Taste of Moments

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Taste of Moments

Tom Woltinge uit Zoetermeer is jouw chef aan huis. Met zijn passie voor het vak, zijn culinaire gerechten, zijn humor en gastheerschap, haal je meer in huis dan lekker eten. In de ongedwongen sfeer van thuis beleef je een topavond uit. Met verse en seizoensgebonden producten maakt hij van elk gerecht een feest. Van een klein intiem gezelschap tot hele familie diners, Taste of Moments verzorgt het van begin tot eind.

Reviews over Taste of Moments

Chef score 9.9

Uit 111 reviews

Willemieke

18-09-2022

10

Tom was super vriendelijk en ook heel leuk voor de kinderen (die voor het diner naar bed gingen). Hij had er echt iets heel moois van gemaakt, de borden feestelijk en chique opgemaakt en zelfs vuurwerk in het dessert van de jarige. Verrassende elementen in de gerechten en de smaak was echt top. Hij had rekening gehouden met alle dieetwensen, fijn! Echt een aanrader!

Ivy van den Heuvel

05-09-2022

10

Top avond! Van begin tot eind

larissa

24-08-2022

10

Mooi afwisselend menu met bijpassende wijnen op een gezellige en ontspannend maneer geserveerd. prima communicatie vooraf . aanrader !

ketu Bo

19-07-2022

10

Lekker eten en goede professionele service. Top avond!

Hans van Hasselt

09-07-2022

9.6

Het viergangendiner wat Tom serveerde was een pure smaakbeleving en een feest voor het oog. Tijdens het diner was Tom een voortreffelijke gastheer en entertainer alles in een heel gezellige sfeer. Met heerlijke wijnen en een voortreffelijk dessert. Speciaal voor onze kleindochter heeft hij nog extra flensjes gebakken. Tussen de gangen door was Tom geruisloos in de keuken bezig de volgende gang te bereiden en na er dessert werd de keuken spil en span achtergelaten. Een echte aanraden als je thuis een avondje uit wilt beleven.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.