Inloggen

4 gangen + wijn

Soul Food | Zielstrelende gerechten met Aziatische en Arabische tonen

Superchef
10.0
107p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
aantal personen
aantal personen
stuk(s)
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over Soul Food

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

‘Soul Food Nourriture de l’ame’ staat voor: ‘het voeden van de ziel’. Waar eten mensen verbindt, neemt Soul Food hun gasten mee op een culinaire reis. Chef Karim kookt het liefst vanuit zijn Marokkaanse roots; met mooie specerijen en dagverse producten en - ingrediënten. Daarnaast spreekt de Aziatische keuken hem erg aan en is hij dol op experimenteren en erg creatief op het gebied van veganistisch koken. Chef Karim heeft zijn ervaring opgedaan bij zaken zoals de Lindehof in Nuenen** , Las Palmas in Rotterdam en diverse stages waaronder Pure C, Oud-Sluis, The Jane en De Rozario.   "De basis van mijn keuken zijn Arabische en Aziatische invloeden. Daarnaast staan groentes centraal en vervullen die een hoofdrol in mijn gerechten.  Naast vlees en visgerechten willen wij onze gasten verrassen met de mogelijkheden van plant based gerechten. Met kruiden en specerijen zorgen wij voor ware smaakexplosies". Samen met zijn team zorgt Soul Food voor een onvergetelijke avond! “De basis van mijn keuken zijn Arabische en Aziatische invloeden. Daarnaast staan groentes centraal en vervullen die een hoofdrol in mijn gerechten. Naast vlees en visgerechten willen wij onze gasten verrassen met de mogelijkheden van plant based gerechten. Met kruiden en specerijen zorgen wij voor ware smaakexplosies”. Samen met Maître Britt zorgt dit sprankelende koppel als Soul Food voor een onvergetelijke avond!

Stuur vraag voor Soul Food

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

Soul Food stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt hij privé bij jou thuis koken. Ook komt er een maître of gastheer mee die jullie zal voorzien van extra service en gastvrijheid. Ze zullen jullie voorzien van 4 zielstrelende gangen met bijpassend drankarrangement met Aziatische en Arabische tonen. Na afloop laat Soul Food alles natuurlijk helemaal schoon achter!

 

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Maître Britt verzorgt de extra service
 • Tafelaankleding (linnen, servies, bestek, glaswerk en bloemen + kaarsen)
 • Brood met olie en boter
 • 4 gangen met bijpassend drankarrangement
 • In overleg is ook een non-alcoholisch drankarrangement  mogelijk
 • De chef laat de keuken schoon achter

 

Wat moet je zelf nog doen voor de CHEFSTBL van Soul Food?

 • Wat ruimte vrij maken in vriezer en koelkast
 • Je door ons laten ontzorgen!

 

 

Kan rekening houden met

Halal, Kosher style, Vegan, Vegetarisch

Is gespecialiseerd in

Duurzaam, Plant-based, Wijn & Spijs

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL Soul Food

Reviews

10.0

Uit 31 reviews


Kwaliteit van de gerechten 10
Professionaliteit van de chef 10
Totaalbeleving van de avond 10
Zou je deze chef aanbevelen? 10
Afstemming diner met de chef 10
 • Jan9.6

  11-09-2021

  Voor ons 40 jarig huwelijk wilde we graag een perfecte avond beleven en dat is helemaal gelukt! Overdag met kinderen en kleinkind naar de dierentuin geweest en Karim als perfecte afsluiten met een geweldig diner met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. De wijn werd gepresenteerd door Chloe die daarnaast een perfecte gastvrouw was, Een super lux restaurant in je eigen huis, helemaal top. Het verrassingsdiner is een aanrader want je wordt inderdaad heel erg verrast door de combinatie van smaken en geuren en de aanblik van de gerechten is een feest voor het oog. Ik kan karim dan ook van harte aanbevelen als chef in je huis en met Chloe voor de wijnen en als gastvrouw heb je een superavond.


 • Priscilla10

  30-08-2021

  Wat een geweldige avond hebben we gehad met Karim en Britt. Twee lieve en zeer bekwame vakmensen. Vanwege COVID-19 hebben we het etentje een paar keer moeten verzetten; Karim was heel begripvol en we hebben fijn contact gehad hierover. In augustus was het dan eindelijk zover. De zon scheen en we zijn volledig in de watten gelegd door Karim en Britt. We hadden vooraf afgesproken om voor een verrassingsmenu te gaan en verrast zijn we! Alle gerechten waren vol van smaak, mooi opgemaakt en er werden mooie wijnen bij geschonken. We hebben een echte dining experience gehad, lekker thuis in de tuin. We zouden Soul Food aan iedereen aanbevelen en hopen Karim en Britt snel weer terug te zien :)


 • Natalia10

  26-07-2021

  What an amazing evening it was, all courtesy of Karim and Britt. They are an extremely kind and professional duo that knows how to make an evening special. Everything that is needed for the dinner is provided, from plates and cutlery, through delicious food and wine to outstanding service. And the food is something that is hard to forget. It was the best dining experience we ever had and all of that in the comfort of our home.


 • Bekijk alle reviews (31) Schrijf een review