Taste of Moments

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Taste of Moments

Tom Woltinge uit Zoetermeer is jouw chef aan huis. Met zijn passie voor het vak, zijn culinaire gerechten, zijn humor en gastheerschap, haal je meer in huis dan lekker eten. In de ongedwongen sfeer van thuis beleef je een topavond uit. Met verse en seizoensgebonden producten maakt hij van elk gerecht een feest. Van een klein intiem gezelschap tot hele familie diners, Taste of Moments verzorgt het van begin tot eind.

Reviews over Taste of Moments

Chef score 10

Uit 141 reviews

Bendix De Meulemeester

10-05-2024

10

Highly recommend Tom. Very experienced Chef who creates pieces of art in the comfort of your home. Tom and his team bring everything (incl. tableware) and leave your kitchen perfectly clean after the event as if nothing happened.

review image 1
review image 2

Jan

08-05-2024

10

Was een fantastisch avond

LJ O

26-04-2024

10

Een van de plezierigste chefs waar ik mee heb gewerkt. - Eten en wijn: uit de kunst - Proces: Heel fijn / prettig/ easy in de voorbereiding, heel professioneel en leuk met gasten, en bijna onopgemerkt is plots alles weer netjes Aanrader.

Anand

21-04-2024

10

Absolute aanrader voor een geslaagde avond. Verrassende gerechten en prettige begeleiding. We gaan op herhaling!

Monique en Ton Beijk

25-11-2023

10

Even een kleine aanvulling op het eerdere berichtje De spotify lijst was geweldig. De hele avond heerlijke niet irriterende muziek. Bedankt hiervoor. Monique en Ton Beijk

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.