Smaakmissie

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Smaakmissie

Chef Jan van de Nieuwenhof uit Beek en Donk is een allrounder met de nodige ervaring en opleidingen, waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in diners aan huis. Zijn vak is zijn passie en dat proef je! In een ontspannen sfeer kookt Jan heerlijke gerechten voor jullie, waarbij de smaakpapillen geprikkeld worden met verfijnde smaken. Jullie thuis laten genieten alsof je een gast bent en daarbij volledig ontzorgt worden, is voor thuiskok Jan iedere keer weer het doel. Als chef-kok maakt hij graag gebruik van de Fusion (gemixte internationale) keuken. Smaakmissie levert graag maatwerk en een diner dat tot in de puntjes is verzorgd.

Reviews over Smaakmissie

Chef score 9.7

Uit 48 reviews

Hardinxveld-Giessendam

08-05-2024

10

Het was echt top! We konden de bruiloft zo toch met mijn mans gezin vieren, terwijl ik ziek op bed geserveerd kreeg maar alsnog wat meekreeg van de gezelligheid. Heel erg bedankt voor de complete ontzorging.

Sandra Hollaar

02-02-2024

10

Jan van smaakmissie stond voor een flinke uitdaging wat betreft de dieetwensen van onze groep. Hij heeft een waanzinnig mooie variëteit aan gerechten op de door hem prachtig gedekte tafel weten neer te zetten. Wij zijn meer dan tevreden van a tot z en hebben heerlijk gegeten. Ik kan Jan van Smaakmissie dan ook enorm aanbevelen. Nogmaals enorm veel dank Jan! Tot de volgende keer.

Anne Speckens

07-12-2023

10

Wij zijn heel enthousiast over deze cateraar. Het eten was heerlijk, mooi verzorgd en bijzonder. Ook de wijnkeuze viel in de smaak. En de afstemming en samenwerking verliep ook prima. Kortom: niets te wensen over!

Maja

27-10-2023

8

Jan heeft een heerlijk 4 gangen diner gekookt voor ons voor het 50 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders. Het was erg gezellig met Jan, goed en laagdrempelig contact. Iedereen vond het erg leuk, en lekker!

Maurice Jong

15-10-2023

9.6

We hebben een topavond gehad

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.