4 gangen + wijn

Soul Food | Zielstrelende gerechten met Aziatische en Arabische tonen

Superchef
10
108,50p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
aantal personen
aantal personen
stuk(s)
aantal personen
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over Soul Food

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

‘Soul Food Nourriture de l’ame’ staat voor: ‘het voeden van de ziel’. Waar eten mensen verbindt, neemt Soul Food hun gasten mee op een culinaire reis. Chef Karim kookt het liefst vanuit zijn Marokkaanse roots; met mooie specerijen en dagverse producten en - ingrediënten. Daarnaast spreekt de Aziatische keuken hem erg aan en is hij dol op experimenteren en erg creatief op het gebied van veganistisch koken. Chef Karim heeft zijn ervaring opgedaan bij zaken zoals de Lindehof in Nuenen** , Las Palmas in Rotterdam en diverse stages waaronder Pure C, Oud-Sluis, The Jane en De Rozario.   "De basis van mijn keuken zijn Arabische en Aziatische invloeden. Daarnaast staan groentes centraal en vervullen die een hoofdrol in mijn gerechten.  Naast vlees en visgerechten willen wij onze gasten verrassen met de mogelijkheden van plant based gerechten. Met kruiden en specerijen zorgen wij voor ware smaakexplosies". Samen met zijn team zorgt Soul Food voor een onvergetelijke avond! “De basis van mijn keuken zijn Arabische en Aziatische invloeden. Daarnaast staan groentes centraal en vervullen die een hoofdrol in mijn gerechten. Naast vlees en visgerechten willen wij onze gasten verrassen met de mogelijkheden van plant based gerechten. Met kruiden en specerijen zorgen wij voor ware smaakexplosies”. Samen met Maître Britt zorgt dit sprankelende koppel als Soul Food voor een onvergetelijke avond!

Stuur vraag voor Soul Food

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

Soul Food stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt Karim bij jou thuis koken. Servies en bestek worden meegenomen. Jullie krijgen gedurende de avond 4 gangen geserveerd met bijpassende wijnen. Zodra het diner klaar is wordt de keuken netjes en schoon achtergelaten.

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Servies en bestek
 • 4 gangen
 • Bijpassende wijnen inclusief glaswerk
 • De chef laat de keuken schoon achter

Wat moet je zelf nog doen?

 • Zorgen voor voldoende werkruimte in de keuken
 • Ruimte vrijmaken in de koelkast en vriezer
 • Tafelkleed neerleggen*
 • Tafel verder naar wens aankleden*

* Als extra bij te boeken

Kan rekening houden met

Halal, Kosher style, Vegan, Vegetarisch

Is gespecialiseerd in

Duurzaam, Plant-based, Wijn & Spijs

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL Soul Food

Reviews

10

Uit 35 reviews


Kwaliteit van de gerechten 10
Professionaliteit van de chef 10
Totaalbeleving van de avond 10
Zou je deze chef aanbevelen? 10
Afstemming diner met de chef 10
 • M. Naarden10

  29-11-2021

  Wat een culinaire beleving. Zowel heerlijk als prachtig. Karim en Britt hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd en hebben alles weer schoon achter gelaten. Tafel werd ook stijlvol gedekt. Zeker een aanrader en voor ons zeker niet de laatste keer.


 • Claudia10

  29-11-2021

  Een fantastische verrassende avond gehad! Eten op hoog culinair nivo en een top bediening. Echt restaurant bij jezelf thuis. We gaan dit zeker weer doen! Nogmaals dank!


 • Han Dieperink10

  24-11-2021

  We hebben Karim inmiddels een aantal keren gevraagd om in het koetshuis bij ons kantoor een diner te bereiden voor een zakelijke bijeenkomst voor acht personen. Zo ook weer gisteravond. Karim wist ons ook deze keer weer te plezieren met heerlijke gerechten en verrassende smaken. En mooie wijnen. Strak georganiseerd en charmant opgediend. Wat ons betreft een echte aanrader.


 • Bekijk alle reviews (35)
Schrijf een review