5 gangen + amuses

Convicius | Een onvergetelijk gastronomische avond met bijzondere smaken

10
89p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
aantal personen
stuk(s)
aantal personen
aantal personen
aantal personen
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over Convicius

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

Ik ben Marius van Vlaanderen en ben al mijn volledige loopbaan actief in allerlei takken van de horeca. Tijdens deze jaren heb ik ontdekt dat ik zowel een voorliefde heb voor het directe contact met de gast alsmede het bedenken en maken van verfijnde gerechten. Deze combinatie wordt perfect gematcht als privé chef en ik heb gemerkt dat die beleving samen met de intieme sfeer van thuis mij het best tot mijn recht laat komen. Het liefst accentueer ik de originele smaak van klassieke ingrediënten met een kleine touch van moderne elementen. Eerlijke gerechten het liefst in samenzang met mooie bijpassende wijnen. In elk gerecht tracht ik de verschillende facetten van het smaakpallet samen te laten komen, waardoor de gast van begin tot eind geprikkeld blijft.

Stuur vraag voor Convicius

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

Convicius stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt Marius bij jou thuis koken. Servies, bestek, servetten, tafelkleed en tafelaankleding worden meegenomen om de tafel mooi af te maken. Jullie beginnen met een verrassende amuse, waarna 5 gangen geserveerd worden. Zodra het diner klaar is wordt de keuken netjes en schoon achtergelaten.

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Servies, bestek, servetten, tafelkleed en tafelaankleding
 • Amuse
 • Brood
 • Tafelwater
 • 5 gangen
 • De chef laat de keuken schoon achter

Wat moet je zelf nog doen?

 • Zorgen voor voldoende werkruimte in de keuken
 • Ruimte vrijmaken in de koelkast en vriezer
 • Bijpassende wijnen of andere dranken verzorgen*

* Als extra bij te boeken

Kan rekening houden met

Halal, Vegan, Vegetarisch

Is gespecialiseerd in

Vis & Zeevruchten, Vlees, Wijn & Spijs

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL Convicius

Reviews

10

Uit 3 reviews


Kwaliteit van de gerechten 10
Professionaliteit van de chef 10
Totaalbeleving van de avond 10
Zou je deze chef aanbevelen? 10
Afstemming diner met de chef 10
 • Dick Houtsma10

  03-12-2021

  Wat een fantastische avond hebben wij gehad, dankzij de fantastische gerechten en service van Convicius. Een diner thuis op sterren niveau. Echt een aanrader! Dick


 • Louis10

  06-11-2021

  Geweldig menu met topwijnen! Marius pakt iedereen in met zijn service en humor… Plaatje is compleet: alles neemt hij mee, servies etc. Zelfs de lege flessen neemt hij mee terug…. Heerlijke gerechten met verrassende wendingen. En alles ziet er prachtig uit. Kortom: een topdiner!


 • Debbie10

  03-11-2021

  "Dit was mijn beste verjaardag ooit" was de reactie van mijn vriend (32) na het 5 gangen diner. Het was een verrassing voor zijn verjaardag waar ik 6 vrienden en familieleden voor had uitgenodigd. De voorbereiding van het diner ging heel soepel. Nadat ik op de website Marius (de chef van Convicius) vond en bevestigde, belde hij binnen een dag om het e.e.a. af te stemmen. Een dag later kreeg ik het menu in mijn mailbox en hebben we alles verder samen geregeld. Vanaf het moment dat Marius binnen kwam liep alles op rolletjes en had hij overal aan gedacht. Daarnaast was er genoeg ruimte voor mij om mijn eigen creativiteit los te laten op de aankleding van de tafel. Marius vond dit geen enkel probleem en stelde zijn borden, bestek en glazen tot mijn beschikking. Het voelde als teamwork! De gerechten zagen er stuk voor stuk goed uit en alle gasten waren erg enthousiast. Er zat ook iemand bij die geen vis at. Ook dat was geen enkel probleem. Tussen de gangen door kwam Marius geregeld kijken of alles naar wens was en een praatje doen. Aan het einde van de avond was heel mijn keuken weer schoon (super fijn!) en kwam Marius nog een drankje doen aan tafel (super gezellig!). Dus al met al, een mooie en lekker avond. En Marius? Die zou ik zeker aanraden!


Schrijf een review