BROOS.A'dam

BROOS.A'dam

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over BROOS.A'dam

De eettafel is de plek waar je samenkomt, waar verhalen worden gecreëerd en doorgegeven. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken – het vermaakt, verbindt en verbroedert. Chefs Merlin en Sebastiaan delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook de liefde voor koken, eten en heerlijke wijnen. Urenlang tafelen met vrienden, familie of andere naasten aan grote tafels, dat vinden zij het allerleukst. Daaruit is het idee voor BROOS ontstaan, een fine dining ervaring (met wijn), een heerlijke Italiaanse shared dining tafel, een uitgebreide lunch of een luxe borrelplank. Als privé chefs aan huis en op locatie, maken ze alles mogelijk!

Reviews over BROOS.A'dam

Chef score 9.8

Uit 27 reviews

Ilse Altenburg

25-04-2023

10

Wij hebben heerlijk gegeten! Broos heeft fantastisch gekookt voor een grote groep van 20 man. Daarnaast waren er een aantal gasten met intoleranties, waarvoor zij heerlijke alternatieven hadden. Bedankt voor de fijne avond en professionaliteit!

Ilona Jansen

22-04-2023

10

Wij hebben een geldige avond gehad heerlijk gegeten lekker muziekje en een schone keuken. Na afloop 1 drankje gedaan met Merlin en Sebastiaan was heel gezellig wat een lief stel. Wij gaan dit zeker nog een keer doen.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6

Jaap Hulsmann

01-04-2023

9.6

De afstemming vooraf liep al heel fijn en soepel, duidelijke communicatie. Merlin en Sebastiaan zijn echt super mensen, hele fijne energie! Heerlijk gekookt en alles zag er prachtig uit. Absolute aanrader voor iedere gelegenheid!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4

Yo

20-03-2023

10

Wat een fantastische avond! En dat op de eigen verjaardag van één van de twee koks. Het begon al met een prachtige aankleding van de tafel; met romantische kaarsjes, mooi servies en passende bloemen. Vervolgens werden de gerechten per gang rustig uitgeserveerd en toegelicht. Helemaal passend bij ons tempo. Alle 5 de gangen sloten mooi op elkaar aan en de smaak was voortreffelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit super leuke koppel ‘spot on’ was qua kookkunsten, de bediening, de aankleding en de perfecte sfeer wist te creëren voor dit intieme gezellige diner aan huis. Absoluut een aanrader op alle fronten!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5

Bram Westenbrink

30-01-2023

10

Heel erg bedankt voor de leuke en lekkere lunch gister. Ook erg fijn dat jullie het zo netjes hebben achter gelaten! Tot een volgende keer

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.