Firebowl Cooking

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Firebowl Cooking

Firebowl Homecooking is het beste te omschrijven als uit eten in eigen huis. Chef Damiën vind het enorm belangrijk dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Ontspannen en genieten van het eten, dat is waar het om draait. Laat je verrassen door zijn smaakvolle kookkunsten en gezellige aanwezigheid! Firebowl Firecooking is heel wat anders. Hierbij gaat het om bourgondische bereidingen boven de vuurschaal. Het vuur zorgt voor een heerlijk bourgondisch sfeertje en uiteraard voor smaakvolle gerechten. Met Firecooking heb je een echte eyecatcher in huis!

Reviews over Firebowl Cooking

Chef score 9.9

Uit 54 reviews

Frank Hagoort

05-02-2023

10

Damian heeft heerlijk voor ons gekookt, hij maakt prachtige gerechten met een geweldige smaak!

Joost van Veldhuisen

28-01-2023

10

Damiën heeft er tijdens ons vriendenweekend voor gezorgd dat we we bij aankomst op de vrijdag een heerlijke bbq hadden! De zalm op eikenhouten plank en varken an spit vielen in de smaak bij de groep. 2 uur voordat wij arriveerde was Damiën al bezig met de voorbereidingen! Wanneer wij arriveerde keek de groep vreemd op dat wij zoiets unieks geregeld hadden. De slager in de groep kon de varken aan het spit zeer waarderen. Damiën heeft ervoor gezorgd dat wij onze eerste dag goed begonnen! Hartelijk dank! Groet Joost van Veldhuisen

review image 1
review image 2

Mike van Rooijen

23-01-2023

8

Het was een geweldige avond en Demain heeft alles waargemaakt waarop ik had gehoopt. Alle gasten hebben enorm genoten van de embiance en natuurlijk van het overtrekkelijke eten. DANK!

Natasja Groeneweg

28-12-2022

10

Wij hebben thuis gedineerd met 12 personen, waaronder 1 veganist en 1 vegetariër, op 1e kerstdag. We waren erg blij met onze kok, Damiën. De communicatie vooraf verliep soepel, de gerechten waren heerlijk en creatief en Damiën is een leuk persoon. Zeker voor herhaling vatbaar.

review image 1
review image 2
review image 3

Erwin Schaefers

20-11-2022

10

Alles 100%

review image 1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.