Thuis in Meestergerechten

Thuis in Meestergerechten

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Thuis in Meestergerechten

Chef Tim Stok uit Dordrecht heeft de liefde voor eten en drinken al van jongs af aan meegekregen. Niet zo gek dus, dat dit al snel zijn passie, hobby en baan werd! Zelf heeft hij een voorliefde voor de Spaanse en Italiaanse keuken, maar zijn gerechten zijn niet in een hokje te plaatsen en krijgen altijd een nieuwe twist. Tijdens jullie diner geeft hij jullie een rondje om de wereld en probeert hij jullie zo veel mogelijk nieuwe combinaties te laten beleven. Chef Tim doet niets liever dan zijn gasten een unieke smaakbeleving te laten ervaren.

Reviews over Thuis in Meestergerechten

Chef score 9.7

Uit 34 reviews

Josje Smits

15-04-2024

10

We hebben de hele avond fantastische gerechten voorgeschoteld gekregen. Tim was een hele gezellige, vriendelijke en humoristische jonge chefkok. Goed in contact maken en erg goed in koken. Smaken goed gecombineerd en gerechten zagen er prachtig uit. Communicatie verliep vooraf goed en alles is vlot en goed verlopen. Zeker een aanrader!

Glenn

25-03-2024

8.4

Gezellige avond, tip top verzorgd. Tim komt perfect na wat is afgesproken en de gerechten waren van uitzonderlijke kwaliteit.

Glenn

25-03-2024

8.4

Gezellige avond, tip top verzorgd. Tim komt perfect na wat is afgesproken en de gerechten waren van uitzonderlijke kwaliteit.

Gerard

23-03-2024

9.6

Tim weet in de keuken en bij zijn gasten wat hij aan het doen is. Laat hem maar met rust en zijn gang gaan. Hij heeft met zijn ‘Michelin’-waardig diner (het verjaardagscadeau) een onvergetelijk mooie en zeer smaakvolle herinnering gemaakt.

Niels

15-10-2023

10

We hebben een topavond gehad!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.