Firebowl Cooking

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Firebowl Cooking

Firebowl Homecooking is het beste te omschrijven als uit eten in eigen huis. Chef Damiën vind het enorm belangrijk dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Ontspannen en genieten van het eten, dat is waar het om draait. Laat je verrassen door zijn smaakvolle kookkunsten en gezellige aanwezigheid! Zin in een extra fancy hoofdgerecht? Dan heb je ook de optie om (tegen meerprijs) een halve kreeft of 100 gr wagyu steak te bestellen! Dit kan per persoon en hoeft niet meteen voor de hele groep afgenomen te worden. Firebowl Firecooking is heel wat anders. Hierbij gaat het om bourgondische bereidingen boven de vuurschaal. Het vuur zorgt voor een heerlijk bourgondisch sfeertje en uiteraard voor smaakvolle gerechten. Met Firecooking heb je een echte eyecatcher in huis!

Reviews over Firebowl Cooking

Chef score 9.2

Uit 62 reviews

Anna Karsten

15-05-2023

10

Damien van Firebowl Cooking heeft vrijdag voor ons gekookt. Het was een fantastische avond. Damien kwam precies op de afgesproken tijd. Hij dekte de tafel mooi en sfeervol. We hadden een 4 gangen menu met een verrassings-amuse. De gerechten zagen er prachtig en verzorgd uit en smaakten heel erg lekker. Zeker een aanrader. En na afloop van ons diner was de keuken ruim en schoon. Wat een topper. Voor herhaling vatbaar. Dank je wel Damien,

review image 1

Monique Tenback

01-05-2023

8

Het diner was zeer verrassend en bijzonder. Zeker aan te bevelen

Bart

01-05-2023

10

Voor mijn verjaardag had ik Damian gevraagd als Kok-aan-huis een Thuis-diner te verzorgen voor 16 personen. De afstemming met Chef Damian was soepel, ongedwongen en gemakkelijk. Samen kwamen we tot een mooi samengesteld menu. Op de dag zelf kwamen Chef Damian en Maaike strak georganiseerd met al hun spullen en kookgerei aan. Ze installeerden zich in de keuken en gingen aan de slag. De lange tafel werd mooi aangekleed en opeens was het zover......we konden aan tafel. Damian introduceerde elke gang met trots en passie!! En samen met mijn gasten hebben we genoten van de feestelijke presentaties en verassende smaaksensaties van Damian en de fijne bediening van Maaike. Damian en Maaike waren een TOPteam!!

Ursula Paans

17-04-2023

10

We hebben genoten van een ongedwongen avond met lekkere recepten en heerlijke wijnen. Damien bedankt voor een onvergetelijke avond, Jean Pierre, Miriam, Richard, Nicole, William en Ursula

Connie

11-04-2023

10

Damiën heeft ons een geweldige avond bezorgd met fantastische gerechten die niets onderdoen in vergelijk met fine dining! Verrassende combinaties van groenten , kruiden etc. We hebben genoten!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.