Bekijk alle chefs

>

Daniel Vergouwen

Internationaal | 5 gangen | Kok aan huis

Daniel Vergouwen

Superchef

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

9.7

Reserveren en extra opties

Waar?
Wanneer?
Hoeveel personen?

Prijs per persoon (6x)

€20

Reiskosten

€10

Servicekosten

€6,40

Totaal voor 2 personen

166,40

Over Daniel Vergouwen

Chef Daniel Vergouwen, oftewel de Huissommelier, uit Breda staat voor heerlijk eten, bijzondere wijnen, cocktails en onvergetelijke avonden! Met meer dan tien jaar ervaring in verschillende segmenten van de horeca, is deze chef én sommelier een ware vakman. Tijdens dit decennium heeft Daniel verschillende keukens gezien en geleid en hiermee duizenden gasten verzorgd met heerlijke (thuis)diners, caterings en partijen. Daarnaast is hij ook nog eens WSET-2 en WSET-3 gediplomeerd. Mensen komen samen om lekker te eten en te drinken, om een mooie tijd met elkaar door te brengen. Chef Daniel haalt er veel voldoening uit om zo’n moment extra bijzonder te maken met zijn services. Vanuit zijn concept draagt hij bij aan een memorabele belevingen door middel van lekker eten, bijzondere wijnen en zelfs cocktails. Zijn gerechten bevatten de beste ingrediënten, passie en creativiteit. Op die manier tilt hij zijn gerechten naar een hoger niveau. Uiteraard komt zijn smaak voor goed eten en mooie wijnen niet zomaar tot stand. Daniel is zeer gepassioneerd en een echte levensgenieter, die niet te huiverig is om iets nieuws te proeven of te proberen. Zijn ervaring in de horeca samen met zijn passie voor wijnen, komt bij zijn thuis diners tezamen tot een prachtig huwelijk.

Dit arrangement is inclusief

5 gangen

Amuse

Servetten

Brood

Tafelwater

Kan rekening houden met

Het menu kan worden aangepast o.b.v. dieetwensen of allergieën. Vermeld deze altijd in je aanvraag zodat de chef meteen op de hoogte is.

Vegan
Vegetarisch

Voorbeeldmenu

Alle menu’s kunnen worden aangepast o.b.v. je wensen en producten van het seizoen. De chef stemt dit met je af nadat je de boeking hebt bevestigd.

Appel l bourbon l munt

lam l aubergine l tuinboon

tarbot l gerookte boter l venkel

king crab l dashi l miso

Steak tartaar l kreeft l kaviaar

Reviews

Chef score 9.7

Uit 13 reviews

Birgitte Griffioen

04-08-2022

10

Het was fantastisch. Alle gerechten heel culinair en heerlijk van smaak. En na afloop een opgeruimde keuken. Geweldig!!

AAB49B4D-1FE0-4A83-9704-ED6C0EB06B44

Lea Buschgens

17-05-2022

10

Wij hebben voor Daniel Vergouwen gekozen naar aanleiding van de reviews , wij hebben dit als cadeau gegeven aan collega's die zijn gestopt met werken . Over het eten zelf kan ik dus niet oordelen , maar het telefonisch contact vooraf verliep vriendelijk en ontspannen , alles in overleg . De mensen die het aangeboden hebben gekregen vonden de gerechten heerlijk en heel mooi geserveerd , en waren te spreken over Daniel als kok en persoon . Het was voor hun een onvergetelijke ervaring . Dus zoek je een thuis chef .........Daniel Vergouwen is de naam .

IMG-20220513-WA0013

Familie Trommelen

15-02-2022

10

Daniel is snel in het contact leggen en afstemmen m.b.t. diner wensen. Flexibel en denkt mee. Echt heerlijk gegeten en perfect verzorgde avond. Zeker een aanrader!

Dirk de Wilde

12-01-2022

10

Het lijkt wat overdreven om bij alle vragen het maximale aantal sterren te geven maar mijn verwachtingen waren dan ook overtroffen. Slechts enkele dagen van te voren deed ik een verzoek tot reservering van Daniel. Hij communiceerde snel, luisterde goed naar de verzoeken en kwam ook zelf met eigen ideeën die me zeer hielpen. Heerlijk gegeten, keuken spot- clean achtergelaten en ook zeer belangrijk; aangenaam persoon om bij je thuis te hebben. Nogmaals veel dank voor alles.

Rossa Helms

05-01-2022

10

Wij hebben een super fijne en gezellige avond gehad met heerlijke gerechten. Wij hebben weinig zo lekker gegeten met bijzondere gerechten en combinaties. Ik raad Daniel zeker aan bij iedereen als je een totaal verzorgde avond wilt hebben.

Bekijk alle reviews

Daniel Vergouwen

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

9.3

1483 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Altijd een professionele top cateraar

Altijd een back-up cateraar beschikbaar

Volledig verzekerd bij schade

Een blinkend schone keuken na afloop

team

Hulp nodig?

Ons team helpt je graag.

Stuur een WhatsApp bericht

Bel ons op +31 85 303 0203

Mail naar contact@chefstbl.com

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.