Convicius

Convicius

Lid sinds oktober 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Convicius

Ik ben Marius van Vlaanderen en ben al mijn volledige loopbaan actief in allerlei takken van de horeca. Tijdens deze jaren heb ik ontdekt dat ik zowel een voorliefde heb voor het directe contact met de gast alsmede het bedenken en maken van verfijnde gerechten. Deze combinatie wordt perfect gematcht als privé chef en ik heb gemerkt dat die beleving samen met de intieme sfeer van thuis mij het best tot mijn recht laat komen. Het liefst accentueer ik de originele smaak van klassieke ingrediënten met een kleine touch van moderne elementen. Eerlijke gerechten het liefst in samenzang met mooie bijpassende wijnen. In elk gerecht tracht ik de verschillende facetten van het smaakpallet samen te laten komen, waardoor de gast van begin tot eind geprikkeld blijft.

Reviews over Convicius

Chef score 9.9

Uit 18 reviews

Van Houte

13-08-2023

10

De gerechten waren overheerlijk! Wat een relaxte gastheer! Behulpzaam, ontzettend vriendelijk, perfect voorbereid, voelde prima aan als het gesprek aan tafel vroeg om een kort moment van discretie, zeer bescheiden en erg ontspannen in de combinatie van koken, uitserveren, en toelichten van gerechten. Goed ingespeeld op de dieetwensen van de volwassenen en op de verschillende culinaire levels van de kleintjes. De keuken naderhand was alsof er nooit iemand geweest was…. Alles keurig netjes weer opgeruimd met een lege vaatwasser. Met recht een heerlijke beleving! Maurice is absoluut een dikke aanrader!

Tanja

25-06-2023

10

We booked Marius for a bachelorette weekend and it was amazing, we had so much fun with him and the dishes were so delicious.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6
review image 7
review image 8

Abel Jolink

13-06-2023

10

Geweldige avond gehad met Marius van Convicius! Prachtige gerechten met een mooie uitleg en bijpassende wijnen was precies wat wij zochten. Daarnaast heeft hij de perfecte samenstelling van professionaliteit en humor tijdens zijn werk. Ook als het hier en daar door ons toedoen niet soepel liep was hij zeer flexibel en rustig. Ik kan deze ervaring iedereen aanraden en ik sluit een tweede maal voor ons niet uit!

review image 1

José van der maas

11-06-2023

10

Net als vorig jaar, hebben we weer een fantastische avond gehad, met heerlijke gerechten. Marius is een hele goede kok, die de gerechten prima afstemt met het gezelschap. Volgend jaar weer!!

Erik

29-05-2023

10

Een topavond gehad. Marius is een topkok en heel prettig in de omgang. Hij is steeds in de keuken bezig, maar eigenlijk merk je niet eens dat hij er is. Wordt steeds goed afgestemd wanneer de volgende gang kan komen. Alles wordt vooraf goed afgesproken. Qua menu is veel mogelijk. Na afloop is werkelijk alles spik en span achtergelaten. De keuken is nog nooit zo schoon geweest.... Absolute aanrader dus.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.