Taste of Moments

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Taste of Moments

Tom Woltinge uit Zoetermeer is jouw chef aan huis. Met zijn passie voor het vak, zijn culinaire gerechten, zijn humor en gastheerschap, haal je meer in huis dan lekker eten. In de ongedwongen sfeer van thuis beleef je een topavond uit. Met verse en seizoensgebonden producten maakt hij van elk gerecht een feest. Van een klein intiem gezelschap tot hele familie diners, Taste of Moments verzorgt het van begin tot eind.

Reviews over Taste of Moments

Chef score 9.9

Uit 127 reviews

Karen

09-02-2023

10

Wij hebben Tom gevraagd om een heerlijke 3-gangen lunch te verzorgen bij een klant, als verrassing. Het was fantastisch. De vergaderzaal was omgetoverd tot een sfeervolle eetkamer en het eten zelf was verrukkelijk.

Guido

11-01-2023

10

Tom heeft bij en voor ons een geweldige avond neergezet. Het contact vooraf was al prettig en ook werd meteen duidelijk dat Tom erg flexibel is. Ruim op tijd en goed georganisseerd maakte Tom op uiterst ontspannen wijze zijn entree. Nam ruim de tijd om iedereen te begroeten en erg comfortabel in de omgang. De gerechten waren allemaal mooi opgemaakt, smaakten zalig en werden vergezeld van lekkere wijnen. Elke gang werd ook enthousiast uitgelegd mbt ingredienten, bereiding en idem voor wat betreft de wijnen. Absolute aanrader!

Lex

04-01-2023

10

Op '3e' kerstdag afgesproken met Tom van Taste of Moments en wat hebben wij lekker gegeten. Los van de verhalen over zijn (internationale) carrière, waar je zeker naar moet vragen, was de presentatie ook buitengewoon subliem! Als je iets te vieren hebt, boek dan zeker deze chef en je hebt een erg leuke en onvergetelijke avond.

Fiona

03-01-2023

10

We hebben een top-avond gehad. Tom is een geweldige kok en super gastheer. We hebben heerlijk gegeten met lekkere wijnen erbij. Zeker aan te bevelen.

Joep van Wezel

20-12-2022

10

We hebben echt een top-avond beleefd! Heerlijke gerechten en een thuiskok (Tom) die heerlijk heeft staan koken en precies wist wanneer hij wel en niet onderdeel van de groep kon zijn! Het was echt boven alle verwachtingen! Als je voor een bijzondere avond op zoek bent naar een thuiskok, dan moet je bij Tom zijn! Tom, nogmaals dank voor een super avond!!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.