Jurgen Kookt

Jurgen Kookt

Lid sinds augustus 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Jurgen Kookt

Jurgen is uw Chef kok en uw gastheer, een compleet verzorgde avond. Van amuse met een aperitief tot dessert met een passend glas wijn. Jurgen Kookt verzorgd diners vanaf 2 personen tot 50 personen. Jurgen staat al vanaf 1991 achter het fornuis, ervaringen opgedaan in verschillende restaurants en in zijn eigen restaurant. Sinds 2017 ook werkzaam in het Horeca onderwijs als docent koken, mede hierdoor op de hoogte van de laatste trends en de modernste kooktechnieken. Seizoensgebonden, vers, uit de regio. Dit zijn mijn speerpunten. Het menu wordt hierom steeds aangepast, zodat het aansluit bij het seizoen.

Reviews over Jurgen Kookt

Chef score 10

Uit 4 reviews

Maud

14-03-2024

10

Jurgen is een professionele chef die zijn vak verstaat! De gerechten zijn van goede kwaliteit en de wijnen passen er uitstekend bij! Hij maakt een goede inschatting hoe om te gaan met het gezelschap en denkt mee met problemen. Zeker voor herhaling vatbaar!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6

Sarah

09-10-2023

10

Zeer aangename avond met Jurgen als chef aan huis. Super lekker 4 gangen diner! We hebben ervan genoten.

andre-ernst Dikkerboom

14-05-2023

10

We hebben een geweldige avond gehad..

Peter

24-12-2022

10

Onlangs waren we 12,5 jaar getrouwd maar een groot feest leek ons niet handig omdat we midden in de feestdagen zitten. Toch wilden we deze datum niet zomaar voorbij laten gaan. Al snel kwamen we op het idee om een kok aan huis te laten komen en na wat Googelen kwamen we uit bij Chefstbl.com. Omdat je het nooit precies weet met al die online-diensten heb ik met ze gebeld, en dat was een bijzonder prettig gesprek… meer dan voldoende vertrouwen om een diner voor 10 personen online te gaan boeken. Tijdens dat gesprek werd geopperd om eens te kijken naar ‘Jurgen Kookt’, een enthousiaste en goede kok, zo werd mij verteld, die nog niet zo lang op het platform zit. We hebben dat advies dan ook maar opgevolgd; en dat was een gouden zet! We hadden extra geluk; Jurgen had zijn zoon Menno bij zich, derdejaars in de kok-opleiding, die wel eens wilde zien hoe het eraan toe ging bij zo’n diner aan huis. Er is ons die avond een fantastisch 5-gangen diner voorgeschoteld compleet met wijnarrangement en amuses, wat een heerlijke belevenis. De verzorging was top. Bestek, glazen en servies waren verzorgd en iedere gang was een lust voor het oog en een traktatie qua smaken. Na afloop leek onze keuken wel onaangeroerd, complimenten. Naast de culinaire kwaliteiten was het duo Jurgen en Menno bovenal zeer sympathiek, niet onbelangrijk in onze ogen. Al met al was het voor ons en onze gasten een onvergetelijke avond, credits voor Jurgen (en Menno) Kookt.

review image 1
review image 2

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.