BRAM culinair

BRAM Eventcatering

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over BRAM Eventcatering

Op 13 jarige leeftijd begon chef Bram van Driel uit Huizen al in het plaatselijke restaurant in Brabant met helpen in de keuken. Kleine taken, zoals het wassen van groenten, groeiden al snel uit tot serieuze werkzaamheden. Niet zo gek dus dat hij meteen na de basisschool begon aan zijn eerste koksopleiding van 4 jaar, om daarna nog een koksopleiding van 6 jaar te volgen tot hij afstudeerde als Gespecialiseerd Kok. Hiernaast heeft hij o.a. ervaring op mogen doen bij: La Fleuri (Bib), Cordial (*), Fred (**), Kasteel Maurick en De Kas. Al met al heeft chef Bram hier veel technische kennis opgedaan en creatief leren omgaan met ingrediënten. Dit neemt hij met passie mee naar jouw keuken met BRAM Eventcatering. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bram en naar eigen zeggen is dat ook een rode draad in zijn persoonlijkheid. Zo werkt hij gestructureerd en netjes, is hij creatief, en haalt hij zijn inspiratie uit allerlei verschillende hoeken. Hij werkt met dagverse kwaliteitsproducten en is nooit klaar met zichzelf innoveren. Hij probeert elke dag weer met iets nieuws te komen in zijn gerechten, zodat hij zijn gasten altijd kan verrassen en het vak uitdagend blijft. Hij omschrijft zijn kookstijl dan ook als creatief, eerlijk en puur. Hierin gaat hij graag mee met de toekomst en gebruikt hij, naast oude -, de nieuwste technieken.

Reviews over BRAM Eventcatering

Chef score 9.9

Uit 29 reviews

Margaux Brûlé

07-01-2024

8.4

Super leuk avond, bedankt Bram

Marlies

16-12-2023

10

Wij hebben een hele leuke en lekkere avond gehad. Het was bijzonder om zoiets thuis te kunnen doen en ander soort gerechten te eten dan dat je gewend bent. Wij waren heel blij met de keuzes die Bram voor ons gemaakt had.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5

David Smit

27-12-2022

10

Bram heeft het fantastisch gedaan Zouteloze gerechten (ivm nierproblemen bij oma) Het is mooi om te ervaren Bram met zoveel passie over het eten verteld, De gerechten zelf waren zeer hoog van kwaliteit Kortom .... een topavond mede dankzij Bram

Vincent

28-11-2022

10

Topchef. Leuke gerechten en een gemoedelijke sfeer. Leuke gesprekken gehad en een leuke avond gehad!

Van Bekkum

23-11-2022

10

Omdat ons aanvankelijke plan niet doorging, moesten we op het laatste moment iets anders regelen. Toevallig had Bram nog tijd. En wat een goede keuze is dat gebleken. Het eten was uitmuntend, ook de presentatie was top. Alles tot in de puntjes geregeld. Kortom echt een aanrader.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.