Inloggen

Als het over koken gaat! | 4 gangen + amuse | Een geslaagde avond waar alle details kloppen! Kok aan huis

Over Als het over koken gaat!

Chef Silvia Klein uit Eindhoven is een echte all-rounder. Van menu-ontwikkeling voor de horeca en recept-ontwikkeling voor bladen, tot kookworkshops en natuurlijk privé diners. Vooral dat laatste doet ze het liefst.

 

Haar kookstijl is puur en smaakvol, of het nu de klassieke, Aziatische, Italiaanse, of fusion keuken is. Niet in de eerste plaats de mooie bordjes, maar een geslaagde avond waar alle details kloppen is haar drijfveer. Volgens Silvia, komen in de intimiteit van een leuke huiselijke sfeer de mooiste gesprekken op gang. Zeker als die plaatsvinden aan een sfeervol gedekte tafel met smaakvolle gerechten! Met passie, flair en charme verzorgt zij jullie privé diner altijd persoonlijk. Van het menu tot en met de eventuele tafelstyling en wijnen. Op de avond zelf, verwent ze jou en je gasten in een prettige sfeer met heerlijke gerechten. En zonder dat iemand het merkt, is aan het einde van de avond de keuken weer spic en span.

 

“Een geslaagde avond waar alle details kloppen.”

 

Wat kun je bij de CHEFSTBL van Als het over koken gaat! verwachten?

Als het over koken gaat! stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt chef Silvia privé bij jou thuis koken. Servies, bestek, water en brood met boter voor op tafel worden verzorgd. Ook komt er altijd een gastvrouw of – heer mee om jullie van extra service te voorzien. Om er in te komen, serveert Silvia eerst haar heerlijke amuses aan jullie uit. Hierna volgen er gedurende de avond nog 4 smaakvolle gangen. Daarna nog even gezellig een kopje koffie, en daar horen natuurlijk friandises bij! Zoals al vernoemd, is de keuken voordat je het doorhebt brandschoon!

 

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Extra gastvrouw of – heer
 • Servies en bestek
 • Tafelwater + brood met boter
 • 4 gangen + amuse
 • Friandises
 • De chef laat de keuken schoon achter
 • Vanaf 10 personen komt er standaard extra bediening mee

 

Wat moet je zelf nog doen voor de CHEFSTBL van Als het over koken gaat!?

 • De tafel verder naar wens aankleden
 • Plankje vrijmaken in de koelkast
 • Ruimte in de keuken vrijmaken
 • Genieten!

Diëten

Werkgebied

Werkt in een straal van 60 km rondom Eindhoven en hanteert €0,19 per km aan reiskosten. Eventuele parkeerkosten worden achteraf in rekening gebracht.

Extra opties

 • Wijnarrangement

  O.b.v. 4 gangen

  € 29,50
 • Extra gang
  € 15
 • Extra gang met wijn

  Enkel te bestellen bij een wijnarrangement!

  € 22,50
 • Kindermenu
  € 35
 • Tafelaankleding
  € 7,50
 • Kaasplank
  € 12,50

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Reviews (5)

5.0 uit 5
Kwaliteit van de gerechten 4.8
Professionaliteit van de chef 5.0
Totaalbeleving van de avond 5.0
Zou je deze chef aanbevelen? 5.0
Afstemming diner met de chef 5.0
 • Peter
  15-04-2021 om 12:41

  Op 10 April 2021 hebben we een bezoek gehad van Silva Klein en haar dochter. Dit is echter niet waar alles begon, met onze vrienden hadden we een reden voor een feestje en aangezien we allemaal wel van lekkere smaken in hapjes en drankjes houden was een accoord snel gevonden. In plaats van naar een restaurant komt de kok simpelweg naar ons! Het contact was gemakkelijk gelegd en na een leuk telefoongesprek kwam er snel een voorstel voor een menu. Wijziging was geen probleem en het nieuwe voorstel werd met dank en vol spanning aangenomen. Op de dag zelf kwamen ze mooi op tijd binnen en gingen meteen aan de slag. Gedurende de avond zijn we verwend met allerlei lekkere smaken en het was duidelijk dat het diner de oplevering was maar er was heel wat meer werk aan vooraf gegaan. Bij elk gerecht een uitleg en tegelijk ook een bijpassend drankje. Onze wijziging was voortreffelijk doorgevoerd, het lamsvlees was super!
  Na een lekker dessert met een bijbehorende drankje, deze keer eens niet mierzoet wat heel verfrissend was, hebben we afscheid genomen. De avond heeft voor ons nog heel wat langer geduurd en ik kan iedereen aanraden om zelf ook zo’n lekkere start te maken.

  Nuttige Review
 • Petra Van der Tempel
  04-04-2021 om 11:57

  Wij hebben een fantastische avond gehad! De gerechten waren heerlijk! Alleen maar lof voor Sylvia en Valerie. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Nuttige Review
 • Sylvester Jansen
  30-03-2021 om 12:26

  Ik had een last minute reservering gemaakt bij Sylvia en ze kwam met een geweldig menu op de proppen! Wat een klasse chef! De communicatie met kantoor van chefstbl verliep ook goed! We hadden 5 bijgangen met bijpassende wijnen en alles was tot in de puntjes verzorgd. Het eten en de wijnen zo ongelofelijk lekker. Echt de kwaliteit van een sterren restaurant. Ook de bediening en service waren uiterst goed verzorgd. Sylvia had iemand meegenomen en samen stonden ze geruisloos in de keuken. Bijna onzichtbaar, maar telkens precies op het juiste moment aanwezig. Echt een aanrader!

  Nuttige Review
 • jessica den boer
  26-03-2021 om 17:20

  Wij hebben onwijs genoten! Ze hebben ons echt in de watten gelegd. Tot in de puntjes geregeld en de dames waren fantastisch! Het eten was HEERLIJK!!

  Nuttige Review
 • Rebecca
  16-03-2021 om 20:52

  Wij hebben echt genoten van deze avond! Silvia belt van te voren om de wensen te bespreken en stelt vervolgens een menu voor. Wij hadden een gerecht graag anders en dat was geen enkel probleem. Het eten was echt super lekker!! Heel fris, veel verschillende kruiden en kleine toevoegingen. Het was een verrassing voor moeders en daar is Silvia helemaal in mee gegaan door even snel alles binnen te laden terwijl moeders eventjes weg was. Vervolgens kwamen we boven en was de tafel gedekt en opgediend. Echt een mooie belevenis.

  Nuttige Review

Review schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwaliteit van de gerechten
Professionaliteit van de chef
Totaalbeleving van de avond
Zou je deze chef aanbevelen?
Afstemming diner met de chef

Reservering

Personen 1
Personen
Extra Opties 0
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Reservering Bekijken
Reserveer nu, betaal na de bevestiging van de chef
iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Toegevoegd door Als het over koken gaat!

Silvia Klein