Smaakmissie

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Smaakmissie

Chef Jan van de Nieuwenhof uit Beek en Donk is een allrounder met de nodige ervaring en opleidingen, waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in diners aan huis. Zijn vak is zijn passie en dat proef je! In een ontspannen sfeer kookt Jan heerlijke gerechten voor jullie, waarbij de smaakpapillen geprikkeld worden met verfijnde smaken. Jullie thuis laten genieten alsof je een gast bent en daarbij volledig ontzorgt worden, is voor thuiskok Jan iedere keer weer het doel. Als chef-kok maakt hij graag gebruik van de Fusion (gemixte internationale) keuken. Smaakmissie levert graag maatwerk en een diner dat tot in de puntjes is verzorgd.

Reviews over Smaakmissie

Chef score 9.7

Uit 43 reviews

S. de F

22-04-2023

10

We hebben genoten van een bijzondere ervaring, heerlijke gerechten bereid door een hele vriendelijke chef. Een ervaring om nooit te vergeten!

Lian

03-04-2023

9.2

We hebben ontzettend genoten van de kundigheid en gezelligheid van Jan. We hebben heerlijk gegeten, Jan wist er een feestje van te maken!

Marijke

27-03-2023

10

In ons gehuurde vakantie huis kwam Jan vd Nieuwenhof voor ons koken. De tafel werd prachtig gedekt (zelfs aan een bloemetje op tafel was gedacht), en vanaf het amuse kopje maissoep tot aan het dessert was het super lekker! Er aten 2 kinderen mee ( 3 en 9 jaar) en vantevoren heb ik met Jan kunnen overleggen wat er voor hen op tafel zou komen; en ok zij hebben gesmuld!! Kortom groot succes!!

Heleen

07-03-2023

10

We hebben een fantastische avond gehad. Chef Jan kookte heerlijk en de opgediende gerechten waren een plaatje om te zien. Hij legde goed uit wat hij had gemaakt en stond open voor vragen van ons. Deze avond was een feestje!!!

review image 1

Monique

04-01-2023

10

Wat een HEERLIJKE verwennerij! De bourgondische chef-kok Jan van de Nieuwenhof heeft onze (hoog gespannen) verwachtingen zeker waargemaakt en zo mogelijk overtroffen. Het menu was van tevoren bekend en afgestemd i.v.m. allergie-eisen. Het diner was prima voorbereid en werd in onze eigen keuken verder bereid. In een ontspannen sfeer werden de gangen - in combinatie met smakelijke wijnen - professioneel geserveerd. Waar nodig en gewenst voorzien van tekst en uitleg. Dit alles op een prettige en onderhoudende manier. Na afloop troffen we een schone keuken aan. Dankjewel Jan, je hebt ons in ons eigen huis laten genieten van je kookkunsten .... wat een FEESTJE !!

review image 1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.