Convicius

Convicius

Lid sinds oktober 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Convicius

Ik ben Marius van Vlaanderen en ben al mijn volledige loopbaan actief in allerlei takken van de horeca. Tijdens deze jaren heb ik ontdekt dat ik zowel een voorliefde heb voor het directe contact met de gast alsmede het bedenken en maken van verfijnde gerechten. Deze combinatie wordt perfect gematcht als privé chef en ik heb gemerkt dat die beleving samen met de intieme sfeer van thuis mij het best tot mijn recht laat komen. Het liefst accentueer ik de originele smaak van klassieke ingrediënten met een kleine touch van moderne elementen. Eerlijke gerechten het liefst in samenzang met mooie bijpassende wijnen. In elk gerecht tracht ik de verschillende facetten van het smaakpallet samen te laten komen, waardoor de gast van begin tot eind geprikkeld blijft.

Reviews over Convicius

Chef score 9.9

Uit 23 reviews

Bob Verdijk

07-03-2024

10

We hebben een fantastische avond gehad, zeer veel dank aan Marius. Gerechten waren heerlijk en Marius weet over alles op een heel prettige manier te vertellen. Op en top verzorgd, kon niet beter voor ons!

Natascha schmelzle- Titawano

28-12-2023

10

Een jaarlijks terugkomend dinner met de vriendinnenvoor 3e kerstdag, maar nu met Convisius. Van top tot teen in de puntjes geregeld. Aankleding tafel tot servies werkelijk aan is gedacht. Elk gerecht werd prachtig gepresenteerd met een bijhorende verhaal. De kok nam ook de goed de tijd (in overleg) tussen de gerechten door waardoor wij heerlijk 3.5 uur hebben zitten tafelen. Een echte aanrader!!! Wij hebben hem meteen weer voor volgend jaar geboekt!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
review image 6
review image 7

Eva Romme

06-12-2023

10

Super gegeten, originele gerechten en heel goed rekening gehouden met de opgegeven wensen en dieten. Alles was keurig verzorgd, hebben een heerlijke avond gehad! De fotos zijn van de vegetarische varianten op de gerechten. Aanrader!!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4

E. B.

26-11-2023

10

Marius is in staat om een fantastische avond te verzorgen! Met alles erop en eraan! Mooie gerechten, leuke toelichting en kennis van wijnen en ook nog gezelligheid. Een top thuiskok!

C vos

14-10-2023

9.2

Heel goed geregeld . Prima kok. Zeer correct!!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.