Chef in Huis

Chef in Huis

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Chef in Huis

Van intiem diner tot zakelijk event Wij vertalen uw wensen naar de perfecte culinaire beleving! _____ Gekookt op topniveau, het slagersvak beoefend, ervaring opgedaan in verschillende keukens en uiteindelijk samen het avontuur aangegaan: spelen met ingrediënten, creëren en streven naar een ultieme smaaksensatie, dat is wat we met Chef in huis doen. Iedere keer opnieuw. Onze gasten geven we het gevoel alsof ze in een restaurant zitten. Lekker eten kan namelijk overal, maar het krijgt een extra dimensie als het geserveerd wordt waar jij dat wilt. Schuif aan tafel en geniet van een compleet verzorgd diner op een door jouw gekozen locatie: met veel liefde en passie zorgen wij er samen met ons team voor dat jullie ultiem verrast en verwend worden. Volgende keer bij jou?

Reviews over Chef in Huis

Chef score 9.9

Uit 14 reviews

JAC van Wegen

11-12-2022

10

Werkelijk een top avond. Gerechten waren verrassend en geweldig lekker. Van A tot Z werd het diner geregeld. Van dekken vd tafel, bestek, glazen en het scoon achterlaten van de keuken. Goed georganiseerd en zeer professionele aanpak. Dit smaakt naar meer.

Ros Lokhorst

19-09-2022

10

Chef Thomas heeft ons (8 personen) afgelopen zaterdag enorm verwend met een fantastisch 5-gangen diner voorafgegaan door 2 amuses. Alle gerechten waren onvervalste smaakexplosies en de gezamenlijk uitgezochte wijnen pasten er perfect bij. De hele avond is zeer relaxed, Thomas zorgt overal voor, ruimt alles netjes op en laat de keuken schoon achter. Hij voelt de sfeer goed aan getuige enkele gevatte opmerkingen tijdens het eten. De communicatie in het voortraject is ook uitstekend, alles wordt overlegd voordat het definitief wordt vastgesteld. Er wordt snel gereageerd op berichten. Ook complimenten voor de organisatie CHEFSTBL die een prachtige persoonlijke menukaart had gemaakt en een aantal "playlists" had samengesteld om te beluisteren tijdens het diner. Ondanks het feit dat het niet goedkoop was, krijgt de prijs-kwaliteitverhouding van ons ook 5 sterren. Wij kunnen dit aan iedereen aanbevelen.

Gamba
Oester
Tonijn

Maarten Steinkamp

18-07-2022

10

Chef Thomas maakte deze avond tot een gewedlige beleving. De doorgaans best kritische gasten waren allemaal buitengewoon te spreken over de gerechten, de presentatie en de samenstelling van het menu. Alles klopte.. Thomas is top kok en ook nog eens een bijzondere aardige, meedenkende man. Warm aanbevolen.

Marina

16-05-2022

10

We hebben een geweldige avond gehad en enorm genoten. De communicatie vooraf met betrekking tot het menu was prettig en snel. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd, heerlijke wijnen en de gerechten waren perfect. Echt een restaurant ervaring in ons vakantie huis. Thomas (onze chef) was flexibel en zorgde dat de kleine kinderen eerder dan gepland hun eten kregen en zo rustig naar bed konden, waarna wij heerlijk verder hebben gegeten. Thomas is een hele prettige chef, hij geeft uitgebreide en goede uitleg bij het eten en de wijnen. De avond was boven verwachting goed geslaagd en wij raden het echt iedereen aan om een culinaire avond met Thomas te beleven!

Chantal Roest

08-05-2022

10

Onvergetelijke en fantastische avond gehad, zeer onder de indruk van hun professionaliteit en kookkunsten. Een ware smaakbelevenis!

IMG-20220508-WA0005-1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.