Taste of Moments

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Taste of Moments

Tom Woltinge uit Zoetermeer is jouw chef aan huis. Met zijn passie voor het vak, zijn culinaire gerechten, zijn humor en gastheerschap, haal je meer in huis dan lekker eten. In de ongedwongen sfeer van thuis beleef je een topavond uit. Met verse en seizoensgebonden producten maakt hij van elk gerecht een feest. Van een klein intiem gezelschap tot hele familie diners, Taste of Moments verzorgt het van begin tot eind.

Reviews over Taste of Moments

Chef score 9.9

Uit 133 reviews

Marlies

02-09-2023

10

Was een fantastische avond!! Had het me niet beter kunnen voorstellen. Het eten was ongelofelijk lekker en zag er uit als een schilderijtje. Daarnaast heeft ie met zijn humor een gave om mensen zich meteen op hun gemak te laten voelen. Ook de dame die serveerde had het niet beter kunnen doen!

Loes Gosses

16-07-2023

10

Wij hebben een heerlijke avond gehad met lieve vrienden. Tom was de perfecte aanvulling en de gerechten en wijnen waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar!! Top avond!

review image 1
review image 2
review image 3

Charlotte

29-05-2023

10

We hebben heerlijk gegeten! Goede (kwalifeits)gerechten, lekkere wijnen en ook alcoholvrije opties. Prachtig opgemaakte borden. Relaxte sfeer! Goede communicatie en Tom is onwijs vriendelijk en met humor. Aanrader!

Gerda Verssteeg

18-04-2023

10

Het was een fantstische avond. Wij hebben heerlijk genoten van de fijne gerechten en heerlijke wijnen.

Anneke Meijer

03-04-2023

10

Tom van Taste of Moments heeft een voorstel gedaan wat de uitgezochte 5 gangen verving. Ik had gevraagd om gemakkelijk te nuttigen gerechtjes, met lepel of vork. Dat is prima gelukt. Alle gasten en ikzelf waren enthousiast! Tom is super goed georganiseerd, heel soepel en gezellig. Een aanrader.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.