Thuis in Meestergerechten

Thuis in Meestergerechten

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Thuis in Meestergerechten

Chef Tim Stok uit Dordrecht heeft de liefde voor eten en drinken al van jongs af aan meegekregen. Niet zo gek dus, dat dit al snel zijn passie, hobby en baan werd! Zelf heeft hij een voorliefde voor de Spaanse en Italiaanse keuken, maar zijn gerechten zijn niet in een hokje te plaatsen en krijgen altijd een nieuwe twist. Tijdens jullie diner geeft hij jullie een rondje om de wereld en probeert hij jullie zo veel mogelijk nieuwe combinaties te laten beleven. Chef Tim doet niets liever dan zijn gasten een unieke smaakbeleving te laten ervaren.

Reviews over Thuis in Meestergerechten

Chef score 9.7

Uit 23 reviews

Francis

30-01-2023

10

Ontzettend lekker gegeten. Alles werd geregeld en bovendien is Tim super gezellig. Fantastische avond gehad.

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4

VeHa

09-01-2023

9.6

Vanaf de prettige website van CHEFSTBL tot aan het dessert, niets anders dan lof. Vooraf duidelijk overleg over wensen, menu, tijdstippen. Op de avond zelf een fijne verzorging van de avond. Chef op afstand, maar waar nodig stond hij op de voorgrond. Duidelijke uitleg van de samenstelling van de gerechten bij de presentatie. Na afloop schone keuken aan getroffen. Enthousiaste chef. Enige tip van onze kant, graag vooraf, nadat in overleg het menu is samengesteld, even telefonisch overleg over de ingredienten van de gerechten. Nu zat er iets in een tussengerecht (gorgonzola) wat niet bij alle aanwezigen in de smaak viel, bij definitieve menukeuze kunnen deze dingen eruit gehaald worden. Maar al met al voor herhaling vatbaar.

Ricardo

06-11-2022

10

Chef Tim op bezoek gehad; aardige gozer, gezellige babbel en heerlijk avondvullend gegeten. Dikke aanrader.

review image 1
review image 2
review image 3

Karin Venverloo

30-10-2022

10

Ik heb Tim via chefstabel gevonden, was onder de indruk van zijn hoge score. Maar eerlijk is eerlijk, die verdient hij ook. Wat een fijn persoon, relaxed. Vooraf veel contact over wat iedereen wel/niet lekker vindt, mooi menu, perfect gepresenteerd. Hij heeft echt liefde voor zijn vak.

Rianne

15-10-2022

10

Wat hebben we een topavond gehad! Heerlijk gegeten en wat een leuke man! Zeker een aanrader!

review image 1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.