The Smoking Pan

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over The Smoking Pan

"Als ik kook en de mensen aan tafel ervan genieten, is het alsof ik samen een herinnering creëer." Dat is het idee achter The Smoking Pan. Oprichter Kelton Rogers en het groeiende team van internationale chefs brengen u authentieke Mediterrane smaken. Dit gepassioneerde team van wereldse koks heeft jarenlange professionele ervaring op enkele van de meest gerenommeerde plekken in Nederland, zoals het Amstel Hotel en Spectrum in Amsterdam. Inzicht in authenticiteit is de sleutel tot elk menu, de chefs bezoeken de Mediterrane op zoek naar lokale leveranciers en inspiratie. Met de hand gemaakte pasta en ambachtelijke guanciale zijn enkele van de componenten die u van The Smoking Pan mag verwachten. Vanwege de mix van nationaliteiten van het team is Engels de voorkeurstaal om in te communiceren.¨

Reviews over The Smoking Pan

Chef score 9.9

Uit 79 reviews

Rolieke Cents

02-10-2022

10

Chef Simone heeft een voortreffelijk diner gekookt. Van tevoren goed afgestemd, afwisselend. Lekkere wijnen erbij. Hij was professioneel en bleef op de achtergrond aanwezig

Lotte

13-07-2022

10

Was top

Wim Reedijk

28-06-2022

10

We zochten voor ons jaarlijks Familieweekend een alternatief voor de standaard catering faciliteiten zoals BBQ en Buffetten en kwamen uit op Private dining. Dus Chef Simone van The Smoking Pan verzorgde eerst voor onze 4 kleinkinderen (2 van 1 en 2 van 3 jaar) een soort culinair kindermenu (echt 3 gangen!) wat een succes bleek bij de kinderen. En daarna voor de (groot-)ouders (7 personen) een bijzonder lekker 4 gangen dinertje met wijn arrangement. Restaurant aan huis als het ware. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Grote waardering en bewondering voor Simone. Hoe je dit in een Landal keuken voor elkaar krijgt -?.

Sophie

15-05-2022

10

We hebben genoten van de avond met The Smoking Pan. Vooraf heb ik alles op een hele fijne manier met Kelton door kunnen spreken (dank voor zijn geduld!) en de chefs Will en Simone op de dag zelf waren fantastisch. Elk gerecht was verrassend en verfijnd van smaak en de manier waarop de mannen in huis aanwezig waren was heel prettig en totaal niet vreemd. Na afloop was alles keurig achtergelaten en we genieten nu nog van de hele ervaring! Wat mij betreft op alle vlakken raak en een echte aanrader!

Renée Torn

27-03-2022

10

Relaxte koks. Zeer goed klaargemaakt eten. Heel professioneel. Toelichting bij eten en wijn. Ook prima rekening gehouden met dieet wensen. En ze waren erg aardig. Echt een aanrader voor een heerlijke avond met heerlijk eten en drinken.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.