Thuis in Meestergerechten

Thuis in Meestergerechten

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Thuis in Meestergerechten

Chef Tim Stok uit Dordrecht heeft de liefde voor eten en drinken al van jongs af aan meegekregen. Niet zo gek dus, dat dit al snel zijn passie, hobby en baan werd! Zelf heeft hij een voorliefde voor de Spaanse en Italiaanse keuken, maar zijn gerechten zijn niet in een hokje te plaatsen en krijgen altijd een nieuwe twist. Tijdens jullie diner geeft hij jullie een rondje om de wereld en probeert hij jullie zo veel mogelijk nieuwe combinaties te laten beleven. Chef Tim doet niets liever dan zijn gasten een unieke smaakbeleving te laten ervaren.

Reviews over Thuis in Meestergerechten

Chef score 9.7

Uit 30 reviews

Niels

15-10-2023

10

We hebben een topavond gehad!

Patrick

02-10-2023

10

Soirée superbe avec Tim. Une alliance parfaite entres des plats savoureux, un excellent contact et un professionnalisme hors norme. Tout était parfait ! À recommander

Diana

24-06-2023

10

Super gezellige avond gehad, met heerlijke en bijzondere gerechten. Tim (de kok), was ook een fijn persoon en alles was schoon en netjes achtergelaten.

Gert-Jan de Zwart

31-05-2023

10

Tim van Thuis in Meestergerechten heeft ons een mooie avond bezorgd met heerlijke en verrassende gerechten. Ook was hij een geanimeerde gastheer. Wij hebben ervan genoten.

Kerstin Schäfer

16-05-2023

10

We celebrated the 80th birthday of my mother in Kamperland. It was a wonderful evening, Tim is such a nice person and the food was really delicious.

review image 1
review image 2
review image 3
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.