Convicius

Convicius

Lid sinds oktober 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Convicius

Ik ben Marius van Vlaanderen en ben al mijn volledige loopbaan actief in allerlei takken van de horeca. Tijdens deze jaren heb ik ontdekt dat ik zowel een voorliefde heb voor het directe contact met de gast alsmede het bedenken en maken van verfijnde gerechten. Deze combinatie wordt perfect gematcht als privé chef en ik heb gemerkt dat die beleving samen met de intieme sfeer van thuis mij het best tot mijn recht laat komen. Het liefst accentueer ik de originele smaak van klassieke ingrediënten met een kleine touch van moderne elementen. Eerlijke gerechten het liefst in samenzang met mooie bijpassende wijnen. In elk gerecht tracht ik de verschillende facetten van het smaakpallet samen te laten komen, waardoor de gast van begin tot eind geprikkeld blijft.

Reviews over Convicius

Chef score 9.9

Uit 12 reviews

José

15-01-2023

10

Heerlijke en leuk opgediende gerechtjes, goed verzorgd van tafel dekken tot en met de afwas, alles super netjes achter gelaten! Een leuke gezellige kok Marius. Een aanrader!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5

Vd Berg

21-11-2022

9.2

Goed contact vooraf, lekkere gerechten met prachtige ingrediënten. Veel details. Een praatje en een grap, ook genoeg privacy. Een geslaagde avond!

AG Schippers

19-07-2022

10

Het menu was zorgvuldig samengesteld. Marius heeft ons een prachtige avond bezorgd met heerlijke gerechten. En dat gewoon in ons eigen huis. Voor herhaling vatbaar.

José van der Maas

17-07-2022

10

We hebben een fantastische avond gehad, met een zeer flexibele kok. Marius, nogmaals onze dank.

Willem-Frans van den Broek

09-05-2022

10

Absolute aanrader! Communicatie met Marius vooraf verloopt soepel en snel. Afstemming over het menu was binnen no time bereikt! Alles was tot in de puntjes verzorgd, de tafel, de aankleding, het eten, de bijpassende wijnen en de gezelligheid van Marius. Een volgende keer bellen we Marius zeker weer!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.