Where Is My Kitchen Now

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Where Is My Kitchen Now

Where Is My Kitchen Now maakt alles zelf, van de mayonaise tot de ketchup van de bouillon tot de pasta-sauzen, kant en klaar komt er bij chef Laurens niet in! Alles is vers en komt zoveel mogelijk uit de regio. Een heerlijk diner met streek- en seizoensgebonden ingrediënten, eventueel aangevuld met bijpassende wijnen, vanuit jouw eigen keuken! Hij brengt het toprestaurant naar jouw woonkamer. Omdat hij elk klein onderdeel zelf maakt, kan hij ook heel goed rekening houden met speciale wensen. Of het nou gaat om smaak of om een allergie, beide is voor hem eenvoudig op te lossen. Hij weet namelijk exact welke ingrediënten hij gebruikt en meestal ook nog waar ze vandaan komen! Laat jezelf verrassen door chef Laurens en bewonder al het lekkers wat uit jouw eigen keuken komt. Wil je mee om de inkopen te doen? Leuk! Wil je alles aan Laurens overlaten? Ook leuk! Laat je verrassen en geniet van je privé toprestaurant in eigen huis.

Advertenties van Where Is My Kitchen Now

Reviews over Where Is My Kitchen Now

Chef score 9.9

Uit 45 reviews

Emiel

12-12-2022

10

Laurens kwam bij ons koken. Om met Ivo Niehe te spreken: het was een eclatant en belachelijk groot succes !! Thx.

de Bont

14-11-2022

9.6

Laurens en een collega hebben bij ons voor 9 volwassenen en 5 kinderen een heerlijk 4 gangen diner gekookt. Heerlijke gerechten met bijpassende wijn. Voor de kinderen een simpele maar heerlijke pasta. Einde vd avond was de keuken netjes achter gelaten waar je dan geen omkijken naar hebt!

Marie

06-11-2022

7.6

Heerlijk gegeten! Originele en mooi opgemaakte gerechten, pure verwennerij👍

Anouk

08-10-2022

9.6

Laurens is een hele professionele chef. Heeft rekening gehouden met al onze wensen en heeft een hele leuke twist aan de crème brûlée gegeven.

Frank Springintveld

20-09-2022

10

Laurens heeft bij ons, op een zeer ongebruikelijk tijdstip voor een kok, een ontbijt verzorgd voor een groep van zo'n 25 personen. Alles was echt perfect geregeld! Hele aardige prettige vent die zeer nauwkeurig en netjes werkt! Iedereen was zeer enthousiast en ik ga hem zeker ook een keer boeken voor een diner!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.