Bram's Food Experience

Bram's Food Experience

Lid sinds november 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Bram's Food Experience

Mijn naam is Bram. Sinds een paar jaar ben ik voor mijzelf begonnen na meer dan een decennia in loondienst te hebben gewerkt bij meerdere restaurants in de Haagse en Rotterdamse regio. Mijn kookstijl is gebaseerd op Franse klassieke smaken. Hier geef ik mijn eigen moderne draai aan. Mijn ervaring heb ik opgedaan onder andere bij sterrenzaken zoals Restaurant Amarone, The Jane en Restaurant Seinpost. Versheid en seizoens producten zijn de basis voor mijn menu. Hier gebruik ik wilde kruiden en bloemen wanneer deze in het seizoen zijn. Ik verras graag mijn gasten door herkenbare producten op een bijzondere manier te presenteren.

Reviews over Bram's Food Experience

Chef score 9.9

Uit 22 reviews

Stephanie Schalk - de Jonge

08-01-2023

10

Fantastisch diner gehad voor 6 met mooie bijpassend wijnen. Een onvergetelijke avond! Het contact voorafgaand aan het diner over afstemming van gerecht op wensen/allergieën verliep ook prettig en snel.

Erik

11-12-2022

10

Topavond gehad. Gerechten van zeer hoog niveau. Tafellinnen, servies etc ook erg mooi en speciaal, wat bijdroeg aan de '5 sterren beleving...' Communicatie met Bram vooraf en tijdens de avond verliep ook heel prettig. Al met al: zeer aanbevelenswaardig!

Vera

10-12-2022

10

Wij hebben een top avond gehad. Bram heeft ons verwend met zijn heerlijke maaltijden. Hij werkt netjes en bijna geruisloos aan prachtige gerechten. Wij kunnen Bram zeker aanraden.

review image 1
review image 2

Eus

27-11-2022

10

Bram heeft ons een geweldige avond bezorgd. Fantastische gerechten, een plaatje voor het oog, serveren is een beleving en de smaaksensaties zijn echt geweldig. Alles tot in de puntjes voorbereid en geregeld en Bram heeft de keuken weer spik en span achtergelaten. Echt geweldig!

Robert van der Linde

20-11-2022

10

Ontzettend mooie en smaakvolle avond gehad met Bram. Gerechten en presentatie top, afstemming duidelijk en op tijd, en de wijnen ook oprecht bijzonder. Aanrader!

review image 1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.