BROOS.A'dam

BROOS.A'dam

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over BROOS.A'dam

De eettafel is de plek waar je samenkomt, waar verhalen worden gecreëerd en doorgegeven. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken – het vermaakt, verbindt en verbroedert. Chefs Merlin en Sebastiaan delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook de liefde voor koken, eten en heerlijke wijnen. Urenlang tafelen met vrienden, familie of andere naasten aan grote tafels, dat vinden zij het allerleukst. Daaruit is het idee voor BROOS ontstaan, een fine dining ervaring (met wijn), een heerlijke Italiaanse shared dining tafel, een uitgebreide lunch of een luxe borrelplank. Als privé chefs aan huis en op locatie, maken ze alles mogelijk!

Reviews over BROOS.A'dam

Chef score 9.8

Uit 23 reviews

Bram Westenbrink

30-01-2023

10

Heel erg bedankt voor de leuke en lekkere lunch gister. Ook erg fijn dat jullie het zo netjes hebben achter gelaten! Tot een volgende keer

Joost

22-12-2022

10

Heerlijk gegeten, relaxte afstemming van te voren. Mooie en vooral lekkere gerechten dat met enthousiasme en met passie is bereid.

Naomi

09-12-2022

10

Wat een aanrader is dit!! Geweldige gerechten, de tafel werd mooi opgemaakt, hele fijne afstemming van te voren. Er werd zelfs een playlist opgestuurd. Dit is een geweldige ervaring die zeker nog een keer zou gaan doen.

Coco

08-12-2022

10

Wat een fantastische avond! We hebben genoten van elke hap. Bedankt voor jullie heerlijke gerechten, de passie voor koken. 5🌟🌟🌟🌟🌟

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6

Aidona

19-11-2022

10

Very nice experience, highly recommended!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.