Where Is My Kitchen Now

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Where Is My Kitchen Now

Where Is My Kitchen Now maakt alles zelf, van de mayonaise tot de ketchup van de bouillon tot de pasta-sauzen, kant en klaar komt er bij chef Laurens niet in! Alles is vers en komt zoveel mogelijk uit de regio. Een heerlijk diner met streek- en seizoensgebonden ingrediënten, eventueel aangevuld met bijpassende wijnen, vanuit jouw eigen keuken! Hij brengt het toprestaurant naar jouw woonkamer. Omdat hij elk klein onderdeel zelf maakt, kan hij ook heel goed rekening houden met speciale wensen. Of het nou gaat om smaak of om een allergie, beide is voor hem eenvoudig op te lossen. Hij weet namelijk exact welke ingrediënten hij gebruikt en meestal ook nog waar ze vandaan komen! Laat jezelf verrassen door chef Laurens en bewonder al het lekkers wat uit jouw eigen keuken komt. Wil je mee om de inkopen te doen? Leuk! Wil je alles aan Laurens overlaten? Ook leuk! Laat je verrassen en geniet van je privé toprestaurant in eigen huis.

Advertenties van Where Is My Kitchen Now

Reviews over Where Is My Kitchen Now

Chef score 9.9

Uit 41 reviews

Frank Springintveld

20-09-2022

10

Laurens heeft bij ons, op een zeer ongebruikelijk tijdstip voor een kok, een ontbijt verzorgd voor een groep van zo'n 25 personen. Alles was echt perfect geregeld! Hele aardige prettige vent die zeer nauwkeurig en netjes werkt! Iedereen was zeer enthousiast en ik ga hem zeker ook een keer boeken voor een diner!

Marieke Oosterlaan

07-09-2022

10

Genoten van een gezellige avond met heerlijke gerechten. Laurens is een hele fijne, rustige en goede chef, voor herhaling vatbaar!

Sabine

15-08-2022

10

Fantastische avond met prachtige, heerlijke gerechten. Iedere gang een feestje. Ook met allergieen en intoleranties is rekening gehouden. Aanrader!

20220813_200937

Anne

05-08-2022

10

Wij hebben werkelijk waar een fantastisch diner gehad! Dineren op sterrenniveau met hele goed wine-pairing op bezoek bij onze vrienden! We hebben ontzettend genoten van de kookkunsten van Laurens! Bedankt!

Mark

28-06-2022

10

Bij ons op kantoor heeft Laurens een fantastisch menu gekookt voor onze internationale zakenrelaties, perfect op smaak, werkt gestructureerd en heeft alles goed uitgelegd wat er op het bord zat. Meer dan sterren-waardig diner in onze bedrijfskantine!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.