Daniel Vergouwen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Daniel Vergouwen

Chef Daniel Vergouwen, oftewel de Huissommelier, uit Breda staat voor heerlijk eten, bijzondere wijnen, cocktails en onvergetelijke avonden! Met meer dan tien jaar ervaring in verschillende segmenten van de horeca, is deze chef én sommelier een ware vakman. Tijdens dit decennium heeft Daniel verschillende keukens gezien en geleid en hiermee duizenden gasten verzorgd met heerlijke (thuis)diners, caterings en partijen. Daarnaast is hij ook nog eens WSET-2 en WSET-3 gediplomeerd. Mensen komen samen om lekker te eten en te drinken, om een mooie tijd met elkaar door te brengen. Chef Daniel haalt er veel voldoening uit om zo’n moment extra bijzonder te maken met zijn services. Vanuit zijn concept draagt hij bij aan een memorabele belevingen door middel van lekker eten, bijzondere wijnen en zelfs cocktails. Zijn gerechten bevatten de beste ingrediënten, passie en creativiteit. Op die manier tilt hij zijn gerechten naar een hoger niveau. Uiteraard komt zijn smaak voor goed eten en mooie wijnen niet zomaar tot stand. Daniel is zeer gepassioneerd en een echte levensgenieter, die niet te huiverig is om iets nieuws te proeven of te proberen. Zijn ervaring in de horeca samen met zijn passie voor wijnen, komt bij zijn thuis diners tezamen tot een prachtig huwelijk.

Reviews over Daniel Vergouwen

Chef score 9.8

Uit 17 reviews

Paulina de Ruijter

08-11-2022

9.2

Heerlijke avond gehad. Daniel met collega kwamen bij ons een walking diner met 5 gangen verzorgen. En dat voor 34 personen. De gerechten waren smaakvol en mooi gepresenteerd. Goede samenwerking. De volgende dag kregen we van veel van onze gasten nog een reactie dat ze zo'n leuke avond hadden gehad. Zeer geslaagd dus!

Barry

17-10-2022

10

Afgelopen week chef Daniel uitgenodigd voor 5 volwassene (en 1 kind van 6 jaar). In 1 woord was het fantastisch! Wij zijn een aantal uren compleet in de watten gelegd en hebben een ervaring meegemaakt die we ons lang zullen heugen. Daniel heeft ons verrast met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. In ons gezelschap bevonden zich een aantal Engels sprekende mensen, maar dit was geen enkel probleem voor de chef. Vol enthousiasme gaf Daniel zijn uitleg over de gerechten en bijpassende wijnen. Wij doen dit niet wekelijks, maar deze avond was echt van A tot Z een feest, ook volgens onze genodigden. Zelfs was er een mogelijkheid voor een kindermenu en het kind heeft eveneens genoten van zijn gerechtjes. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

review image 1

Chevelle

06-09-2022

10

Daniel is een enorm gastvrij en heeft aan al onze wensen voldaan voor een gezellige avond. Het eten was heerlijk en mooi geserveerd waardoor alle gasten tevreden waren. Daarbij paste Daniel zijn open en gezellige instelling perfect bij de sfeer van ons diner en was het contact gemakkelijk. Kortom, wij zullen hem zeker nog een keer uitnodigen.

IMG_3289-2

Ank

05-09-2022

10

Wat een heerlijk feest was dit. Mede mogelijk gemaakt door Daniël. Goede communicatie. Mooi opgemaakte bordjes. Erg lekkere gerechten. Toetje om van te dromen. En als afsluiter was de cocktailbar te gek!! Perfecte cocktails heeft Daniël gemaakt. Geen spoortje rotzooi in de keuken na afloop. Daniël zou ik zeker aanbevelen. Goed gedaan Daniël!

9B118053-06FB-4402-A0E5-74CE88B96FF1

Birgitte Griffioen

04-08-2022

10

Het was fantastisch. Alle gerechten heel culinair en heerlijk van smaak. En na afloop een opgeruimde keuken. Geweldig!!

AAB49B4D-1FE0-4A83-9704-ED6C0EB06B44
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.