Daniel Vergouwen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Daniel Vergouwen

Chef Daniel Vergouwen, oftewel de Huissommelier, uit Breda staat voor heerlijk eten, bijzondere wijnen, cocktails en onvergetelijke avonden! Met meer dan tien jaar ervaring in verschillende segmenten van de horeca, is deze chef én sommelier een ware vakman. Tijdens dit decennium heeft Daniel verschillende keukens gezien en geleid en hiermee duizenden gasten verzorgd met heerlijke (thuis)diners, caterings en partijen. Daarnaast is hij ook nog eens WSET-2 en WSET-3 gediplomeerd. Mensen komen samen om lekker te eten en te drinken, om een mooie tijd met elkaar door te brengen. Chef Daniel haalt er veel voldoening uit om zo’n moment extra bijzonder te maken met zijn services. Vanuit zijn concept draagt hij bij aan een memorabele belevingen door middel van lekker eten, bijzondere wijnen en zelfs cocktails. Zijn gerechten bevatten de beste ingrediënten, passie en creativiteit. Op die manier tilt hij zijn gerechten naar een hoger niveau. Uiteraard komt zijn smaak voor goed eten en mooie wijnen niet zomaar tot stand. Daniel is zeer gepassioneerd en een echte levensgenieter, die niet te huiverig is om iets nieuws te proeven of te proberen. Zijn ervaring in de horeca samen met zijn passie voor wijnen, komt bij zijn thuis diners tezamen tot een prachtig huwelijk.

Reviews over Daniel Vergouwen

Chef score 9.7

Uit 24 reviews

Gijs Zevenhoven

14-12-2023

8

Wij hebben erg genoten van het heerlijke diner en de bijpassende wijn. De moctails voor de jeugd (11 en 13) waren van topkwaliteit. Wat we enorm hebben gemist was de aankleding van de tafel. Mooi gedekt is de helft van het diner. Er was geen tafellinnen noch servetten. Als we dit bv. vooraf hadden geweten hadden we er zelf voor gezorgd. Jammer wellicht iets om toe te voegen en op zijn minst te communiceren.

Yvette Cerpentier

06-11-2023

10

Het was een heerlijke belevenis. Ons gezelschap was onder de indruk. Geen enkel minpunt te ontdekken Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Dennis De laat

30-10-2023

9.6

Daniel heeft een super menu samengesteld voor onze Familie. Van amuses tot en met het dessert het was een grote beleving Door zijn energie , passie en toewijding heeft hij een onwisbare indruk achtergelaten!

Hil

29-09-2023

10

Heerlijke gerechten en mooie presentatie

review image 1

Herberth

14-09-2023

10

Geweldige gerechten met heel veel smaak geserveerd.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.