijn nachtkastje ligt geen thriller van Jens Lapidus of Stephen King, er ligt wel een stapel kookboeken die ik als hobby voor het slapengaan altijd lekker doorblader. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in een breed scala aan segmenten en daardoor heb ik ook mijn eigen stijl ontwikkeld: Robuust maar delicaat. Als je voor mij kiest om jullie te mogen voorzien van een heerlijk diner dan zal ik door het vuur gaan om er een memorabele avond van te maken. Tafellinnen, servies, bestek en tafeldecoratie regel ik allemaal en de keuken blijft spic en span achter. Er hoeft aan niets te worden gedacht. Elke 2 maanden heb ik een nieuw seizoenmenu, maar dat is vooral als rode draad te interpreteren. Mocht je een aanpassing er in willen of speciale dieetwensen hebben dan worden die gewoon doorgevoerd en kunnen we daar samen even over sparren. Ik hoop dat ik hierbij jullie genoeg heb kunnen aanspreken om contact met mij op te nemen en mij het vertrouwen te gunnen om jullie van een geweldig diner te voorzien.

Reviews over Firebowl Cooking

Chef score 9.7

Uit 76 reviews

Ernie

09-05-2024

10

Gisteravond heeft Damien een heerlijk diner voor ons gekookt. Top combinaties en ook fijn rekening gehouden met wensen op gebied van intoleranties. Superbeleving en zeker voor herhaling vatbaar.

Wendy

05-05-2024

8.8

Top avond gehad! Heerlijke gerechten, mooi opgediend en fijne service!

Trees

25-04-2024

10

Een top avond gehad! Met 10 personen, relaxed, lekker en bijzonder getafeld! Een aanrader

Ineke Rensink

21-04-2024

10

Een topavond gehad. Mijn pensionada diner met collega's top verzorgd door Damien. Heerlijk gegeten, verrassende gerechten. Goede afstemming vooraf met Damien. En wat leuk om op de dag zelf nog een leuk appje te krijgen van Chefstbl om ons veel plezier te wensen. Met een link naar afspeellijsten op spotify voor tijdens het diner. Ik vond het een aanrader...toprestaurant in eigen huis!

Thomas

10-03-2024

10

Damien en zijn team had het top geregeld!

review image 1
review image 2
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.