Bram's Food Experience

Bram's Food Experience

Lid sinds november 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Bram's Food Experience

Mijn naam is Bram. Sinds vorig jaar november ben ik voor mijzelf begonnen na meer dan een decennia in loondienst te hebben gewerkt. Ik ben Frans geschoolde chef die altijd op hoog niveau heeft gekookt. Mijn ervaring heb ik opgedaan onder andere bij sterrenzaken zoals Restaurant Amarone, The Jane en Restaurant Seinpost. Versheid en seizoens producten zijn de basis voor mijn menu. Hier gebruik ik wilde kruiden en bloemen wanneer deze in het seizoen zijn. Ik verras graag mijn gasten door herkenbare producten op een bijzondere manier te presenteren.

Reviews over Bram's Food Experience

Chef score 9.9

Uit 17 reviews

Stienske Beernink

12-06-2022

9.6

Ongelofelijk lekker en echt prachtige gerechten. We zijn echt goed door Bram verzorgd en we kunnen hem iedereen aanbevelen!!

E950B1FE-8777-4224-BDA4-259688D20DCC

petra van den bovenkamp

22-05-2022

10

Geweldige avond gehad dankzij Bram. Heerlijk gegeten en bediening top. Genoeg ruimte tussen de gerechten dus niet snel snel en weer wegwezen maar echt een avondvullend diner. Mijn gasten meer dan tevreden en ikzelf ook. Zeer zeker aan te bevelen. Hier kijken we nog lang met veel genoegen op terug.

Lotte van Gerven

20-05-2022

10

Geweldige avond gehad dankzij de heerlijke kookkunsten van chefkok Bram. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk: mooie ingrediënten, goed op elkaar afgestemd, verrassende smaken, helemaal geweldig. Bram kan fantastisch koken en ook de opmaak van de gerechten ziet er uit om door een ringetje te halen. Deze gerechten zouden niet misstaan in een sterrenrestaurant. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik echt heel goed. Ook denkt Bram heel goed met je mee vooraf over een passend menu en op de avond zelf is hij heel vriendelijk in de bediening en vertelt over de gerechten en de wijnen, maar weet zich ook weer op tijd gepast terug te trekken in de keuken zodat zijn presance niet overheerst. Op alle vlakken geef ik Bram echt een 10. Als je een professionele chefkok zoekt voor avond thuis luxe uit eten, zoek niet langer en contact Bram, je gaat hier echt geen spijt van krijgen!

bram1goed
bram3
bram2

Jack

19-04-2022

10

Bram heeft een mooie avond voor ons verzorgd. Het eten was perfect, de ingrediënten vers, de samenstelling verrassend en de bereiding goed. De communicatie van tevoren was goed en ook gedurende de avond was hij vriendelijk maar hield gepaste afstand. We vragen Bram graag weer terug voor een volgend diner!

Pim

08-04-2022

8.4

Mooie presentatie van de gerechten klaargemaakt door een kok die duidelijk vertelde waar de gerechten uit bestonden. Tevens een verhaal bij elke wijn. Dit draagt bij aan goede beleving van deze geslaagde avond.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.