Make it Nice

Make it Nice

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Make it Nice

Make it Nice, voorheen bekend als Droomdiner, staat voor duurzaamheid, kwaliteit, maatwerk en service met een lach. Met hun team van 21 enthousiaste heren, verzorgen zij luxe diners en wijnproeverijen door heel Nederland. Dit team bestaat uit geweldige chefs, maar ook uit top gastheren en sommeliers. Hun doel is om te zorgen dat jij als gastheer/gastvrouw optimaal kunt genieten van het diner; jij bent immers de reden dat al jouw gasten er zijn. Make it Nice doet dit het liefst zo persoonlijk mogelijk, van afstemming van het menu tot de afwas. Ook geven de heren veel om duurzaamheid. Zo probeert Make it Nice zoveel mogelijk samen te werken met duurzame boeren, zodat hun vlees en groenten zo klimaatvriendelijk mogelijk zijn. Om diezelfde reden importeren ze hun wijnen direct uit wijnhuizen in Italië, zo weten ze precies waar het vandaan komt. Ook proberen zij rekening te houden met het milieu door mensen eens te verrassen met unieke veganistische gerechten. Ook voor een geheel veganistisch menu kun je bij Make it Nice dus goed terecht! Jouw wens staat bij Make it Nice centraal. Kortom: je kunt het zo gek niet bedenken, of ze regelen het! Ze kunnen niet wachten om jouw droomdiner te realiseren.

Reviews over Make it Nice

Chef score 9.7

Uit 26 reviews

Arjanne van de Meulenreek

14-07-2024

10

We hebben een top avond gehad. Kok Lotte is super in haar vak en ontzettend aardig. Ze voelt goed aan wat de mensen willen. Echt een pro. En dat op 24 jarige leeftijd👍👍

review image 1
review image 2

Ibeling

25-04-2022

10

Voor een familie-diner met 8 personen voor het eerst gebruik gemaakt van een kok aan huis. Twee amuses en vier gangen, van te voren in prima overleg met kok Marco afgesproken. Het resultaat was geweldig. De mooi uitgeserveerde borden met heerlijke gerechten. Marco voelde de sfeer prima aan en zorgde voor een avond om nooit te vergeten.

Maartje

24-01-2022

10

Heerlijk gegeten. Door de lockdown konden we mijn moeder haar 70e niet vieren maar Make it Nice heeft de avond gered. De thuiskok was zeer professioneel en had al zijn eigen spullen mee. De gerechten vonden wij ook verrassend, wij zouden zeker nog eens gebruik maken van deze service!

Ingrid

31-12-2021

10

Een prachtige culinaire ervaring gehad, met een bruilofsdiner thuis. Vijf mensen, 6 gangen, iedere gang vegetarisch, met vis én vlees. Alles waanzinnig lekker en gedichten om te zien. Een tweesterren restaurant thuis! Kok Marco was heel prettig en flexibel aanwezig. Een absolute aanrader!

Natasja

29-12-2021

10

Diner was weer fantastisch! Lekkere en bijzondere gerechten een oprechte smaaksensatie. Niet te vergeten de mooie afgestemde wijnen. Wij konden met zijn allen gezellig tafelen en iedereen heeft met volle teugen genoten. Op naar volgend jaar! Dit had natuurlijk niet mogelijk geweest zonder Marco en Thijs. Chapeau heren, petje af!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.