Inloggen

4 gerechten

Soul Food | Verfijnd buffet met Arabische en Aziatische tonen

Superchef
10.0
65p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
stuk(s)
aantal personen
aantal personen
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over Soul Food

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

‘Soul Food Nourriture de l’ame’ staat voor: ‘het voeden van de ziel’. Waar eten mensen verbindt, neemt Soul Food hun gasten mee op een culinaire reis. Chef Karim kookt het liefst vanuit zijn Marokkaanse roots; met mooie specerijen en dagverse producten en - ingrediënten. Daarnaast spreekt de Aziatische keuken hem erg aan en is hij dol op experimenteren en erg creatief op het gebied van veganistisch koken. Chef Karim heeft zijn ervaring opgedaan bij zaken zoals de Lindehof in Nuenen** , Las Palmas in Rotterdam en diverse stages waaronder Pure C, Oud-Sluis, The Jane en De Rozario.   "De basis van mijn keuken zijn Arabische en Aziatische invloeden. Daarnaast staan groentes centraal en vervullen die een hoofdrol in mijn gerechten.  Naast vlees en visgerechten willen wij onze gasten verrassen met de mogelijkheden van plant based gerechten. Met kruiden en specerijen zorgen wij voor ware smaakexplosies". Samen met zijn team zorgt Soul Food voor een onvergetelijke avond! “De basis van mijn keuken zijn Arabische en Aziatische invloeden. Daarnaast staan groentes centraal en vervullen die een hoofdrol in mijn gerechten. Naast vlees en visgerechten willen wij onze gasten verrassen met de mogelijkheden van plant based gerechten. Met kruiden en specerijen zorgen wij voor ware smaakexplosies”. Samen met Maître Britt zorgt dit sprankelende koppel als Soul Food voor een onvergetelijke avond!

Stuur vraag voor Soul Food

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

Soul Food stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt de chef privé op jouw locatie cateren. Soul Food zal voor jullie een verfijnd buffet verzorgen met de bovengenoemde Arabische en Aziatische invloeden. De chef zal de 4 verschillende gerechten presenteren op schalen, jij en je gezelschap mogen dit dan zelf pakken. Ook komt er een gastvrouw mee voor de extra service. Uiteraard zorgt Soul Food voor voldoende voorraad, zodat iedereen heerlijk voldaan naar huis gaat. Na afloop laat de chef alles natuurlijk weer schoon achter.

 

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Een gastvrouw
 • Servies, bestek, servetten
 • Buffet: 4 gerechten
 • De chef laat alles schoon achter
 • In overleg mogelijk als walking dinner tegen een meerprijs

 

Wat moet je zelf nog doen voor de Catering van Soul Food?

 • Dessert bijboeken als dit gewenst is!
 • (Sta)tafels regelen
 • De tafel(s) eventueel naar wens aankleden
 • Genieten!

Kan rekening houden met

Halal, Vegan, Vegetarisch

Is gespecialiseerd in

Duurzaam, Plant-based, Wijn & Spijs

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL Soul Food

Reviews

10.0

Uit 1 review


Kwaliteit van de gerechten 10
Professionaliteit van de chef 10
Totaalbeleving van de avond 10
Zou je deze chef aanbevelen? 10
Afstemming diner met de chef 10
 • Selda De Smidt10

  22-08-2021

  Wat hebben wij met onze families geweldig genoten van het diner. Karim en Britt zijn twee fantastische, lieve, goede en vooral mooie mensen die ervoor hebben gezorgd dat mijn verjaardag tot in de puntjes goed was geregeld. Wat een geweldige chef-kok is Karim en wat een prachtige, heerlijke, geweldige, fantastische mooie gerechten had hij gemaakt. Wij zijn heerlijk eten gewend, maar dit was echt de top. Bij het eten van elk gerecht was iedereen helemaal stil! Wij werden helemaal meegenomen in de geweldige smaken! Ik kan nog wel duizend regels typen over hoe uitstekend het was.. Wij gaan absoluut nog eens gebruik maken van Karim zijn keuken kunsten. En Britt heeft het ook fantastisch gedaan. Wat een lieve dame is zij. Zij heeft er ook voor gezorgd, dat iedereen het goed naar zijn/haar zin had en werden TOP bediend door haar. Een echte aanrader om voor Karim & Britt te kiezen. Als zij in huis komen verandert het huis in een ware sterren restaurant. Toppers!!


 • Schrijf een review