Taste of Moments

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Taste of Moments

Tom Woltinge uit Zoetermeer is jouw chef aan huis. Met zijn passie voor het vak, zijn culinaire gerechten, zijn humor en gastheerschap, haal je meer in huis dan lekker eten. In de ongedwongen sfeer van thuis beleef je een topavond uit. Met verse en seizoensgebonden producten maakt hij van elk gerecht een feest. Van een klein intiem gezelschap tot hele familie diners, Taste of Moments verzorgt het van begin tot eind.

Reviews over Taste of Moments

Chef score 10

Uit 137 reviews

Monique en Ton Beijk

25-11-2023

10

Even een kleine aanvulling op het eerdere berichtje De spotify lijst was geweldig. De hele avond heerlijke niet irriterende muziek. Bedankt hiervoor. Monique en Ton Beijk

Ton en Monique

25-11-2023

10

Ons 40 jarig huwelijksfeest werd een echt feest thuis met 11 personen en een topkok Tom Woltinge. Wat een leuke man. Het eten was echt top. Een 4-gangen diner van top klasse gewoon in je eigen huis. Het wijnarrangement, alles bij passend bij het menu. Zelf de wijn zonder alcohol. Wat een heerlijke avond zonder zorgen. Tom bracht alles schoon mee en nam het vies weer mee naar huis. Bedankt namens Ton en Monique.

review image 1
review image 2
review image 3

Jelske Elzinga

24-11-2023

9.6

Een heerlijk Sarah-diner met mooie en passende wijnen bij de heerlijke gerechten. Tom is een hele fijne gastheer/kok. Prettig in omgang en zorgt dat alle gasten het baaf zin hebben. Kortom wij hebben allemaal een top avond gehad!

S Gordijn

06-10-2023

10

We konden het menu goed met hem afstemmen voor ons geregistreerd partnerschap. gerechten waren heerlijk en hij ging heel goed om met mijn meervoudige beperkte schoonzus. Heel professioneel en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn enige miniscule minpunt is de prijs maar daar kan ik overheen kijken omdat het een hele geslaagde avond was.

Marlies

02-09-2023

10

Was een fantastische avond!! Had het me niet beter kunnen voorstellen. Het eten was ongelofelijk lekker en zag er uit als een schilderijtje. Daarnaast heeft ie met zijn humor een gave om mensen zich meteen op hun gemak te laten voelen. Ook de dame die serveerde had het niet beter kunnen doen!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.