Marcel Kookt

Marcel Kookt

Lid sinds januari 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Marcel Kookt

Mijn naam is Marcel en ik kom uit Amsterdam. Ik ben een creatieve, bourgondische chef die o.a. ervaring heeft opgedaan bij restaurant de Kas en restaurant As. In mijn functie als sous-chef heb ik bij deze mooie zaken geleerd om vanuit simpliciteit en respect voor mens, dier en milieu te koken. Daarnaast heb ik in mijn eigen restaurant Rechtstreeks elke dag een nieuw menu bereidt, met producten die te groot, te klein, te krom, te weinig of in overvloed waren. Zo konden gasten genieten van mijn creaties en tegelijkertijd de voedselverspilling tegen gaan. Groente krijgt bij mij altijd een speciaal plekje op het menu. Ik wil je graag verrassen met pure smaken zoals de natuur het bedoeld heeft.

Reviews over Marcel Kookt

Chef score 9.9

Uit 3 reviews

Marleen

05-04-2023

10

Superavond gehad met Marcel! Erg lekker gegeten, fijn in communicatie en flexibel!

Maartje

25-12-2022

10

Fantastische avond gehad heerlijke gerechten, mooie opmaak en vooral het restaurant ervaring in eigen huis was fijn. Zeker een aanrader.

Wilma Vedder

23-01-2022

9.6

We hebben heerlijk gegeten! Het voelde echt als een avondje uit. Marcel was vriendelijk en professioneel. Hij heeft ons goed verzorgd en alles ook weer keurig opgeruimd achtergelaten. Een aanrader.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.