TOETcatering

TOETcatering

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over TOETcatering

Na jarenlange ervaring in restaurants als Bridges * in The Grand Amsterdam, Sea Grill ** in Brussel en Radisson hotels in Praag en Manchester, is Rob Toet in 2018 gestart met TOETcatering. Hij komt met veel passie en ervaring bij jullie thuis of op locatie koken. Zijn stijl is klassiek, maar altijd verrassend. Gebaseerd op de Franse keuken, maar met veel invloeden van bijvoorbeeld de Aziatische of Zuid-Amerikaanse keuken. Chef Rob maakt alles zelf en werkt het liefst met producten uit de streek. Daarnaast werkt hij altijd met hoogwaardig scharrelvlees en met vis, groente en fruit uit het seizoen. TOETcatering neemt al je zorgen uit handen, zodat je ongestoord kunt genieten met de gasten die je ontvangt. Zonder steeds weg te hoeven lopen om de volgende gang te serveren of om drankjes te moeten inschenken.

Reviews over TOETcatering

Chef score 10

Uit 24 reviews

Amina Rahmattoella

20-01-2024

10

Rob Toet heeft voor ons heerlijk gekookt. Alle gerechten van amuse tot dessert waren heerlijk. Van servies tot een opgeruimde keuken. Echt een verwennerij aan huis. Top!!!

Maarten

16-04-2023

10

Zeer tevreden over Rob Toet, hij heeft een heerlijk diner verzorgd, met aangepast menu voor kinderen en zwangere. Absoluut een aanrader

Maarten en Marlies

06-06-2022

10

Dankzij CHEFSTBL kwamen wij terecht bij TOETcatering. En dat bleek een schot in de roos te zijn. Het diner was perfect samengesteld met een prachtig palet aan smaken. Opgemaakt als kleine kunststukjes op fraaie borden. Chefkok Rob had overal aan gedacht en de diverse dieetwensen die wij hadden waren op een hele mooie manier verwerkt. Wij hebben, samen met onze gasten, enorm genoten en wij vinden Rob en zijn medewerkers een grote aanrader!! Ps en wat een fijn idee was het, dat er vervanging zou komen als TOETcatering onverhoopt niet had gekund.

Fam Linneman

14-03-2022

10

Wat een fijne beleving met Rob, zo heerlijk thuis aan tafel. Heel professioneel, maar met een persoonlijke touch. Fijn om alles zo uit handen te kunnen geven en met elkaar van de avond te kunnen genieten. Prachtige gerechten, met alle dieetwensen rekening gehouden en toch op elkaar afgestemd. Mooie opbouw van smaken welke goed gecombineerd konden worden met de door ons geselecteerde wijnen. Kortom; een aanrader,

Jacqueline Boomgaard

06-02-2022

10

Contact verliep vlot en goed Ik vond het menu voorstel meteen prima, maar er werd ook duidelijk aangegeven dat ik zelf inspraak had. Het eten met wijnarrangement was heerlijk en zeker voldoende. Voor het 4 gangen menu kregen we ook heel lekker brood met speciale boter en een amuse. Rob gaf uitleg over alles, had goed gevoel voor balans in aanwezig zijn met een grapje en de groep lekker alleen te laten. Kortom , top!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.