MVZ Culinair

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over MVZ Culinair

Chef Maarten van Zoggel kookt al meer dan 20 jaar met passie voor lekker eten. Van streetfood tot sterrenzaak, alles is voorbij gekomen. Niet alleen de diversiteit en mogelijkheden in ingrediënten spreekt hem aan, ook de variëteit in locaties en technieken brengen de gewenste uitdagingen met zich mee. Maar wat chef Maarten misschien nog wel het mooiste vindt van alles, is om mensen te zien genieten van zijn creaties. Lekker eten en gezellig samen zijn, daar gaat het om. Hierbij gebruikt hij zoveel mogelijk duurzame (seizoens)ingrediënten, afkomstig van lokale leveranciers. MVZ Culinair werkt vanuit Blokzijl in de kop van Overijssel en kan vanuit daar ook gemakkelijk diners aan huis in de noordelijk provincies Friesland, Drenthe en Groningen verzorgen.

Reviews over MVZ Culinair

Chef score 9.8

Uit 9 reviews

Jordi van den Bosch

08-04-2024

10

Perfecte avond! Ervaren chef Maarten die voor ons amuses en 4 gangen diner heeft bereid. Tafel volledig gedekt met linnen, wijnglazen, bestek en zelfs een boeket! Bijpassende wijnen pasten goed bij elk gerecht en alles ging in overleg zodat we heerlijk rustig konden genieten van de gerechten en gesprekken. Dikke aanrader!

review image 1
review image 2

Hoveling Mieke

27-12-2022

9.2

We hebben heerlijk gegeten.

Maaike

20-11-2022

10

Top avond gezet met Maarten, aardige chef met veel kennis van gerechten en combinaties. We hebben genoten van ons 4 gangen diner, wat goed op elkaar was afgestemd.

review image 1
review image 2

Charlotte Opgelder

16-09-2022

10

Wauw wat een avond! Maarten heeft het tot in de puntjes goed geregeld. Een 6 gangen walking dinner is op verzoek omgetoverd tot een sit down dinner. Maarten is een fantastisch gezellige chef, het eten is voortreffelijk en de complete ambiance was super. Op verzoek heeft Maarten het menu helemaal aangepast naar mijn wensen. En ik kan zeggen, dit was helemaal te gek. Er waren ook nog een aantal uitzonderingen qua allergieën en dit is meer dan goed gegaan. Wat een geweldige vegan zalm! Mijn gasten hebben het er na een paar weken nog steeds over… Kortom, een hele geslaagde avond mede dankzij Maarten. Een echte aanrader!

Marc

01-08-2022

10

Door omstandigheden last minute een chef geboekt om de viering van de 90e verjaardag van mijn moeder luister bij te zetten. We waren allemaal onder de indruk van de kwaliteit van de gerechten die MVZ op tafel zette en van de bijbehorende wijnen. Ook met dieet wensen (vegan, geen varkensvlees) werd keurig en volgens betrokkenen zeer smaakvol rekening gehouden. Omdat het last minute was werd er door de chef snel contact gezocht en een en ander afgestemd. En ook zo heerlijk: net gedekte tafel en geen afwas! Wat ons betreft een aanrader dus.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.